- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи осмокласници !!
Domashno.bg или нещо от сорта...![]()
Да това беше сайта хДДДД
Иначе и аз утре може да отскоча да се снимам..ще видимДругото се надявам да го разбера на 14! Аз още се чудя за прослувутото цвете! Ако взема и всички други не носят ще се чувствам като идиот. Ако не взема, а другите носят - пак ще се чувствам като идиот! Какво да правя!?
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз винаги нося цвете на класната,само в пети и шести клас не носих,защото мъж ми беше класен,ама после се преместих в друг клас и пак имах класна,така че всичко беше наред![]()
![]()
![]()
BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH
Ще питам тези от училището ми дали ще носят.. щото ще се получи кофти, ако само аз нося или ако само аз не нося.![]()
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Ееей майко трябва да се снимам съвсем забравих и някакъв картон майкоо оф еми утре. Цвете ще нося ама не някакъв огромен букет чее на първокласник ще приличам
нищо не съм купувала та тепърва раница тетрадки учебници...на 16 трябва да нося 160 лева
за учебниците по испански 100...40 лева за там някакъв испанец..
и 20 лева за тиймбилдинг...
![]()
П.С.Аа ма много гадно с тая снимка щото един път имам и 100% ще приличам на идиот и после кво цял 8 клас ...
Shh...<3
Днеска ни беше родителската.Супер класна,ала-бала.
Дооооста пари за учебници..но,няма как :О
Чудя се още дали да ходя на занималня..![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Хелоуу..
днес жега![]()
![]()
купих си дънкиимного има се радвам ;д
ох няма ко да ви кажа ... само 3 дни ..![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Мене майка ми ме кара,понеже преди това не съм учил английски,ама аз и се дърпам.Първоначално написано от awesomesheepy
А ти ходи ли на родителската?
Животът не е толкова ужасно и сложно нещо,той е такъв,какъвто е!
Да са ти честитиПървоначално написано от polssa
и са 2 дена
охх аз ще се снимам по късно. Утре съм на зъболекар който е малко мека китка
после да си взема униформата и после да си купя яката чанта която съм си харесала за училище
Стискайте палци да не са ми я купили че е само една
и не знам дали ще има родителска, но ако има най-вероятно ще се наложи брат ми да иде
![]()
Ок. Значи ако се запознаем класа на 14...ще ги питам дали ще носят ако не - амиии...нз ще го мисля. хДДДД
ПП Зависи колко дълго е занималнята...ако е повече от час и половина аз не бих ходила, защото ако сама имаш желание ще си учиш у вас и то наспокойствие![]()
Първа вечер пускам малкооо, много малко, зарибяваш сее....![]()
![]()
![]()
![]()
Ъъъ не ми обръщайте внимание, дойде ми кефаа...![]()
Еми ако учиш в твоя си град сигурно не е такъв голям проблем...аз имам мин 40-50 мин път до вкъщи и затоваПървоначално написано от SOSgirl
![]()
Аз съм от друг град , но съм на квартира.Иначе при нас е задължителна, защото вземаме и нови нещаПървоначално написано от Runaway11
П.П. В езикова съм.
Не.Пропуснах.Мързеше ме.Първоначално написано от Alofff4o
Ти беше ли?Как се казваш всъщност?Може и да те имам във фейсбука ;о а да не подозирам хах.От коя паралелка си? (: Аз съм ''Д''.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
аз си взех всичко без учебници и тетрадки! ^^ реших да си карам със старата раница защото си я харесвам :Д учебници,тетрадки,учебни тетрадки & помагала - след 15още не знам от колко ни викат на първия учебен ден...дано е по-рано за да не е прекалено топло :Д днес се снимах за бележника ии утре ще ходя да си взимам снимките...дано не съм излязла като трол... както винаги -.-
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
здравейте младежи
аз навремето си купувах учебниците от книжарница хирон до руското училище във варна
отлагах колкото се може повече, за да имам оправданието, че не съм си купил учебника, в случай че решат да ме изпитват в началото на годината
благодаря ви
Ааааа.... Баща ми не ме пуска да изляза в ценъра![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А да знаете здравния картон /в тях ся написани правените имунизации, нали/ от старото училището ли трябва да го взема
![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
It was very very very nice to meet you
АААААААА![]()
![]()
![]()
![]()
Мамка му! Баща ми пак не ми остави пари
днеска трябваше да си взема униформата и той каза че ще изтегли пари и ще ми даде пък днеска нищо не ми даде
![]()
![]()
бахти! ся даже и чантата не мога да си купя
![]()
![]()
![]()
Oooo НЕ! 1 ден, Господиии......![]()
![]()
Така не ми се ходиииииииии бееееее
![]()
Иначе днеска ще мина да си взема здравния картон и после да се снимам и такамМеждудругото знаете ли дали тряя да се бият някакви ваксини?
Абе пак не ги броите както трябва 2 дни са...![]()
Моя баща е същия "Като изтегля пари ще ти дам де.." е аре де и на мене ще ми вземат чантата за училище из под носа пуу![]()
Shh...<3
АБЕ, АКО НЕ СМЯТАШ ДНЕСКА, ЗАЩОТО ВЕЧЕ Е ЗАПОЧНАЛ И 15ТИ, ЗАЩОТО ТОГАВА Е "ТЪРЖЕСТВОТО" ИЗЛИЗА 1 ДЕН.
Вчера бях на родителска среща![]()
![]()
В "а" клас са всички приети от старото ми училище (около 8-9 човека), а аз - самичка в "б" клас .![]()
![]()