- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи осмокласници !!
Полииии.. ако ми видиш поста ми пиши по скайп да се разберем дали утре ще ходим заедно.
Ааа.. и от къде знаеш кога ще е родителската и колко пари са учебниците??
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Мда, мерси за изказването.Вижда се колко ти е сивото вещество щом си влязал в темата за '' Настоящи осмокласници '' и очакваш дълбоки размишления и тези на важни житейски въпроси.Първоначално написано от Govnyo
И айде да не спамя, от доста време следя темата, но все не се включвам.Малко остана до 15-ти и въпреки че ще имам познати в новия клас пак ми е под напрежение.![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
Добро утро хора!(какво ти утро, то си е посред нощ)Днес ще си видя класа.Нещо ми мина меракът обаче.Предпочитам да се наспя.
![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Хора , след 1 час тряя да си видя новия клас ... Страх...
Първоначално написано от ImmortalSportFreak
Първоначално написано от Colouring
Първоначално написано от dubi95
![]()
![]()
хах пич че на преподавателя заплатата му е 600-700 лева колкото е в полицията че и отгоре ако тва са пари колкото да не си пекат лайната много здравеПървоначално написано от Govnyo
Никога не се предавй
ААААААААА утре сме на училищеее...След малко отивам за униформата ми, и разбрах че ще имам няква мега тъпа кифла в класа ми и ако не и играем по свирката ще ни навлече проблемиофф все едно няма да я оставя да ми развали настроението
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хохохохохо !!нещо ми е лигавоо
![]()
утре не даскалобатенце кога мина тва време ?!?!?!
нямам търпение да се видя с всичкиивече се запознах с тооооооооолкова много готини хора, че
![]()
въй, въй .. ;д днес ще е бая топличко.. кофтито е, че от топлото почва да ми тече кръв от нослето и ме е страх да не направя някоя кървава баня още на първия ден
забравих да ви кажа, че в събота си взех новите очила , с които още не мога да свикна, затва няма да ги нося
ох , отивам да ям нещо, щото ми е някво странно
имам само един въпрос към Арас97 - в немската има ли входни по БЕЛ и математика, трудни ли са, ала бала ?!
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Доброо утроо и от менн ;дд Утрее сме на училищее .. немога да повярвам![]()
![]()
![]()
![]()
Бе как утре ще сме на училище*поглежда датата* WTF утре е 15 на училище сме
.Трябва днес да взимам цвете...Майка ми тази сутрин щях да убия...до към 4 часа говорих по телефона
ии в 6 часа като се развика...и смях и крясъци и пак смях
и дотам ми беше спането та сега 2 не виждам
Много си се кефя на чантата, която си направих
![]()
П.С. и баща ми пак не ми остави пари...нито за раница нито за тетрадки или квото и да било
Shh...<3
Добро утро и от мен!Леле,тоя 15-ти колко бързо дойде...
Само си представям как тая нощ половината от нас няма да могат да заспят
Свърши ни лятото и това е
Аз съм взела цвете за класната,но реших да не си взимам медицинско засега и така
![]()
BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH
http://www.vbox7.com/play:54318d5511 леле,как може да има такива хора xd..roflfl
Добро утро.Утре..утре е 15-ти..
Днеска трябва да ида да си направя транспортната карта за месец,да взема цвете,и..очна линия =) И съм готова..
Общо взето-днес ще ми е последния ден от лятото,в който ще излезна .. на спокойствие ;dПочва се.
О,и да,определено днеска няма да се спи ;D напрежение голямо.Много искам да си видя класа..мхмхмхм
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Добро утро..днес се събудих с мисълта ,че утре почваме дск![]()
Още не мога да повярвам ,че утре е 15-ти.Не знам защо ;д
Определено няма да се спи ..
theo <333
Аз не мога да бъда актриса. Просто..Първоначално написано от awesomesheepy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
It was very very very nice to meet you
^^ и това ни насочва към идеята, че определено е тотално куку![]()
Уааааааааааааааааа по-малко от 1 ден![]()
Арес, вие сега в 9. клас по учебници за 8. ли ще учите- например по география учебник за осми, а не за девети, защото сте пропуснали дефакто една година?
