.
Отговор в тема
Страница 20 от 59 ПървиПърви ... 1016171819202122232430 ... ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 1452
    Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Djenka
    Йоана

Ии аз сега влизам в банята с кучето, после да окъпя и себе си, че тва псе с тая козина.. като на лъвв.. Ии ще си пробвам новото гелчее
    Сърдита съм ти!!!!! Мислех че искате и аз да дойда добре ве, добре

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Оле хораа Представете си.. ВДРУГИДЕН!! Само вдругиден... Утре ще кажем "Утре е първия учебен ден" !!

Все едно беше вчера като си чакахме резултатите.. Като завършихме.. Като имах рожден ден...

Лятото си отиде

Цитирай Първоначално написано от Djenka
    Лятото си отиде

И аз още не мога да свикна с това. Все едно цял живот е било лятна ваканция, а училището е било много, много години назад и все пак ми се струва, че прекалено бързо минаха тези 3 месеца.

Иначе аз съм си взела медицинско, химикалки, тетрадки, моливи и събрахме пари с класа да вземем учебниците по английски.
    Взех си и бележник, обаче още нямам дори снимка Май това ще е най-трудната част - да си направя свястна снимка.

Не съм приключила с дрехите, взех си само 3-4 дрешки засега, НО УСПЯХ ДА ИЗМИСЛЯ КАКВО ДА ОБЛЕКА НА 15ТИ Намерих една лятна рокля и много й се радвам. Иска ми се още днес да я нося, обаче няма как, та ще чакам до 15ти.

Виждам, че някои са чели книгите - аз нямам и представа какво трябва да чета, на нас не ни дадоха списък, което е чудесно оправдание.

Иначе преди малко се върнах от баскет, а по-рано обиколих цяла Варна, за да търся обувки (не намерих). Сега си почивамм и ви досаждам с моите писаници Но отдавна ви чета и ми е супер интересно.
    Awe кво всички си пишете "ЖЕНСКО СЪМ", естествено че като си се кръстила Bonbon4i/sladuranka/girl4ety ще си женско!

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Малеееее Ужасно се кефяя брат ми ми каза че 1-вият срок ще сме различни смени, но 2-рият ще сме в една смяна Ще има да го тормозяя

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Хорицааа,, запознах се с още хора от немската две момичета и едно момче - всички саа сууупер печените .. утре отново с тях нямам търпение брааат
    родителската ни ще е в петък в 6 и учебниците ми ще струват 120 лв .. очаквах повече даже
    туй засега, утре ще разказвам как е минало
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Абе верно ли 17 е учебен ден????
    Shh...<3

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от TheBlackPanther
    Абе верно ли 17 е учебен ден????
    Доколкото разбрах - да . Ще отучваме за независимостта на България. Обаче , за да няма прекъсване ще го вземем този ден на 17 , а после останалите дни ще си почиваме.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Хораа! Аз се сетих да пишаа! Бях на море ( върнах се в събота вечерта) и сега тея дни ми е супер натоварено ( свалиха ми брекетите , изгубих си лещата и трябва да ходя на очен лекар, да се снимам и освен тва да се видя с фр! ) и нямам време да се депресирам за 15ти! Ама като се замисля хорааа УТРЕ Е 14 СЕПТЕМВРИ! Ужас! Тва лято беше уникално и ще ми липсва адски много! Иначе знам, че съм 8ж клас, знам си и класната ( не съм я виждала ), големите казват, че не обяснявала добре, ама сааа такъв ми е късмета! А иначе само съм си писала с хора от класа, не познавам никой, лично познавам само хора от горните класове! И тва е от мен засега! ;дд
    П.П. Честита тема!
    Don't make decisions when you're angry.
    Don't make promises when you're happy.

Ехххх, дойде. Пак започват мъченията. Всички големи казват, че 8 клас е много трудно. Ще се справим някъкси де. Учебника ми по Английски струва 120 лв. Баща ми щеше да получи удар. Познавам само 2-3 от класа ми, ама то така е по - готино. Събота имам мач и ще го изпусна тоя ден дето се заучава (от сега ще ме намразят даскалите ). Е дано да я оправим и тая година с хубава оценка.

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Верно ли на 17-ти..ще..учим?Ооооох..shit..

Карай,ще го преживеем ;d
    Иначе,айде да идвааааааааааа 15-ти ^^

И,да,определено,8-ми клас е по-труден от 7-ми..:<
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Да беее, 8 клас си го давате релакс, единствено най-много набягане на езика и вече 9,10,11,12 по-усолине, защото оценките се зачитат после за дипломата.

