- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи осмокласници !!
Леле,аз като се засилих да си приготвям раницата,то се оказа,че имам да слагам вътре само три тетрадки,една от които речникАма няма да е така задълго - сега,като ни дадат всичките неща по немски...
то ще е едно чудо
Засега единственият ми проблем е,че трябва почти всяка сутрин да ставам в 6:30 ч.,а вечер съм си легнала късно,и как ми се спи после...
![]()
![]()
BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH
ОХХ СЕГА СЕ ВЪРНАХ ОТ ТУРНЕТО НА КОКА-КОЛАБях с брат ми и едни фр ама после отидох с брат ми при един негов приятел, малее много добре се държат с мене
искат да ходя с тях на училище и постоянно ме защитават
много ми е забавно с тях
иначе още не съм си харесала някой батко
ама има време
![]()
И аз трябва да лягам рано, че трябва да ставам рано![]()
![]()
Училището ми е супер далече, нищо. Ще свикна.
![]()
Моето добре че е наблизо (15 минути пеша),че ако трябваше да ставам още по-рано от 6:30ч.,направо не знам...Първоначално написано от zlatit0o
![]()
Е аз утре ще нося три тетрадки - една по бел за работа в клас, една по немски за работа в клас и една речник!![]()
Гери, мисля,че класната ни ме мрази!![]()
![]()
Ооо. . аз утре ще ставам в 5, за да гледам TVD![]()
![]()
!!
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Меги,недей да се притесняваш за товаПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
Първо,това,че си закъсняла,не е абсолютно никакъв проблем,защото почти всички закъсняха,а и класната едва ли те е запомнила - все пак се виждате за първи път (освен това тя знае,че на тези,които са нови в училището,им е притеснено,и според мен изобщо няма да стане проблем)
Просто нататък не трябва да закъсняваме,че портиерът няма да ни пусне и затварят вратите.После,където каза,че не ни си дала бележника,и аз не си го (дадох,даже днес не го й носих,тя където каза да извадим бележниците.Освен това и аз не си запомних номера,така че изобщо не се притеснявай,всичко ще бъде наред и съм сигурна,че класната не те мрази,защото тя не може от първия ден да си създаде впечатление за някого,когото не познава
До утре!
Ами даноо, защото останах с това впечатление.![]()
![]()
Иначе белевника си го надписах и залепих скапанат снимка и вече е готов.![]()
Дневниците на вампира?Първоначално написано от Pamaa
![]()
![]()
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Съжалявам за офтопика, но не се сдържах и аз нямам търпение за новият епизодПървоначално написано от Milly4
![]()
оххх утре ще ставам в 6...мисля да легна след час- час и нещо..иначе утре няма да се събудя... :Д
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Откога го чакам самоПървоначално написано от Shines
Иначе и аз ще ставам по-рано за да го гледам, простоооо нямам търпение
![]()
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Да ще е уникален сезонПървоначално написано от Milly4
![]()
![]()
За да не е офтопик, зайци байци радвайте се, че сте 8ми клас, на мен това ми беше една от най-добрите години!
edit:
Би трябвало да имаПървоначално написано от Milly4
!
Дано да има повече Делена моментиПървоначално написано от Shines
![]()
Трябва да се срещнемПървоначално написано от Runaway11
Тъкмо сега ще се уговарям с едно момиче от немския , от А клас , може тогава , ддз
На нас комплекта по английски ни струва 130 лв , за 3 учебника
![]()
Първоначално написано от ImmortalSportFreak
Първоначално написано от Colouring
Първоначално написано от dubi95
![]()
![]()
Здравейте, хора! И аз се включвам в темата
Ние поне сме 2-ра смяна, а и тетрадките не са много. 2 по немски (едната речник, др за работа в клас), една си взех за по БЕЛ и една малка, ако трябва нещо да запиша от 'изискванията'![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Аз пък утре ще си нося 2 тетрадки, голям формат по АЕ и една малък по БЕЛ.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Ти ли беше в 91.. и ако да, дай фб и кажи коя паралелка си.Първоначално написано от justasmile
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Ааа. . на нас днес и утре часовете са ни по 30 минути![]()
.
По АЕ цял ден правихме някакви тъпи упражнения![]()
, ама все пак така се почва
.
Здрасти хора.Тъкмо се върнах.Първия ден мина много добре.Запомних на повечето имената, не на всички, разбира се.Изглеждат ми печени.![]()
Иначе успях да си закъсня за първия час при най-строгата госпожа-по БЕЛ.Вече изпитвам панически страх от нея,както и целия клас.Имахме 3 часа немски, взехме там разни думи, азбуката...По математика също учителката изглежда готина.Та така...
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Госпожата по Бел е гати пича, в сравнение с тази по немски (класната). ПРОСТО СИ ЗНАМ,ЧЕ МЕ МРАЗИИИИ И НАПРАВООО....
А колко домашно имам по немскиии, не е истина.Докато науча азбуката, напиша думите,спрегна глаголите, направо ще си умра в нас.....![]()
Лелеее, не очаквах 1-я учебен ден да мине толкова добре =D>
Беше мн яко, учителите (по англ, БГ и матем.) са МНОГО яки..
Иии не ни дадоха домашна, освен по математика където имаме само 1 израз да решим![]()
![]()
Just be yourself!
Бе то било пекано в 8кл![]()
![]()
И класа е готин, всички са някви пекани, кифли нямамеУчителите и те са пекани
![]()
И такамм.. Чак сега си разчистих шкафа със старите учебници и тетрадки![]()
Ии сега ще си прибера новите учебнициу които все още не са облечени, утре ще им взема облекла. И утре ще учим с програмата за днес, което значи, че няма да срещним нови учители да ни кажат кви тетрадки трябва. Тка.. Значи ще купувам в понеделник, вторник..
А бележника ще го дам на класната сигурно в понеделник, че тея дни била извън града.![]()
![]()
![]()
![]()
Абееее мнооо си ме кефи новото даскало и новите хорааа![]()
![]()
![]()
Изморителни 7 часа..ГРР
Утре намалени ли ще са ви часовете?Или ще ги караме нормални? :о
Не ни дадоха домашна днес,
но от утре почваме всичкото.
Азбука,думи..и блябля..
имаме една дума да пишем,
и няколко примера по математика
![]()
Иначе класната е пич.
По компютри е няква странна ;о
Малко ми е странно в новото даскало,всичко и всички наоколо,но с всеки ден ми харесва все повечко.Ще се потарая всеки ден да се запознавам с някой нов човечец,че са някви яки ;о
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Мале,какво огромно домашно ни дадоха по немскинаправо не е за разпряване,а това е едва първият ден
Нататък как ли ще е,като стане още по-трудно
Иначе добре че преди съм учила немски и засега не ми е трудно,ама по-нататък направо си представям как ще е
Ама то по пет часа немски на ден,просто да ти писне
![]()
И даааа,г-жата по БЕЛ е просто супер - няма по-печена и по-яка госпожа в цялото училище,направо я обожавам (обаче си е боядисала косата,преди не й беше такава,ама пак е готина![]()
) Преди малко ходих да си взимам учебниците по български и по литература и така...Абе като цяло първият ден беше супер
Айде, хора,чао,че ме чака огромното домашно!
![]()