- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи осмокласници !!
Налии!!!Първоначално написано от polssa
![]()
Майко като видях че старата тема е заключена направо....![]()
Аре променете заглавието де...![]()
Shh...<3
Дано дикси се мярне скоро![]()
И на мен ще ми липсва старата тема![]()
Ама Злати е права,бързо ще навъртим страниците
![]()
П.П.Да,променете заглавието!![]()
Може да е "Готините зайци" хДДДДДДДДДД
Оффф..на нас учебниците ще ни ги кажат на 14! Дано да ги намеря бързо![]()
Нашите учебници сигурно ще ги кажат на родителската среща утре...![]()
Честита тема и от мен![]()
Аз малко се притеснявам за 15 .. не знам що![]()
ами вие?
theo <333
Ех,заешки вълнения.Сещам се за времето,когато и аз бях заек-златни времена !![]()
То пък всичко да е интересно твърде интересно става. Добре де, можеПървоначално написано от MegiBoOm
" НасТ0яЩиТъЪъ ЗаЙчИнцЪ (VoLlL.1) "![]()
Първоначално написано от diksi
Love is everything!
НасТ0яЩиТъЪъ ЗаЙчИнцЪ (VoLlL.1)
Да беше сложила и една-две латински букви.. пуу начии![]()
Е не, но "Настоящи осмокласници ^^" или "Настоящи осмокласници (: " ще е по-добре![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Е готови ли сме за 8 клас ?? - ДА!![]()
Запознахте ли се с някой от новия клас, купихте ли си учебници ? - Запознах се. Учебници не съм си купила, не знам какви..пък и тая родителска среща кой знае кога ще е
харесахте ли някой батко от горните класове - мне![]()
НасТ0яЩиТъЪъ ЗаЙчИнцЪ (VoLlL.1) ужасТ![]()
Честита нова тема и от мен!:P
Още 7 дена![]()
![]()
Айде, честита да ни е тематаМама днеска беше на родителската и каза, че даскалите са много гот, само че учебниците са мега скъпи
![]()
Това е общо взето. Иначе от класа познавам лично само едно момче. В следващите няколко дни ще съм по пазари и болници - за шибаната бележка за лекаря и т.н.
Да учебниците определено ще са скъпи..особено по езиците![]()
![]()
![]()
Оххх. . завиждам ви на вас, аз си оставам в моето учлище и батковците си ги знам : ( : ( . Иначе аз си харесах едни в Несебър.. те ми стигат ( за момента ;дд ). DaNGeRousLy, кажи къде учиш да идвам при теб
![]()
.
Аууу. . много ми е весело тая вечер ( от сайдера ще да е ;дд ) и усещам, че няма да ми е скучно ( данооо)
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Ооо верно,че трябваше да се взима бележка.Пфф.
Иначе моята майка утре е на родителска и ще видим какво ще й кажат.![]()
Иначе хора, аз смятам учебниците, които не са ми по немски, а по останалите предмети да ги взимам от втора употреба.![]()
същотоПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Да,и аз така.За езика ще си ги взема нови,а останалите (музика,рисуване,компютри,б ел,математика) всичко 2-ра употреба..няма смисъл нови ;о
Малко бягам от темата,но искам да питам как мога да си забраня да ми гледат какво съм писала на някой друг във фейсбук,да ми гледат коментарите(които ми излизат на стената,на еди-си-кой-съм-писала) и .н имате ли идея?
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
аз познавам половината ученици от горните класове, от моя випуск ще съм с трима - четирима познати, учебниците на сестра ми ще ползвамм ии да бях си харесала един батко но се видяхме с него и ми мина мерака, сега дано си намеря нов![]()
И аз същотоПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
![]()
Ох,с удоволствие. Най-трудно ми беше първите две седмици ,може би. И още на втория ден бях при директора ,заради едни лигли ,но в крайна сметка се оправиха работите. Всички се познаваха и на мен ми се струваше почти невъзможно да се впиша в някоя групичка. Но повечето бяха добрички ,ала бала ,говориха ми как е ,абе опознавахме се. И докато свикна минаха две седмици. След това не знам как ,изведнъж се включих при едни момичета ,а вече след първия месец се разбирах с целия клас и си станахме един наистина сплотен клас.Първоначално написано от awesomesheepy
Свободно време през първия срок не ми оставаше,защото бях втора смяна и нямаше кога да излизам ,освен преди училище - стига да ставате рано. Вече през втория срок си ми оставаше време и за излизане ,и за учене и за всичко останало.
Забравих по - горе да добавя,че учителите бяха страхотни (с изключение на тази по ФВС,но пък с нея почти не си говоря) , обясняват ти като забележат,че се притесняваш да питаш. С батковците се запознах съвсем случайно на 15 септември и така ,докато завърша 8 клас. Естествено е нормално да не си допаднете с някой от класа ,което да не ви притеснява.
П.С - Малко несвързано стана ,за което съжалявам. Иначе ако имате други въпроси - задавайте ,независимо дали за училище ,дали за предметите ,с което мога ще помогна.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
охх не искам да се почва... имам чувството че ще се проваля във всичко xD
познавам 4-5 човека които ще са в класа ми ии въобще не мисля че ще си допаднем![]()
![]()
учебници ще купувам след 15ти когато всеки учител си каже издателството и т.н. може би и аз ще търся 2ра употреба ще видя ;D
иначе като изключим учебниците ми останаха малко неща за купуване xD
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
SmilezZz Как минаваше един твой уикенд (: Излизане?Учене?Писане на думи..?
Супер хубаво си обяснила на предния пост,благодарим ^^
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Охх и аз не искам да почваме защото в класа ни ще сме 21 момичета....Представете си какво ще е, а и ме е страх че тези по хубавите, богати и наконтени момичета ще ми се подиграват![]()
Аз също благодаря.Първоначално написано от awesomesheepy
През уикенда гледах ,колкото се може да имам по - малко задължения. И затова пишех думите веднага ,след като се прибера от училище. Тъй като първата година ще ви мъчат с езика , няма да изискват много от вас останалите учители. Поне при нас беше така. Държаха повече на езика абсолютно всички учители ,заради изпита ,който е в края на годината. Случвало се е събота като стана ,докато се на ям и т.н. , да си напиша домашните за понеделник и да си ми остане после свободно време за излизане с приятели. Като цяло не усетих как мина учебната година. В часовете си беше забавно. А като цяло това ,че си на ново място е наистина голяма тръпка ,страхотно вълнение. Идеалната възможност да отвориш нова ,по-хубава страница в живота си.
Ние сме общо 20 човека - 18 момичета и 2 момчета. Наистина не е кой знае какъв голям плюс,но все пак се намират повече общи теми за разговор. Стига да не попаднеш на така наречените кифли ,които са с прекалено високо мнение за себе си - тогава ще ти е малко трудно. Аз за щастие не попаднах на такива.Първоначално написано от CherryBell13
Пък и не се притеснявай за подигравките. Уж ,в гимназиалния етап се приема ,че учениците мислят ,както трябва - т.е. като по-възрастни ,а не по някакъв си детски начин.
П.С - Гледам ,че си от Русе. В кое даскало си учила и ще учиш ? Защото имам чувството ,че съм те виждала.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