- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи осмокласници !!
Ние трябва да сме в двора на училището в 8:45...със панталон, риза и фишу...![]()
![]()
Все тая...Иначе ни обясниха, че ще има музика, танци речи ала-бала..след това се качваме в редичка на стълбите подредени по класове и дванайсти клас ни водят за ръчички
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Щяло да има замеряне..дрън-дрън и след това май пак ще има среща с класната или не знам вече и аз...и след това си тръгваме
![]()
![]()
![]()
Утрее е важният дееен:P Нямам търпение да видя зайковцитее ..
![]()
![]()
Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..
В кой клас си, аз съм в А.Първоначално написано от Runaway11
Иначе се върнах.Класната е много готина за учениците не знам.Няма впечатления.
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Не е толкова гадно с брекети! ;д Аз почти не ги усещах , само като ми ги затегнат! Иначе като ги свалите кво ви чака..Първоначално написано от Aysunxd
Няква тъпа шина, която да нося през нощта ( днес ходих да ми я дадат и да ми покажат как се маха и слага.. ужас просто!!
![]()
) Иначе за кво може да носим брекети..
Аз ги носих само 1 година ..чак не ми се вярва!
Иначе утре сме на училище.. !Не ми се ходи!
Дано да ми е готин класа и да не се изложа утре!
Ами, ако ме удари някой с морков ..
Адски гадно ще е! Дано да не целят много!
![]()
Don't make decisions when you're angry.
Don't make promises when you're happy.
Хора .. аз съм с господин и се чудя дали да му подаря букет или само някво цвете???![]()
Кажете кво мислите![]()
theo <333
Аз преди малко купих една розова роза с панделка, за да ми е втон с дрехите - за класната само.![]()
За предни зъби, има и разминаване в челюстите, засега обаче са ми сложили само горни брекети, долните по-късно...Първоначално написано от Aysunxd
![]()
Нас ни искат в 9, значи ще гледам някъде 8 50 да съм там... А цветя мисля да не купувам, но ще е много тъпо да съм единствената без. Не знам, ще видя на сутринта.Сега мисля само как да си прекарам последния ден свобода, че нещо на никой не му се излиза.
Късмет утре.![]()
Awe кво всички си пишете "ЖЕНСКО СЪМ", естествено че като си се кръстила Bonbon4i/sladuranka/girl4ety ще си женско!
ЗА 91 НЕГ
Уважаеми ученици,
Откриването на учебната 2011/2012 година ще се състои на 15.09.2011 г.
от 9.00 ч. Очакваме ви в двора на училището в 8.30 ч. с непопълнени
ученически книжки (бележници) и ученически лични карти.
Предупреждаваме, че по време на откриването ще има видеонаблюдение.
Учениците, които си позволят да хвърлят моркови и зеле, ще бъдат
наказани от Педагогическия съвет и наказанието ще се впише в
характеристиките им.
охооо, ще си тръгнем гладни (или до колкото в БГ се спазват правилата), така че може би не ?
Днес ни излезе програмата.... доволен съм долу-горе
Пише да сме с дълъг панталон и сега се чудя дънките дали се водят за панталон
Но предполагам акцентът е върху "дълъг", за да не дойде някой с къси гащи
Първоначално написано от marto12345
И такива ще има, повярвай ми![]()
Е готови ли сме за 8 клас ??Че как инъче..
Запознахте ли се с някой от новия клас, купихте ли си учебници ? Да запознах се, и не още не съм, утре ще ми кажат какви учебници ми трябват.
харесахте ли някой батко от горните класове ? Не още.
смелите си имат всичкоо![]()
![]()
за хората от 91 нег - ходихте ли(ще ходите ли ) днес до училището, за да видите списъците и в кой клас ще сте. Предполагам може директно утре на място да се разбере. д
Ами аз писах, че съм "г" клас..иначе за класа..Познавам едно моиче и то ме запозна с нейна приятелка от бившия клас - и тя ще е при насПървоначално написано от deni979
![]()
![]()
Иначе...имаше едно емо...което имаше прическа тип бобър...иии един дето само се хилеше и имаше малко гейски глас
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз сега бях навън -
- снимах се и утре ще си взимам снимките - ДАНО да приличам на човек хДДДД
- Взех си бележник и ученическа карта.
- Намерих си два учебника втора ръка...третия не го намерих за жалост..утре ще си го взема от Пловдив - там ще го има ХДДД
ПП Учебниците са толкова запазени, че не мога да повярвам! Като нови са!![]()
![]()
![]()
- Взех си тетрадка речник 300 листа![]()
- Четири тетрадки малък формат по 80 и една голям пак с 80...
Остана ми само учебника по математика и една тетрадка с 300 листа, която не намерих тук...![]()
![]()
Дени ти всички учебници ли ще вземеш? На нас ни каза уж само три да си вземем от всичките шест, а за другите да питаме учителите...ама аз утре пак ще я питам, за да съм сигурна![]()
![]()
aras97 Случайно да знаеш в 9 ФЕГ "А. Ламартин" кои нива се покриват в 8 клас?
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Runaway11 ами да ти кажа на нас нищо не са ни казали за учебниците.Сега ще си препиша списъка, че не можах да се вредя и ще ги взема втора ръка от една десетокласничка(ако са същите, де).![]()
ОФФ преди исках да идва 15-тии , а сега НЕ ! с този тъп бретон незнаммм какво щее правяя ?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
; ( ужасен ее ..
![]()
аа иначе мерси за информациятаа за брекетиите .. и да какво ти сложиха на зъбите като ти свалиха брекетите ???????????????
Ахам ок...Аз утре значи ще питам...Днес излязох за втори път и купих три розички за госпожата - не посмях д взема повече, че то 40 мин път и още 10 лутане докато си намеря класа....може да увяхнат хДДДДДДПървоначално написано от deni979
А Runaway11 какъв е този стол?Втрещих се.Нашата класна изглежда супер добричка.
Ти там ли си или питаш за приятелка? Ако си там в каква паралелка си?Първоначално написано от Milly4
хехе сори че питам ама една приятелка е там та..
Иначе сега какво като не са дни дай да броим часоветакам да кажем че часа на истината е към 8 и така остават точно 14 часа и 44 минути
май
![]()
Shh...<3
Ами шина..като тея, които са на малките деца.Първоначално написано от Aysunxd
![]()
Не е много удобно, даже никак , аама..
Това е, за да не се върнат зъбите обратно и най-вече захапката ( поне при мен) .Може само при мен да е така.. нямам идея.. !
![]()
Don't make decisions when you're angry.
Don't make promises when you're happy.
Така,и аз си взех речник,300 листа.Чудно! =)
Последни приготовления днеска..сега ще се облека да се видя за утре,ходих и взех един гербер и си изкарах транспортна карта.Готова съм ^^
Господи,много искам да съм с очна линия,купих си..и накрая к'во - хич не става :< мъча се и не..не седи яко,гадост :/![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Първоначално написано от awesomesheepy
Големи вълнения,голямо чудо!!!![]()
Животът не е толкова ужасно и сложно нещо,той е такъв,какъвто е!
Такаа.. в 8 "д" клас съм.Ама не се паднах, с който исках.
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