- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи осмокласници !!
Първоначално написано от gummybear
Е, как бе ще си влизаме Как няма да влизаме
![]()
![]()
![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
It was very very very nice to meet you
Опаа.. :P аз цяло лято какво ли не правя- от каране на колело, до скачане, тичане, ходене :d и тем подобни - еми има ефект, огромен - както за фигурата, така и за височината
![]()
Иначе днес ходих да си взимам учебниците, излизат ми 110 лв за 8 предмета, а отделно ще си взимам учебни тетрадки и учебници по основния чужд език ии помагала. Не мислех, че ще е толкова скъпо
![]()
![]()
Love is everything!
е да ама .. рядкоПървоначално написано от c14m
![]()
![]()
theo <333
Аиде де дайте идея за име.Първоначално написано от SOSgirl
![]()
П.П То и аз сигурно ще почна по рядко да посещавам темата като почнем училище![]()
ъъ вея ;дера ;инджи; корра; кет ;миниПървоначално написано от SOSgirl
![]()
тери .. не се сещам др![]()
дано съм помогнала
theo <333
Ейй хораа днес си взех учебниците![]()
Всички без Английски са 76 лв, втора ръка. Ама не са от някое приятелче, а от антиквариат, затова..
Таккамм.. ходих и до лекарката, свърших си цялата работа, сега остана единствено да си взема картона от даскало (бившето) ии да чакам 15ти да дойдеМама ми е взела и вратовръзката
![]()
Ии вчера не можах да заспя до сигурно 2, ако не и 3, мислех си заа новата учебна година..
![]()
По-добре не го мисли отсега.Когато го вземете името ще дойде от само себе си.Първоначално написано от SOSgirl
През какви ли не имена минах докато избера името на първата ми котка, а изобщо не бях мислила за него.
![]()
ПТ До преди малко бях навън,после пак ще излизам.Утре е последният ден свобода, на 14-ти се започва...
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
От къде си взимате учебници втора ръка? За София става въпрос![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Аз като си взимах кученцето , като го видях и вече знаех как ще се казва - Алиса (от страната на чудесата , много и отива)Първоначално написано от deni979
Ти като си го видиш кученцето ще разбереш кое име е за него
Впрочем , аз сега отивам на фр , ще си правя кичури . Дайте идеи - на средно дълга кестенява коса
Цвят и тн..
Първоначално написано от ImmortalSportFreak
Първоначално написано от Colouring
Първоначално написано от dubi95
![]()
![]()
и аз тва питам......някой да каже къде?Първоначално написано от Milly4
awerw♥
+1 ми то няма смисъл да карам наще да дават 100,200 за учебници като така или иначе аз си ги хвърлям къде ли не, по-добре с тия пари да си купа нещо другоПървоначално написано от sapphire5
![]()
Леле бих убила за да съм 1,60 или по-малко ! Аз съм 1,75 по картона от миналата година..Първоначално написано от joanittka
Не е никак приятно да си толкова висока !
![]()
Малко остана! Нито знам кой ще ми е класен ( май ще е жена ) , нито нищо ! На 15 ще разбера всичко ! И се моля поне 1/2 от 22-те момчета в класа ми да са високи и хубави! Нямям търпение да дойде 15 !
![]()
Учебници втора ръка май има на борсата![]()
леле всички мислят за момчетатаПървоначално написано от GoodbayLove
![]()
![]()
theo <333
Първоначално написано от lion69
Търсили ли сте въобще?
Иначе има борса в НДК, от страната на бул. „Витоша” - вход от терасата над базар „Пасажа” , вход А4
http://www.uchebnici.com/index.php
Love is everything!
![]()
Аз мисля, защото в предишния ми клас бях по-висока и от момчетата
![]()
Не ми се мисли как ще ставам рано![]()
![]()
Аз май ще съм втора смяна![]()
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Аз цяла година ще съм първа! Ще ставам в 5:30![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе ние имаме само 4-5 допълнителни учебници, които се надявам да излязат по-малко от 100 лв. Тетрадки също май няма да се ползват по много предмети...Иначе аз още в началото взех един картон от даскало като си взимах отпусното обаче той не ни трябва...и преди малко си взех медицинското. Поне откъм това приключих![]()
![]()
![]()
Аз първият срок ще съм първа смяна, а вторият срок - втора, но от 15-ти до 30-ти юни пак ще съм първа...А като си помисля как сутрин трябва да ставам в 6:30 ч. направо лошо ми ставаПървоначално написано от Milly4
Аз свикнах през ваканцията да си спя до късно,а сега
![]()
![]()
BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH
Ние ще сме 1ва през цялата година, май![]()
и по- добре! Мразя втората смяна!!!
Най- сетне казаха кога е родителската....
Аз днес си купих едни маратонки, и една много готинка блуза на адидас, снимах се за бележника и утре ми остана на си куля учебници, да си взема бележка от лекаря ии да отида на козметик.
Иначе този месец ще съм 2ра смянаНо по-добре така, защото са само 15 дена, пък после цял месец ще съм си 1ва!
![]()
Здравейте хора!
Как стее, какво си правите...![]()
Аз днеска от козметик, та после с приятелки и си откарах цял ден навънка!![]()
Иначе и аз като сирена, първият срок първа, а вторият втора.
Учебници ще си взимам от НДК.Утре ще ходя да се снимам, а други ден до личната за медицински картон.А какво е това нещо, което тряя да се взима от миналото ни даскало, освен отпусното?
Беше права кученцето се оказа даже мъжко и го кръстих АлександърПървоначално написано от bettiie
![]()
Александър според мен е прекалено дълго име за куче.
Ние също имаме мъжка каракачанка и се колебаехме между Мечо и Ричи и накрая го кръстихме Мечо, защото прилича на малко меченце.
Да ама като го видиш и ти така ще го кръстиш аз първо си мислех за ХекторПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
Хораааааа имаше един сайт с отговори пишеш издателството на учебника, класа и по какво е и урокаа нещо такова,, помните ли го?![]()
![]()
![]()