.
Отговор в тема
Страница 21 от 59 ПървиПърви ... 1117181920212223242531 ... ПоследнаПърви
Резултати от 501 до 525 от общо 1452
    Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Полииии.. ако ми видиш поста ми пиши по скайп да се разберем дали утре ще ходим заедно.
    Ааа.. и от къде знаеш кога ще е родителската и колко пари са учебниците??
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Govnyo
    младежи идвам да ви напомня, че всичките сте репеи, които по цял ден стоят и пушат евтина цигара от евтина цигара в кафене с подчертано деветдесетарска атмосфера и сервитьорки с провинциални акценти и аграрни маниери, докато приказвате за якета от 30 лева и изказвате фундаментално грешни мнения за световния футбол и псувате преподаватели, които взимат заплата колкото да не трябва да си пекат лайната и да ги ядат с мармалад

не е толкова лошо

благодаря ви
    Мда, мерси за изказването.Вижда се колко ти е сивото вещество щом си влязал в темата за '' Настоящи осмокласници '' и очакваш дълбоки размишления и тези на важни житейски въпроси.

И айде да не спамя, от доста време следя темата, но все не се включвам.Малко остана до 15-ти и въпреки че ще имам познати в новия клас пак ми е под напрежение.

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    Добро утро хора!(какво ти утро, то си е посред нощ )Днес ще си видя класа.Нещо ми мина меракът обаче.Предпочитам да се наспя.
    Не шофирай, ако си пил!Направи
    услуга на себе си и на хората
    около теб!Прибери се вкъщи жив!

Град
    Пловдив
    Хора , след 1 час тряя да си видя новия клас ... Страх...
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    Цитирай Първоначално написано от Elenichkaa
    Интересно как ли викат на такива хора с мъжки пол?!?!?
    Кроасани..
    Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Бе физически съм готова,ама не и душевно...
    Цитирай Първоначално написано от dubi95
    Спешно!!!Търся бизнесмен да спонсорира 1 училище за да вляза в него.Класа е пълен.Единствения вариант е някой спешно да плати и да вляза.

Град
    haskovo
    Цитирай Първоначално написано от Govnyo
    младежи идвам да ви напомня, че всичките сте репеи, които по цял ден стоят и пушат евтина цигара от евтина цигара в кафене с подчертано деветдесетарска атмосфера и сервитьорки с провинциални акценти и аграрни маниери, докато приказвате за якета от 30 лева и изказвате фундаментално грешни мнения за световния футбол и псувате преподаватели, които взимат заплата колкото да не трябва да си пекат лайната и да ги ядат с мармалад

не е толкова лошо

благодаря ви
    хах пич че на преподавателя заплатата му е 600-700 лева колкото е в полицията че и отгоре ако тва са пари колкото да не си пекат лайната много здраве
    Никога не се предавй

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    ААААААААА утре сме на училищеее...След малко отивам за униформата ми, и разбрах че ще имам няква мега тъпа кифла в класа ми и ако не и играем по свирката ще ни навлече проблеми офф все едно няма да я оставя да ми развали настроението

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)

хохохохохо !! нещо ми е лигавоо
    утре не даскало батенце кога мина тва време ?!?!?!
    нямам търпение да се видя с всичкии вече се запознах с тооооооооолкова много готини хора, че въй, въй .. ;д днес ще е бая топличко.. кофтито е, че от топлото почва да ми тече кръв от нослето и ме е страх да не направя някоя кървава баня още на първия ден забравих да ви кажа, че в събота си взех новите очила , с които още не мога да свикна, затва няма да ги нося ох , отивам да ям нещо, щото ми е някво странно имам само един въпрос към Арас97 - в немската има ли входни по БЕЛ и математика, трудни ли са, ала бала ?!
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Доброо утроо и от менн ;дд Утрее сме на училищее .. немога да повярвам

Бе как утре ще сме на училище *поглежда датата* WTF утре е 15 на училище сме .Трябва днес да взимам цвете...Майка ми тази сутрин щях да убия...до към 4 часа говорих по телефона ии в 6 часа като се развика...и смях и крясъци и пак смях и дотам ми беше спането та сега 2 не виждам Много си се кефя на чантата, която си направих
    П.С. и баща ми пак не ми остави пари...нито за раница нито за тетрадки или квото и да било
    Shh...<3

Повече от фен Аватара на syrena
    Град
    in the middle of nowhere ^^^ там е най-яко
    Добро утро и от мен! Леле,тоя 15-ти колко бързо дойде... Само си представям как тая нощ половината от нас няма да могат да заспят Свърши ни лятото и това е Аз съм взела цвете за класната,но реших да не си взимам медицинско засега и така
    BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    http://www.vbox7.com/play:54318d5511 леле,как може да има такива хора xd..roflfl

Добро утро.Утре..утре е 15-ти..
    Днеска трябва да ида да си направя транспортната карта за месец,да взема цвете,и..очна линия =) И съм готова..
    Общо взето-днес ще ми е последния ден от лятото,в който ще излезна .. на спокойствие ;d Почва се.

О,и да,определено днеска няма да се спи ;D напрежение голямо.Много искам да си видя класа..мхмхмхм
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Мега фен Аватара на gummybear
    Добро утро..днес се събудих с мисълта ,че утре почваме дск
    Още не мога да повярвам ,че утре е 15-ти.Не знам защо ;д
    Определено няма да се спи ..

theo <333

Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    http://www.vbox7.com/play:54318d5511 леле,как може да има такива хора xd..roflfl

Добро утро.Утре..утре е 15-ти..
    Днеска трябва да ида да си направя транспортната карта за месец,да взема цвете,и..очна линия =) И съм готова..
    Общо взето-днес ще ми е последния ден от лятото,в който ще излезна .. на спокойствие ;d Почва се.

