- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи осмокласници !!
Леле,как не ми се почва училище,само като помисля какво учене ще падне![]()
ама тва е положението
BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH
мен от една страна ми се почваПървоначално написано от syrena
![]()
ама за ученето много, много..![]()
theo <333
И аз такаПървоначално написано от gummybear
То пък на кого му се учи?
![]()
Първоначално написано от bettiie
![]()
![]()
![]()
Животът не е толкова ужасно и сложно нещо,той е такъв,какъвто е!
Вие сте луди бре хора!!!Аз още учебниците не съм си купил!Първоначално написано от Alofff4o
Животът не е толкова ужасно и сложно нещо,той е такъв,какъвто е!
И аз така само съм си ги запазила от едно момиче и чак другият месец ще ги вземаПървоначално написано от Alofff4o
айде аз излизам навън
![]()
![]()
някой хора май не знаят как да прекарат остатъка от ваканцията![]()
аз не искам да почва........................ по простата причина че ще се учи ужасно много, а и след като момчето , което харесвам не е в моя клас, ми се ходи още по - малко .![]()
Първоначално написано от JustForFun
![]()
![]()
Кой?
Аз всичко съм си взела освен униформата, учебници, тетрадки.. нда нищо не съм взела.![]()
О , просто не ме познавате ...Първоначално написано от CherryBell13
Ако ви кажа , че в момента си планирам къде ще седна , на кой чин , ще ми повярвате ли ? Просто няма търпение да се запозная с класа и всичко , затова съм се приготвила , да не изпусна и секунда от уч ...
![]()
Първоначално написано от ImmortalSportFreak
Първоначално написано от Colouring
Първоначално написано от dubi95
![]()
![]()
И аз не съм си купила учебници, само дрехи и чантаПървоначално написано от Alofff4o
![]()
Малеее хич не ми се почваДепресирам се само като се сетя, че трябва да уча
![]()
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
вие кога мислите ,че ще ви дадат входното..?
Може би 2-та седмица![]()
theo <333
Абе ние да се подготвим , пък те когато искат да го дават![]()
Първоначално написано от ImmortalSportFreak
Първоначално написано от Colouring
Първоначално написано от dubi95
![]()
![]()
офф мразя я тая математика ..Първоначално написано от bettiie
![]()
theo <333
Според мен ще са някъде през октомври,за да имаме време за преговор преди това.
Аз я мразя повечеПървоначално написано от gummybear
![]()
не са ли 2-та седмицаПървоначално написано от syrena
![]()
theo <333
Хора - чак два дена преди почването осъзнах, че ще ставам в 5:30 в продължение на 10 месеца!![]()
![]()
![]()
![]()
ШИТ!
Иначе ние утре трябва да ходим и аз вече не знам защо - надявам се да ни дадът списъка с учебниците и изисквания да кажат...
Иначе аз имам чанта и дребни неща като химикали и моливи. Не си знаем учебниците...Нито програмата хДДДДД
Трябват ми само тетрадки...обаче не знам още какви - естествено в последния момент ще разбера хДДДД
ПП Тези дето са в езикови - казаха ли ви вече да си купувате речници по езика или?![]()
Абе лично на мене няма как да са ми го казали щото тъпаците така са го измислили...родителската да е на 16 и ходи после тичай и за речници и учебнициПървоначално написано от Runaway11
иначе снимах се на нищо не приличам...
сега ще си надпиша бележник,лична карта.. и такам. Иначе постоянно ми минава мерака за 15 и пак ми идва
отива си като се сетя че ще бъде само учене учене но пък идва като се сетя за батковците
а и нови приятелства и глупости
![]()
[b/]
Shh...<3
TheBlackPanther, Абсолютноо същото мнениее![]()
А аз днес бяхх цял ден навън.. Ее цял ден -- излязох в 15ч и се прибрах преди 5 минути. 4 часа обикаляне и сега, естествено, ме болят краката.
Но пък си купих едната книга за библиотеката, както и това ::
http://www.nivea.bg/products/face-ca...per-wash-scrub
И се надявам да не съм си пропиляла парите на вятъра![]()
Взех си и сп. БРАВО, бях пропуснала един бройИи никъде не мога да намеря специални
Нищоо, надявам се все някъде ще го има
![]()
Утрее .. Ден за шопинг. Сигурно ще ходяя със шматката на пазарр.. Може и да не си купя нищо, но може и да кажа на тати, че ще излизам сс приятелката и може да отпусне некой лев ..Щее видим. Иначе плановете ми за утре -- Да отида до библиотеката. Крайно време е вече.
![]()
Аз пък имам много натоварена програма за утре:трябва да взема медицинско за училище,цвете за класната,после трябва да се приготвям за рождения ден,който ще е в The Mall и трябва да ходя с две приятелки със 74,после трябва да ходим в сладкарница ,,Неделя" за торта и то се оформя цял ден шматкане насам-натам,така че едва ли ще имам много време да мисля за 15-тиСамо си представям как като се върна утре вечер вкъщи ще се кютна на леглото и на 15-ти ще ме събудят с триста зора
![]()
![]()
Djenka Коя приятелка![]()
Охх аз сега окъпах кучето и тича като ненормална за да си изсуши козинатаутре отивам да си взема униформата, а преди малко брат ми ми каза че може би класната ни ще е по математика
ужас дано да не е тя!!!
Йоана
Ии аз сега влизам в банята с кучето, после да окъпя и себе си, че тва псе с тая козина.. като на лъвв..Ии ще си пробвам новото гелчее
![]()