- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи осмокласници !!
Първоначално написано от awesomesheepy
Моята програма за утре е 4 часа английски и 2 математика
не знам как ще мине
![]()
![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
It was very very very nice to meet you
На твое място бих се притеснявала за кифлите, ама виждам, че си момче.Първоначално написано от Uncontrollable
![]()
Малко се отчаях, ама...![]()
Класната много ми допадна, преподава по математика. Госпожата по АЕ, с която ще се срещаме най-често ми се стори много гадна, но ще видим![]()
Мен класната много ме кефиИ в края на краищата ни замеряха с моркови,че даже и със зеле
Аз утре имам един час БЕЛ и пет часа немски
![]()
![]()
BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH
О-М-Г колко по-различна си на живооо, защо не дойде да се запознаем?Първоначално написано от syrena
![]()
Иначе 5 часа немски дъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ..... е си изперкам в стаята.
Класната е яка.Запознах се с мега много хор,че чак и не ги помня всичките.![]()
Момчетата са ни мега яките (има някои изключения)и момичета също има супер светсни и мили и такам...
Радвам се, че съм в този клас, определено!![]()
Ами аз не можах да се добера до тебе в тълпатаПървоначално написано от MegiBoOm
Иначе обещавам утре да се запознаем
![]()
И аз съм много доволна от класа,имаме мн яки хора
![]()
BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH
А така.
Иначе мисля,че класната ме мрази - първо закъснях, второ не дадох бележник и трето не запомних кой номер съм!![]()
Офффф сега трябва да ндписвам етикети, тетрадки, бележник....А като стана на въпрос за бележнииик![]()
![]()
![]()
Майкооооооо, как съм излязлаааааа, господ да им е на помощ н тези, които отворят на първата страница!
![]()
Кой клас си?Първоначално написано от bettiie
![]()
Иначе аз утре имам физическо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
След това бг/лит - не знам кое ще нося два учебника
И четири часа немски![]()
![]()
Аз съм "Ж" , с английскиПървоначално написано от Runaway11
, и утре имам само ... 2 часа английски , музика и информационни , другите не ги знам...
Първоначално написано от ImmortalSportFreak
Първоначално написано от Colouring
Първоначално написано от dubi95
![]()
![]()
От нашия клас наш умник замерга новите двечки с морковиА след т'ва целия клас ги подмятаха напред-назад морковите, та на нищо не станаха .. Всички си се познаваме, но преди не бяхме един клас
Класната ни е яка, не като предишната ;3 Зубари няма.. всички сме четворкаджии, зубарите уфейкаха в МГ-то
Ай, само един-двама имат 5 ;dd Нямам търпение да дойде утре, въпреки че знам че само ще си седя на масичката и ще помъмря една сричка и това е.. Започваме с Биология.. дано даскалите да са готини, щот' те не дойдоха при нас да се представят подобаващо XD.. YAY NO ENGLISH CLASSES <3 ..поне това ме радва
[имаме английски само 3 пъти на седмица, по 1 час]
Аз учебници нямам списък не ми даде само ми каза да нося 44 лева за 1вия учебник по английски![]()
Ама иначе класната е яка
Хората не до толкова харесах си 3 момичета и едното познавам от преди ама не знам не знам .. дано не са такива каквито изглеждат .. Иначе не ни замеряха :дд Утре имам 4 часа английски ЧК ИИ и ФВС 2ра смяна съм
![]()
Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!
Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3
![]()
Иначе на нас учебниците още не са ни доставени и не знам колко струват..трябва да си взимам още само три речника по немски, сигурно тази седмица ще ги купя....Утре в 6:30 си хващам автобусчето и право в училището. Дано намеря салона![]()
![]()
![]()
![]()
Ние утре имаме 4 часа при господим Талашид![]()
![]()
.. ъъ да всъщност се казва Рашид и супер печен
. Преподава по АЕ. Имаме още БЕЛ ( 1 час ) и последния час ни ФВС
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Първоначално написано от Pamaa
хДДДДДДДДДДДД
Талашид...баси якия прякор или каквото е там![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хаха аз пък съм 8 "и"Първоначално написано от bettiie
посрещането беше супер ама тва слънцее..
Иначе новият клас ми изглежда готин, познавам 7-8 човека и утре ще се запозная с другите, а днес си взех учебниците.. А дали съм си харесала батковци - прекалено много
![]()
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
Еми ние така си го измислихмеПървоначално написано от Runaway11
![]()
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Браво на вас![]()
![]()
![]()
![]()
Evie дааа батковците определено бяха много секси..повечето де хДДДДД....Иначе това слънце беше кошмар..точно срещу него ни наредиха хДДДДД
Попаднах на е*аси печения клас.....но само 3-4 момчетаИзкарахме си супер все едно се познаваме от цяла вечност
Утре съм 2 смяна и имам 3 часа език, 1 БЕЛ и 1 рисуване
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Супер як ден!! Тааа то от моя клас има само 6 момчета
![]()
Но,само две от тях са готини.Класната ни запецва на всяка дума,но е страшно усмихната ;ддд Изпих две коли от 2 литра иии най-добрите ми фр ме разсмиваха....(което е много,ама Много лошо,когато ти се ходи до ВЦ-то
) Пффф тряя да си купувам само 3 учебника ;дд
На 15-ти септември в МОЛ София е направооо -:ЛЕЛЕ МАЛЕ:-
![]()
^^ Истински ужас беше в Мола, цяло стадо говедаНикъде не успяхме да седнем и си тръгнахме и накрая седнахме в едно запустяло кафене
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Да, ако го нямаше слънцето, щеше да е перфектен деняПървоначално написано от Runaway11
![]()
А за батковците.. то няма смисъл да коментираме простоиначе, когато хвърляха моркови, ние се смеехме като идиоти
в началото на деня ми беше супер притеснено ама след това бях много щастлива
![]()
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
класната е по руски,мила е xDD нямаше моркови и т.н. :Д 21 човека сме ии съм някъде 13-14 номерискам пак да съм си 17ти!!! -.-
мисля че момичетата са повече но не с много xD половината бяха от съседните класове ии...нямам големи надежди за тях...просто съм сигурна че няма да имаме никакви общи теми за разговор....иначе половината която е нова...първото впечатлене твърде много пъти ме е лъгало така че не бързам да си съставям мнение xD
не се запознах с никой...явно много е беше срам ии...утре ще се опитам да е по различно! :Д програмата за утре ми е супер xD БЕЛ,руски,история <3,биология,география.... мисля да ходя с някоя малка тетрадка & една химикалка...няма смисъл да нося тетрадка за всичкоохх утре колко ще е странно в класната стая
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
LaChupacabra, ти в каква паралелка си?!![]()
Охх, беше супер!Много си харесвам класа и класната, днес се запознах с почти всички, които не познавах.
Утре имам 6 часа английски и 1 час БЕЛ + B и C уроци.
![]()
Гадното е, че почваме в 7:20 и свършваме в 16:40, но караййй - една година ще се търпи!
![]()
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)
обикновена?Първоначално написано от Pamaa
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]