.
Отговор в тема
Страница 28 от 59 ПървиПърви ... 1824252627282930313238 ... ПоследнаПърви
Резултати от 676 до 700 от общо 1452
    Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от magiie
    Лелеее, не очаквах 1-я учебен ден да мине толкова добре =D>
    Беше мн яко, учителите (по англ, БГ и матем.) са МНОГО яки..
    Иии не ни дадоха домашна, освен по математика където имаме само 1 израз да решим
    Дааааа.... същото

ОООО.. всеки денн по 7 часа .. 18 часа седмично - английски език Напраооооо .. ;ххх думи пълноооо ;хх ужасс , голяямо учене .. но все пак се радвам , че ще уча толкова много ;д АА иначе се запознах с още 2 момичета , които ми харесаха по характер и такамммм ;д

Повече от фен Аватара на syrena
    Град
    in the middle of nowhere ^^^ там е най-яко
    Ние пък имаме 18 часа немски в седмицата,ама поне математиката е само три Ако беше повече,направо не знам А в четвъртък нямаме първи час и ще мога да си спя малко повече
    BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH

Цитирай Първоначално написано от Aysunxd
    ОООО.. всеки денн по 7 часа .. 18 часа седмично - английски език Напраооооо .. ;ххх думи пълноооо ;хх ужасс , голяямо учене .. но все пак се радвам , че ще уча толкова много ;д АА иначе се запознах с още 2 момичета , които ми харесаха по характер и такамммм ;д
    С кой се запозна Аз да не пропусна да попитам

Иначе 70 думи х 20 пъти
    Hi haters, kiss kiss
    I see you later
    Hi haters,
    It was very very very nice to meet you

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Нас още не са ни почнали с думите по езика,но от утре 100 процента ЩЕ !

Да питам,2-те момичета(Айлин и Айси) от ПМГ Бургас как ви пуснаха думите?Написаха ви ги на дъската?Почнахте от азбуката?И..?

П.П и ние имаме 18 часа английски седмично..

Знаете ли дали ще намалят утре часовете за Бургас? ;d
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Днеска беше добре горе - долу само дето ходя на зиг-заг тоя по физическо е луд ама е некъв пич и той. Голям смях падна с една кифла простоо няма такива идиоти .Намерих си приятелчета и такам. По испански сме добре ама много домашни бе...ама нищо
    П.С. Блоковете са ми по 80 минути и намалени ли са утре-нее
    П.С.2 Smilelady абе земи влез и в фейса дее
    Shh...<3

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от bettiie
    Цитирай Първоначално написано от Runaway11
    "Ж" клас...яко! Трябва да се срещнем някой път бай дъ уей
    Трябва да се срещнем Тъкмо сега ще се уговарям с едно момиче от немския , от А клас , може тогава , ддз
    Еми кажи кой ден и къде да се чакаме през голямото например

Цитирай Първоначално написано от deni979
    Иначе успях да си закъсня за първия час при най-строгата госпожа-по БЕЛ.Вече изпитвам панически страх от нея,както и целия клас.
    Аууууу ние се паднахме при печената! Много е яка! Обаче съседните класове ни разправяха за злобната...не ти завиждам

Иначе по бг се запознавахме и си говорихме с госпожата...По физическо тъй като ни е първи ден останахме в стаята и говорихме, но другия път вече ще правим упражнения...

В час по немски беше забавно..първо двама закъсняха и тъй като госпожата мрази закъснели почна да им се кара на немски и те само я гледат супер виновно, вцепенили се на едно място След тоа на едно момче му звънна в час телефона и госпожата го прибра...и през междучасието майка му звъни и госпожата вдига и пак почва да дрънка на немски....майката затвори и сега ще трябва да ходи в даскало да взима телефона

Иначе по немски взимахме азбуката и особености при някои букви, както и буквосъчетанията - за домашна имам да ги уча наизуст

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Госпожата по Бел е гати пича, в сравнение с тази по немски (класната). ПРОСТО СИ ЗНАМ,ЧЕ МЕ МРАЗИИИИ И НАПРАВООО....
    А колко домашно имам по немскиии, не е истина.Докато науча азбуката, напиша думите,спрегна глаголите, направо ще си умра в нас.....
    Хаха стоп с драмата . Някой не е бил в настроение, ти си направила нещо нормално и веднага ползваш супер големите думи като "мрази" - според теб може ли толкова силно нещо като омразата да се зароди за такава глупост? хаха, и това е едва първия ден

При мен е невероятно - страшно свеж клас сме, вече се познаваме иии
    Love is everything!

Фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    Изморителни 7 часа..ГРР
    Утре намалени ли ще са ви часовете?Или ще ги караме нормални? :о
    Не ни дадоха домашна днес,
    но от утре почваме всичкото.
    Азбука,думи..и блябля..
    имаме една дума да пишем,
    и няколко примера по математика

Иначе класната е пич.
    По компютри е няква странна ;о

Малко ми е странно в новото даскало,всичко и всички наоколо,но с всеки ден ми харесва все повечко.Ще се потарая всеки ден да се запознавам с някой нов човечец,че са някви яки ;о

Мисля,че утре няма да има промяна в часовете.Поне не са казали!Но на мен ми е все едно,тъй като утре няма да ходя.

Днес ни дадоха домашна само по математика и то некфи 4 прости примерчета.

Колкото до даскалото там се чувствам като пълен идиот. Странно ми е,потискащо!Стаите са прекалено малки в сравнение с тези в предното ми училище.Там бях свикнал аз да съм най-големият,а сега.....
    Но както и да е ,всичко ще се оправи!
    Животът не е толкова ужасно и сложно нещо,той е такъв,какъвто е!

