- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи осмокласници !!
Добър ден!!
Аз след 10 мин тръгвам.. училището ми е на 200 метра от входната врата
.. мисля да не закъснявам, ПОНЕ тази година
.
Иначе естествено баща ми е взел някакъв ОГРОМЕН букет. Сега като ида първо ще намеря класната да й го дам, че направо не знам!!
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Върнах се! Сега за впечатленията. Еми, класната изглежда готина и сигурно ще се разберем. По-голямата част от класа сме момичета. Някои от момчетата бяха много хубави, но са си момчета..все пак. Не виждам как ще се запознаваме, защото почти всички се познават и едва ли някой ще ми проговори скоро. Иначе незнам. Не ги познавам, надявам се да са добри хора. На външен вид не ми вдъхват доверие, но първото впечатление не е много важно2ра смяна съм и ще имаме всеки ден по 7 часа..
Тук съм!!
Жива и цяла!!! Нямаше морковиобщо взето си харесвам класа и класната ....ама още от утре...4 блока
...ее поне ще е само веднъж в седмицата
Много се кефя...мина по-добре, от колкото очаквах
![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
правилата на 91 нег си казаха думата и нямаше нито един морков(или зеле)
учениците не ме кефат много ама
2-3 зубъра
почти всички момичета глезени кифли, звънят има телефоните по двеста пъти...
класната ми се вижда печена
2 зубара, всички други са окей ;д
Охх аз сега се върнах, класната ми е по физика и химия и съм 15-ти номер, има такива който хранят но едни приятели на брат ми казаха ако някои ме закачи да им кажа и те ще го набиятиначе се запознах с всички от класа ми и едни приятели на брат ми
![]()
ИИ азз върнахх ;дд Класната ми допадна .. с класа не се запознах само с едно момичее ..има време ;дд
alzheimer Коя паралелка каза,че си ???
"д" съм. Бях облечена с един сив панталон ии една черна тениска. Може да си ме видялаПървоначално написано от Aysunxd
![]()
Пмг ли си ?Първоначално написано от alzheimer
не знаех
![]()
Госпожата ми допадна, учениците ммм г/д ама тези, които познавам и знам какви надувки са - не много![]()
Иначе Айсун много се радвам, че успях да ти видяБеше много сладка
![]()
![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
It was very very very nice to meet you
За мен ли става дума? Ако да, не, не съм ПМГ! Испанска съмПървоначално написано от c14m
![]()
Първоначално написано от alzheimer
Ами в една сграда сме
![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
It was very very very nice to meet you
ЗнамАми в една сграда сме
![]()
![]()
Аз мога да кажа, че супер много си харесвам класа!! Има някои тъпи парчета ( познавам ги от мноого време ).
Иначе програма продължи някъде 1 час![]()
.. После си отидохме в стаята ( това лято й правиха ремонт и си е чисто нова
) и класната ( преподава по Химия и е възрастна, много изисква, лесно си разваля мнението за хората, НО все пак е печена ) започна да говори, ала-бала. След това ни дадоха програмата, полигавихме се и си тръгнахме
.
Решихме да идем на кафе с 10-тина човека от класа и едно момче от другия клас дойде с нас. След кафето пообикаляхме и сае прибрахме.
Беше супер яко и в класа ми са ми всичките ми приятели:P !!
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Хммм , мисля че не съм те видяла .. Иначе аз бях с кафява рокляя .. ;д и можи да си ме видяяла ;д
въййй Айлинн мерси и ти беше много сладкаа![]()
:* иначе за класа още незнам какво да кажа ;д
![]()
Здрасти хора!Днес мина добре.Удари ме един морков, ама оцелях.Пяха там, едно момиче се вживяваше доста.Искам да дойде утре да видя какво ще става.И се кефя, че в събота ще има спортен празник и ще ходим да гледаме някакво състезание по гребане. Много ми харесва този спорт пък и иначе не бих отишла.
![]()
ПП Поздрав от Кофатаhttp://vbox7.com/play:35fbf352
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Еми аз не съм заек, защото при нас петокласниците са новаците :P .Първоначално написано от Shines
Добре, а ти заек ли сиПървоначално написано от Shines
![]()
Shh...<3
мм здравейте хора,Неска не беше толкова ужасно колкото си мислех имаше дъжд от моркови обаче изкарах УНИКАЛЕН късмет и никой не ме уцели иначе класната е супер съучениците г/д биват има 3 кифли един малчо дето е 1.40 г/д тва са.
Никога не се предавй
Пожелавам ти всичко по вода да минеПървоначално написано от TheBlackPanther
, да се разбираш с всички и да ти е много весело и приятно, а относно мен за жалост ми мина времето когато бях заек, останаха ми още 2 годинки с тази
.
Здрпастиии...моите впечатления..лично много ми хареса и доста се смяхме хДДДД
Първо стояхме и слушахме програмата....мен пък момичето, което се вживя много ме изкефи! Беше адски готина и имаше уникален глас!По едно време хвърлиха няколко моркова по нас....най-много идваха към нас "г" клас хДДДД Около мен имаше поне десет хДДД Даже класната уцелиха...обаче не бяха много де хДДДДД След това традицията с изпращането до входа: Амииии един секси батко ми даде цветенце и ме хвана за ръчичка...ако зависеше от мен нямаше да го пусна..та запознахме се с него хД....след това дванайсти "г" ни се обесняваха за училищния живот и беше много смешно...Като отидохме класа в стаята влязоха и девети "г" - и те ни бъзикаха хДДДДД Ииии така...утре ще бъде интересно определено! хДДД И на 17 ще има спортен
![]()
![]()
![]()
При нас беше същото , ама едно към едно ... В кое уч си ?Първоначално написано от Runaway11
Първоначално написано от ImmortalSportFreak
Първоначално написано от Colouring
Първоначално написано от dubi95
![]()
![]()
ЕГ "Пловдив"..да не си и ти оттук?Първоначално написано от bettiie
![]()
![]()
Ами,доста добре си мина.
Нищо,че едва можахме да си открием класната 15-20 минути,но накрая успяхме :Д
Класът ми харесва,доста си допаднахме,знаехме се повечето от преди,ала-бала.Якички са,харесват ми.Малко са ни лигави някои момчета,но..карай,ще ги управим.Момичетата кефят,станахме си набързо гъсти.
Класната е супер яка<3 Много ме кефи.
Утре имам 7 часа..първа смяна..Почваме с 3 часа Английски..ще се справим ;d
Има яки момчета от по-горните класове,ох..![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
ДаПървоначално написано от Runaway11
![]()
Първоначално написано от ImmortalSportFreak
Първоначално написано от Colouring
Първоначално написано от dubi95
![]()
![]()