![]()
Отивам да потренирам малко и после навънн![]()
Love is everything!
Първоначално написано от c14m
Айлинн последно какво ще обличашшшш ;дд ??
Ами дънки, белите кецове и някаква блузка/тенискаПървоначално написано от Aysunxd
![]()
А за косата реших 2 по-ситни плитки (рибена кост) отстрани и после я връзвам нагоре<- това разбира се, ако не ми се получат еднакви след 2 макс 3 път ги зарязвам
![]()
![]()
http://alfa.kachi-snimka.info/images/arx1315988283g.jpg нещо подобно![]()
![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
It was very very very nice to meet you
Видях се с класа! Едно моиче, което познавам от много време щще е в моя клас!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Дадоха ни програмата...всеки ден немски! УЖАС!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Днес трябва да си взема:
Две големи тетрадки 60-80 листа за работа в клас и за домашна....много дебел речник за думи...Още една тетрадка около 200 листа пак за думи...И една тетрадка за граматика - това само по немски![]()
![]()
![]()
Ще си взема още 4-5 малки тетрадки за другите предмети...
По немски учебниците ще ги поръчат..не помня издателството..ще ни дадът и някакви две помагала..утре след 15 ще ходя да си взимам учебниците по бел и мат...другите предмети още не е сигурно дали ще има и дали училището ще ги поръча...
Иначе съм в "г" клас, както сестра ми!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много се радвам хДДДД...Класната е доста..хмммм лошичка и взискателна хДДДД Имаме си и стол на истината хДДДД Не че знам какво е обаче бяха два стола зад нейния - май не е хубаво нещо хДДДДД
Имам си и адашка в новия клас..надявам се в най-скоро време всички да се запознаем![]()
![]()
![]()
При нас се оказа,че на 15-ти,осми клас ще сме най-големите.9,10,11 и 12 клас са след тържеството в 9:50 ч.,когато нас ще ни освободят,така че морковите май ще ни се разминат![]()
![]()
Аууу..и на нас класната ни вика, че щяло да има много моркови![]()
![]()
![]()
гери, откъде разбра...
Аз ен мисля,че ние ще сме най-големите, защото нас ни викат в 8:15, а вече в 9 всички класове излизаме на двора.![]()
И морови ще има за всички от сърце...![]()
оооо нещо изтрещях днес
![]()
хахахаха ммм...имаме рожденник и ще ям торта.....така поне няма да мисля за утре
С всичко съм готова само дето учебници нямам
ама нали родителската ни е на 16 и....
![]()
![]()
Утре даже си знам как ще се развият нещата:
Ще се наложи да стана в 6....ще помрънкам малко,че ми се спи,ще се приготвя,с майка ми ще се скараме,защото аз няма да съм гладна,а тя ще упорства,че трябва да ям. После, ще отида в даскало,ще гледам всички като ударена с мокър парцал,ще си намеря класа,ще ги зяпам,те ще ме зяпат....после ще се качим в класните стаи, дрън-дрън,обиколка на даскалото...и идва най-страшното....отново ще ни изведат на двора, ще последва ДЪЖД ОТ МОРКОВИ![]()
![]()
...после ще слушаме обичайните глупости,които се казват на церемонията, иии хайде чао
ПС: трябва да взема цвете за класната![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Ами по принцип всяка година е така,иначе така пише в сайта на 73-то - нас ни викат в 8:15,в 9 ч. е тържеството и в 9:40 сме свободни,а след нас в 9:50ч. са 9,10,11 и 12 клас,които се водят гимназиален етапПървоначално написано от MegiBoOm
Но всъщност си права,ние като сме на двора,ще се засечем,но при нас никога не е имало замеряне с моркови,така че не ми се вярва,но тази година може и да има
![]()
Иначе,Меги,ще се видим утре
![]()
Ами една Цвети ми каза,че имало винаги замеряния с моркови. ( тя учи там от 1клас). А това за часовете дето си го прочела, значи - всички сме на тържеството от 9ч. и то свършва в 9:40, което значи,че дотога сме заедно всичките класове на двора и вече след това ние сме свободни, а те ще имат час на класа. Тоест те са си с нас, просто после ние сме свободни, а те не.![]()