Хораа, утре ще си видя класаа И класната, и кои са ни учебниците. Супер много се радвам, но и малко се притеснявам, де

Тъпо е, че на 17 ще учим, ама какво да се прави

Цитирай Първоначално написано от CityLightsxx
    и сега тея дни ми е супер натоварено ( свалиха ми брекетите , изгубих си лещата и трябва да ходя на очен лекар, да се снимам и освен тва да се видя с

Не е честно! На мен само сега ми сложиха брекети... за следващите 3 години... чудничко, а ? :P

А, хора, вия как се снимате - в някоя кабинка или при фотограф?
    Awe кво всички си пишете "ЖЕНСКО СЪМ", естествено че като си се кръстила Bonbon4i/sladuranka/girl4ety ще си женско!

Аз тая година няма да се снимам,имам от миналата.Ужас.XD
    Попринцип хич не се харесвам,и за това..

Ще ми трябват 2 за транспортната карта,и за бележника..ух.

SweetLuna7 иначе,фотограф.

Цитирай Първоначално написано от CityLightsxx
    и сега тея дни ми е супер натоварено ( свалиха ми брекетите , изгубих си лещата и трябва да ходя на очен лекар, да се снимам и освен тва да се видя с

SweetLuna7 - Не е честно! На мен само сега ми сложиха брекети... за следващите 3 години... чудничко, а ? :P

АА за какво носите брекетии ?
    и аз съм с брекетии :дд

Град
    haskovo

хахх

вие сте добре...Аз никой не познавам(засега) от новия си клас.Нито си знам класната нито някой от учителите.Не съм си правил снимка,още и бележник не съм си купил(че и личната карта трябва да изкарвам вече...) имам единственно 2 комплкетка(мисля че по 10 тетрадки) купени от Метро..аа и 2 химикала.
    а това че в 8ми клас е трудно са глупости математиката в сравнение с тази от миналата година е фасулска(взимал съм учебник на приятел) физиката също е много лесна.За Химията нз ама по лошо от тва да имаш гаден учител по химия(както се случва попринцип) няма.История и География не ги вкарвам щото лично на мен са ми много лесни.В Географията има да се взима за Европа,Балкански полуостров, България и мисля че е това.
    пп. вече направо нямам търпение да идва 15 но от друга страна остава само ден ужс.
    Никога не се предавй

Повече от фен
    Град
    Русе
    Нямам снимки, бележник, купих си 3-4 тетрадки и толкова.

Ох не знам какво натиснах, но ми се появи гаден бял фон зад иконите на десктопа някой може ли да ми каже как да го оправя
    П.п. Станаха сини
    п.п.2 Оправих се
    Hi haters, kiss kiss
    I see you later
    Hi haters,
    It was very very very nice to meet you

Град
    ~В сТрАнАтА нА чУдЕсАтА <3
    Аз още не съм си взела бележник, медицинско не съм се и снимала, но поне от миналата година си имам карта за градския
    На нас на 15 ще ни кажат всичко чух, че в 8 клас на нас ще ни бъде най-лесно, но 9,10,11 и 12....
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?
    Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Голям фен Аватара на vilityyy979
    Днес сме 14
    Утре на училище ..
    Passion is Fashion ;]

‎1more day...

Почва се..

Ааа, не мога да повярвам, че сме 14 утре сме на училище
    Hi haters, kiss kiss
    I see you later
    Hi haters,
    It was very very very nice to meet you

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    кога мина лятната ваканция?!утре сме на училище...не ми се почва...никак даже -.- на снимките за бележника съм като...пълен идиот..мисля утре да си взема бележник и лична карта ии ако не забравя ще взема цвете за класната /дано е жена/
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

младежи идвам да ви напомня, че всичките сте репеи, които по цял ден стоят и пушат евтина цигара от евтина цигара в кафене с подчертано деветдесетарска атмосфера и сервитьорки с провинциални акценти и аграрни маниери, докато приказвате за якета от 30 лева и изказвате фундаментално грешни мнения за световния футбол и псувате преподаватели, които взимат заплата колкото да не трябва да си пекат лайната и да ги ядат с мармалад

не е толкова лошо

благодаря ви

Здравейте хора . Не мога да повярвам,че лятото мина толкова бързо . Цял ден си приготвях багажа с такова желание , ама след 2 дена мерака ми за училище ще мине .

П.П Няма да имам компютър в квартирата сигурно .Затова ще влизам само събота и неделя сигурно да пиша

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си