О,и да,определено днеска няма да се спи ;D напрежение голямо.Много искам да си видя класа..мхмхмхм
    Аз не мога да бъда актриса. Просто..
    Hi haters, kiss kiss
    I see you later
    Hi haters,
    It was very very very nice to meet you

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    ^^ и това ни насочва към идеята, че определено е тотално куку

Уааааааааааааааааа по-малко от 1 ден
    Арес, вие сега в 9. клас по учебници за 8. ли ще учите - например по география учебник за осми, а не за девети, защото сте пропуснали дефакто една година?
    Отивам да потренирам малко и после навънн
    Love is everything!

Цитирай Първоначално написано от c14m

Айлинн последно какво ще обличашшшш ;дд ??

1 деннннннннн

Цитирай Първоначално написано от Aysunxd
    Цитирай Първоначално написано от c14m

Айлинн последно какво ще обличашшшш ;дд ??
    Ами дънки, белите кецове и някаква блузка/тениска
    А за косата реших 2 по-ситни плитки (рибена кост) отстрани и после я връзвам нагоре <- това разбира се, ако не ми се получат еднакви след 2 макс 3 път ги зарязвам

http://alfa.kachi-snimka.info/images/arx1315988283g.jpg нещо подобно
    Hi haters, kiss kiss
    I see you later
    Hi haters,
    It was very very very nice to meet you

Супер фен Аватара на Runaway11
    Видях се с класа! Едно моиче, което познавам от много време щще е в моя клас!!!!

Дадоха ни програмата...всеки ден немски! УЖАС!

Днес трябва да си взема:
    Две големи тетрадки 60-80 листа за работа в клас и за домашна....много дебел речник за думи...Още една тетрадка около 200 листа пак за думи...И една тетрадка за граматика - това само по немски

Ще си взема още 4-5 малки тетрадки за другите предмети...

По немски учебниците ще ги поръчат..не помня издателството..ще ни дадът и някакви две помагала..утре след 15 ще ходя да си взимам учебниците по бел и мат...другите предмети още не е сигурно дали ще има и дали училището ще ги поръча...

Иначе съм в "г" клас, както сестра ми! Много се радвам хДДДД...Класната е доста..хмммм лошичка и взискателна хДДДД Имаме си и стол на истината хДДДД Не че знам какво е обаче бяха два стола зад нейния - май не е хубаво нещо хДДДДД

Имам си и адашка в новия клас..надявам се в най-скоро време всички да се запознаем

Зайцииии
    Приятен първи учебен ден утре и дано не изядете много моркови. Ако има зайци в НТБГ да приготвят каски

Приятелите слушат, това което казваш. Най-добрите приятели слушат това, което не казваш

Град
    При нас се оказа,че на 15-ти,осми клас ще сме най-големите.9,10,11 и 12 клас са след тържеството в 9:50 ч.,когато нас ще ни освободят,така че морковите май ще ни се разминат

Супер фен Аватара на Runaway11
    Аууу..и на нас класната ни вика, че щяло да има много моркови

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    гери, откъде разбра...

Аз ен мисля,че ние ще сме най-големите, защото нас ни викат в 8:15, а вече в 9 всички класове излизаме на двора.

Голям фен Аватара на smilelady
    И морови ще има за всички от сърце... оооо нещо изтрещях днес хахахаха ммм...имаме рожденник и ще ям торта.....така поне няма да мисля за утре С всичко съм готова само дето учебници нямам ама нали родителската ни е на 16 и....
    Утре даже си знам как ще се развият нещата:
    Ще се наложи да стана в 6....ще помрънкам малко,че ми се спи,ще се приготвя,с майка ми ще се скараме,защото аз няма да съм гладна,а тя ще упорства,че трябва да ям. После, ще отида в даскало,ще гледам всички като ударена с мокър парцал,ще си намеря класа,ще ги зяпам,те ще ме зяпат....после ще се качим в класните стаи, дрън-дрън,обиколка на даскалото...и идва най-страшното....отново ще ни изведат на двора, ще последва ДЪЖД ОТ МОРКОВИ ...после ще слушаме обичайните глупости,които се казват на церемонията, иии хайде чао

ПС: трябва да взема цвете за класната
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Град
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    гери, откъде разбра...

Аз ен мисля,че ние ще сме най-големите, защото нас ни викат в 8:15, а вече в 9 всички класове излизаме на двора.
    Ами по принцип всяка година е така,иначе така пише в сайта на 73-то - нас ни викат в 8:15,в 9 ч. е тържеството и в 9:40 сме свободни,а след нас в 9:50ч. са 9,10,11 и 12 клас,които се водят гимназиален етап Но всъщност си права,ние като сме на двора,ще се засечем,но при нас никога не е имало замеряне с моркови,така че не ми се вярва,но тази година може и да има Иначе,Меги,ще се видим утре

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Ами една Цвети ми каза,че имало винаги замеряния с моркови. ( тя учи там от 1клас). А това за часовете дето си го прочела, значи - всички сме на тържеството от 9ч. и то свършва в 9:40, което значи,че дотога сме заедно всичките класове на двора и вече след това ние сме свободни, а те ще имат час на класа. Тоест те са си с нас, просто после ние сме свободни, а те не.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си