.
Отговор в тема
Страница 26 от 59 ПървиПърви ... 1622232425262728293036 ... ПоследнаПърви
Резултати от 626 до 650 от общо 1452
    Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    Ами,доста добре си мина.
    Нищо,че едва можахме да си открием класната 15-20 минути,но накрая успяхме :Д
    Класът ми харесва,доста си допаднахме,знаехме се повечето от преди,ала-бала.Якички са,харесват ми.Малко са ни лигави някои момчета,но..карай,ще ги управим.Момичетата кефят,станахме си набързо гъсти.
    Класната е супер яка<3 Много ме кефи.
    Утре имам 7 часа..първа смяна..Почваме с 3 часа Английски..ще се справим ;d
    Има яки момчета от по-горните класове,ох..
    Моята програма за утре е 4 часа английски и 2 математика не знам как ще мине
    Hi haters, kiss kiss
    I see you later
    Hi haters,
    It was very very very nice to meet you

Голям фен Аватара на Mirage3
    Цитирай Първоначално написано от Uncontrollable
    2 зубара, всички други са окей ;д
    На твое място бих се притеснявала за кифлите, ама виждам, че си момче.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Малко се отчаях, ама...
    Класната много ми допадна, преподава по математика. Госпожата по АЕ, с която ще се срещаме най-често ми се стори много гадна, но ще видим

Повече от фен Аватара на syrena
    Град
    in the middle of nowhere ^^^ там е най-яко
    Мен класната много ме кефи И в края на краищата ни замеряха с моркови,че даже и със зеле Аз утре имам един час БЕЛ и пет часа немски
    BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Цитирай Първоначално написано от syrena
    Мен класната много ме кефи И в края на краищата ни замеряха с моркови,че даже и със зеле Аз утре имам един час БЕЛ и пет часа немски
    О-М-Г колко по-различна си на живооо, защо не дойде да се запознаем?

Иначе 5 часа немски дъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ..... е си изперкам в стаята.
    Класната е яка.Запознах се с мега много хор,че чак и не ги помня всичките.
    Момчетата са ни мега яките (има някои изключения) и момичета също има супер светсни и мили и такам...
    Радвам се, че съм в този клас, определено!

Повече от фен Аватара на syrena
    Град
    in the middle of nowhere ^^^ там е най-яко
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Цитирай Първоначално написано от syrena
    О-М-Г колко по-различна си на живооо, защо не дойде да се запознаем?

Иначе 5 часа немски дъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ..... е си изперкам в стаята.
    Класната е яка.Запознах се с мега много хор,че чак и не ги помня всичките.
    Момчетата са ни мега яките (има някои изключения) и момичета също има супер светсни и мили и такам...
    Радвам се, че съм в този клас, определено!
    Ами аз не можах да се добера до тебе в тълпата Иначе обещавам утре да се запознаем И аз съм много доволна от класа,имаме мн яки хора
    BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    А така.

Иначе мисля,че класната ме мрази - първо закъснях, второ не дадох бележник и трето не запомних кой номер съм!

Офффф сега трябва да ндписвам етикети, тетрадки, бележник....А като стана на въпрос за бележнииик Майкооооооо, как съм излязлаааааа, господ да им е на помощ н тези, които отворят на първата страница!

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от bettiie
    Цитирай Първоначално написано от Runaway11
    ...
    При нас беше същото , ама едно към едно ... В кое уч си ?
    ЕГ "Пловдив"..да не си и ти оттук?
    Да
    Кой клас си?

Иначе аз утре имам физическо
    След това бг/лит - не знам кое ще нося два учебника
    И четири часа немски

Град
    Пловдив
    ...
    Да
    Кой клас си?

И четири часа немски
    Аз съм "Ж" , с английски , и утре имам само ... 2 часа английски , музика и информационни , другите не ги знам...
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    Цитирай Първоначално написано от Elenichkaa
    Интересно как ли викат на такива хора с мъжки пол?!?!?
    Кроасани..
    Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Бе физически съм готова,ама не и душевно...
    Цитирай Първоначално написано от dubi95
    Спешно!!!Търся бизнесмен да спонсорира 1 училище за да вляза в него.Класа е пълен.Единствения вариант е някой спешно да плати и да вляза.

Град
    Плевен
    От нашия клас наш умник замерга новите двечки с моркови А след т'ва целия клас ги подмятаха напред-назад морковите, та на нищо не станаха .. Всички си се познаваме, но преди не бяхме един клас Класната ни е яка, не като предишната ;3 Зубари няма.. всички сме четворкаджии, зубарите уфейкаха в МГ-то Ай, само един-двама имат 5 ;dd Нямам търпение да дойде утре, въпреки че знам че само ще си седя на масичката и ще помъмря една сричка и това е.. Започваме с Биология.. дано даскалите да са готини, щот' те не дойдоха при нас да се представят подобаващо XD.. YAY NO ENGLISH CLASSES <3 ..поне това ме радва [имаме английски само 3 пъти на седмица, по 1 час]

Повече от фен Аватара на starr21
    Град
    Radcliffe country :***
    Аз учебници нямам списък не ми даде само ми каза да нося 44 лева за 1вия учебник по английски Ама иначе класната е яка Хората не до толкова харесах си 3 момичета и едното познавам от преди ама не знам не знам .. дано не са такива каквито изглеждат .. Иначе не ни замеряха :дд Утре имам 4 часа английски ЧК ИИ и ФВС 2ра смяна съм
    Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!

Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lu...sl39o1_250.gif
    http://28.media.tumblr.com/tumblr_lu...sl39o2_250.gif

"Ж" клас...яко! Трябва да се срещнем някой път бай дъ уей

Иначе на нас учебниците още не са ни доставени и не знам колко струват..трябва да си взимам още само три речника по немски, сигурно тази седмица ще ги купя....Утре в 6:30 си хващам автобусчето и право в училището. Дано намеря салона

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Ние утре имаме 4 часа при господим Талашид .. ъъ да всъщност се казва Рашид и супер печен . Преподава по АЕ. Имаме още БЕЛ ( 1 час ) и последния час ни ФВС .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    Ние утре имаме 4 часа при господим Талашид .. ъъ да всъщност се казва Рашид и супер печен . Преподава по АЕ. Имаме още БЕЛ ( 1 час ) и последния час ни ФВС .

хДДДДДДДДДДДД

Талашид...баси якия прякор или каквото е там

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    ...
    Да
    Кой клас си?

И четири часа немски
    Аз съм "Ж" , с английски , и утре имам само ... 2 часа английски , музика и информационни , другите не ги знам...
    Хаха аз пък съм 8 "и" посрещането беше супер ама тва слънцее.. Иначе новият клас ми изглежда готин, познавам 7-8 човека и утре ще се запозная с другите, а днес си взех учебниците.. А дали съм си харесала батковци - прекалено много
    Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..

Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
    Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
    Той си тръгва.
    Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..

gummy bears
    В.

Град
    Карлово <33

хДДДДДДДДДДДД

Талашид...баси якия прякор или каквото е там
    Еми ние така си го измислихме .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Браво на вас

Evie дааа батковците определено бяха много секси..повечето де хДДДДД....Иначе това слънце беше кошмар..точно срещу него ни наредиха хДДДДД

Град
    ~В сТрАнАтА нА чУдЕсАтА <3
    Попаднах на е*аси печения клас.....но само 3-4 момчета Изкарахме си супер все едно се познаваме от цяла вечност Утре съм 2 смяна и имам 3 часа език, 1 БЕЛ и 1 рисуване
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?
    Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер як ден !! Тааа то от моя клас има само 6 момчета Но,само две от тях са готини.Класната ни запецва на всяка дума,но е страшно усмихната ;ддд Изпих две коли от 2 литра иии най-добрите ми фр ме разсмиваха....(което е много,ама Много лошо,когато ти се ходи до ВЦ-то ) Пффф тряя да си купувам само 3 учебника ;дд На 15-ти септември в МОЛ София е направооо -:ЛЕЛЕ МАЛЕ:-

Град
    ~В сТрАнАтА нА чУдЕсАтА <3
    ^^ Истински ужас беше в Мола, цяло стадо говеда Никъде не успяхме да седнем и си тръгнахме и накрая седнахме в едно запустяло кафене
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?
    Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    Браво на вас

Evie дааа батковците определено бяха много секси..повечето де хДДДДД....Иначе това слънце беше кошмар..точно срещу него ни наредиха хДДДДД
    Да, ако го нямаше слънцето, щеше да е перфектен деня
    А за батковците.. то няма смисъл да коментираме просто иначе, когато хвърляха моркови, ние се смеехме като идиоти в началото на деня ми беше супер притеснено ама след това бях много щастлива
    Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..

Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
    Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
    Той си тръгва.
    Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..

gummy bears
    В.

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    класната е по руски,мила е xDD нямаше моркови и т.н. :Д 21 човека сме ии съм някъде 13-14 номер искам пак да съм си 17ти!!! -.-
    мисля че момичетата са повече но не с много xD половината бяха от съседните класове ии...нямам големи надежди за тях...просто съм сигурна че няма да имаме никакви общи теми за разговор....иначе половината която е нова...първото впечатлене твърде много пъти ме е лъгало така че не бързам да си съставям мнение xD
    не се запознах с никой...явно много е беше срам ии...утре ще се опитам да е по различно! :Д програмата за утре ми е супер xD БЕЛ,руски,история <3,биология,география.... мисля да ходя с някоя малка тетрадка & една химикалка...няма смисъл да нося тетрадка за всичко охх утре колко ще е странно в класната стая
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Град
    Карлово <33
    LaChupacabra, ти в каква паралелка си?!

Охх, беше супер! Много си харесвам класа и класната, днес се запознах с почти всички, които не познавах. Утре имам 6 часа английски и 1 час БЕЛ + B и C уроци. Гадното е, че почваме в 7:20 и свършваме в 16:40, но караййй - една година ще се търпи!
    "Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
    (Нанси Уичър Астор)

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    LaChupacabra, ти в каква паралелка си?!
    обикновена?
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си