Емм Силвии , на нас не ни каза за утре да са готовии думите , каза да ги прочетемм .. но е хубаво да ги почнем от сега , защото са доста , мисля че вторник ги иска .. иначе не , не ги написа на дъската отзад в учебника ги има ... АА да от азбуката почнахмее ..:Д послее написахме транскрипциите , гласните ,съгласните , личнитее и притежателните местоимениееее .. и това беше за днескаа .. Амм за часовете не знам дали ще ги намалят ,но сякаш , мисля че няма да бъдатт намалени .. ЕЕ не се знаее ;д

Нас още не са ни почнали с думите по езика,но от утре 100 процента ЩЕ !

Да питам,2-те момичета(Айлин и Айси) от ПМГ Бургас как ви пуснаха думите?Написаха ви ги на дъската?Почнахте от азбуката?И..?

П.П и ние имаме 18 часа английски седмично..

Знаете ли дали ще намалят утре часовете за Бургас? ;d
    Ами моята госпожа първо ни пусна с касетофон азбуката, после транскрипция на буквите и после вече думите
    П.п. Ние не стигнахме до местоименията
    Hi haters, kiss kiss
    I see you later
    Hi haters,
    It was very very very nice to meet you

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    Госпожата по Бел е гати пича, в сравнение с тази по немски (класната). ПРОСТО СИ ЗНАМ,ЧЕ МЕ МРАЗИИИИ И НАПРАВООО....
    А колко домашно имам по немскиии, не е истина.Докато науча азбуката, напиша думите,спрегна глаголите, направо ще си умра в нас.....
    Хаха стоп с драмата . Някой не е бил в настроение, ти си направила нещо нормално и веднага ползваш супер големите думи като "мрази" - според теб може ли толкова силно нещо като омразата да се зароди за такава глупост? хаха, и това е едва първия ден
    А и не съм споменавала за какво ме мрази, така че едей да кзваш глупости като си има причини.

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)

В момента съм бясна! По-добре никой да не ми говори, че става лошо

Град
    Света На Мечтите
    ^Какво е станало? ;хх

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    А и не съм споменавала за какво ме мрази, така че едей да кзваш глупости като си има причини.
    Сериозно?

А така.

Иначе мисля,че класната ме мрази - първо закъснях, второ не дадох бележник и трето не запомних кой номер съм!
    Love is everything!

Град
    Света На Мечтите
    не са само това, така чеее....

Много добре знам назад какво бях написала и че в миналият ми пост не споменах нито една от причините.

Иначе е момента научих азбуката, съчетанията от букви,мъжки,женски и среден род и сега уча основните изречения на немски.

Град
    ^Какво е станало? ;хх
    Хех, мерси че попита А.. дълго е да обяснявамм.. Но май ми мина

Град
    Света На Мечтите
    Кажи де.... ;/

Повече от фен Аватара на syrena
    Град
    in the middle of nowhere ^^^ там е най-яко
    Леле,някак си ми е странно,че вчера беше първият учебен ден,днеска учим и сега събота и неделя Нас утре ни викат в 9 ч. в училище,а после с една приятелка от съседния клас ще ходим да се записваме на уроци по английски А в неделя ще събирам сили за 18-те часа немски през следващата седмица
    BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH

Град
    Кажи де.... ;/
    Сдърпахх се със сестра ми

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Цитирай Първоначално написано от Alofff4o
    Изморителни 7 часа..ГРР
    Азбука,думи..и блябля..

Иначе класната е пич.

Малко ми е странно в новото даскало,всичко и всички наоколо,но с всеки ден ми харесва все повечко.Ще се потарая всеки ден да се запознавам с някой нов човечец,че са някви яки ;о

Мисля,че утре няма да има промяна в часовете.Поне не са казали!Но на мен ми е все едно,тъй като утре няма да ходя.

Колкото до даскалото там се чувствам като пълен идиот. Странно ми е,потискащо!Стаите са прекалено малки в сравнение с тези в предното ми училище.Там бях свикнал аз да съм най-големият,а сега.....
    И на нас така.Същата домашна.Утре ни почват здравата по английски обаче.И да,даскалото,всичко,обстан вка,хора,странно е,доста.Но е няк'во прекрасно,не знам.Ще свикнем =)
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Повече от фен Аватара на starr21
    Град
    Radcliffe country :***
    Цитирай Първоначално написано от Alofff4o
    Изморителни 7 часа..ГРР
    Азбука,думи..и блябля..

Иначе класната е пич.

И на нас така.Същата домашна.Утре ни почват здравата по английски обаче.И да,даскалото,всичко,обстан вка,хора,странно е,доста.Но е няк'во прекрасно,не знам.Ще свикнем =)
    Дано да свикнем ;хх..стаите наистина са някви малки имахме 5 часа английски и не знам как ще идържа .. Почнах да развивам клаустрофобия
    Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!

Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lu...sl39o1_250.gif
    http://28.media.tumblr.com/tumblr_lu...sl39o2_250.gif

АА Айлин преди няколко поста си питала с койй се запознах .. Емм с Василена ии сс Жасмона ..:**

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    аз утре нямам часове xD викат ни за 1 час - на класа и после на двора xD днес ни беше и родителската и нищо особено не са казали имах 5 часа ии разбрах за 5 учебника...мисля в събота да ги потърся някъде... учителките които видях днес изглеждат свестни (: странно си е в първите дни...определено ;D
    излязла е и една програма...дано не е временна...три пъти в седмицата по 7 часа -.- ии понеделник първите два - математика като изкючим това програмата не е зле
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Има ли разлика между акварелни и водни бои .. ? Ако има кояя е тя ? Иначе днеска мина чудеснооооо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си