- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи осмокласници !!
Дааааа.... същотоПървоначално написано от magiie
![]()
ОООО.. всеки денн по 7 часа ..![]()
18 часа седмично - английски език
![]()
Напраооооо .. ;ххх думи пълноооо ;хх ужасс , голяямо учене .. но все пак се радвам , че ще уча толкова много ;д АА иначе се запознах с още 2 момичета , които ми харесаха по характер и такамммм ;д
Ние пък имаме 18 часа немски в седмицата,ама поне математиката е само триАко беше повече,направо не знам
А в четвъртък нямаме първи час и ще мога да си спя малко повече
![]()
BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH
С кой се запознаПървоначално написано от Aysunxd
Аз да не пропусна да попитам
![]()
Иначе 70 думи х 20 пъти![]()
![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
It was very very very nice to meet you
Нас още не са ни почнали с думите по езика,но от утре 100 процента ЩЕ !
Да питам,2-те момичета(Айлин и Айси) от ПМГ Бургас как ви пуснаха думите?Написаха ви ги на дъската?Почнахте от азбуката?И..?
П.П и ние имаме 18 часа английски седмично..![]()
Знаете ли дали ще намалят утре часовете за Бургас? ;d
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Днеска беше добре горе - долу само дето ходя на зиг-загтоя по физическо е луд ама е некъв пич и той. Голям смях падна с една кифла
простоо няма такива идиоти
.Намерих си приятелчета и такам. По испански сме добре ама много домашни бе...ама нищо
![]()
П.С. Блоковете са ми по 80 минути и намалени ли са утре-нее![]()
П.С.2 Smilelady абе земи влез и в фейса дее![]()
Shh...<3
Еми кажи кой ден и къде да се чакаме през голямото напримерПървоначално написано от bettiie
![]()
![]()
![]()
Аууууу ние се паднахме при печената! Много е яка! Обаче съседните класове ни разправяха за злобната...не ти завиждамПървоначално написано от deni979
![]()
![]()
![]()
Иначе по бг се запознавахме и си говорихме с госпожата...По физическо тъй като ни е първи ден останахме в стаята и говорихме, но другия път вече ще правим упражнения...
В час по немски беше забавно..първо двама закъсняха и тъй като госпожата мрази закъснели почна да им се кара на немски и те само я гледат супер виновно, вцепенили се на едно място![]()
![]()
След тоа на едно момче му звънна в час телефона и госпожата го прибра...и през междучасието майка му звъни и госпожата вдига и пак почва да дрънка на немски....майката затвори и сега ще трябва да ходи в даскало да взима телефона
![]()
![]()
![]()
Иначе по немски взимахме азбуката и особености при някои букви, както и буквосъчетанията - за домашна имам да ги уча наизуст![]()
![]()
![]()
Хаха стоп с драматаПървоначално написано от MegiBoOm
. Някой не е бил в настроение, ти си направила нещо нормално и веднага ползваш супер големите думи като "мрази" - според теб може ли толкова силно нещо като омразата да се зароди за такава глупост? хаха, и това е едва първия ден
При мен е невероятно- страшно свеж клас сме, вече се познаваме иии
![]()
Love is everything!
Първоначално написано от awesomesheepy
Мисля,че утре няма да има промяна в часовете.Поне не са казали!Но на мен ми е все едно,тъй като утре няма да ходя.
Днес ни дадоха домашна само по математика и то некфи 4 прости примерчета.
![]()
![]()
Колкото до даскалото там се чувствам като пълен идиот.Странно ми е,потискащо!Стаите са прекалено малки в сравнение с тези в предното ми училище.Там бях свикнал аз да съм най-големият,а сега.....
Но както и да е ,всичко ще се оправи!
Животът не е толкова ужасно и сложно нещо,той е такъв,какъвто е!
Емм Силвии , на нас не ни каза за утре да са готовии думите , каза да ги прочетемм .. но е хубаво да ги почнем от сега , защото са доста , мисля че вторник ги иска .. иначе не , не ги написа на дъската отзад в учебника ги има ... АА да от азбуката почнахмее ..:Д послее написахме транскрипциите , гласните ,съгласните , личнитее и притежателните местоимениееее .. и това беше за днескаа .. Амм за часовете не знам дали ще ги намалят ,но сякаш , мисля че няма да бъдатт намалени .. ЕЕ не се знаее ;д
Ами моята госпожа първо ни пусна с касетофон азбуката, после транскрипция на буквите и после вече думитеПървоначално написано от awesomesheepy
![]()
П.п. Ние не стигнахме до местоименията![]()
![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
It was very very very nice to meet you
А и не съм споменавала за какво ме мрази, така че едей да кзваш глупости като си има причини.Първоначално написано от SladkaZagadka
![]()
![]()
![]()
![]()
В момента съм бясна! По-добре никой да не ми говори, че става лошо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сериозно?Първоначално написано от MegiBoOm
Първоначално написано от MegiBoOm
Love is everything!
не са само това, така чеее....
Много добре знам назад какво бях написала и че в миналият ми пост не споменах нито една от причините.
Иначе е момента научих азбуката, съчетанията от букви,мъжки,женски и среден род и сега уча основните изречения на немски.
Хех, мерси че попитаПървоначално написано от MegiBoOm
А.. дълго е да обяснявамм.. Но май ми мина
![]()
Леле,някак си ми е странно,че вчера беше първият учебен ден,днеска учим и сега събота и неделя![]()
Нас утре ни викат в 9 ч. в училище,а после с една приятелка от съседния клас ще ходим да се записваме на уроци по английски
А в неделя ще събирам сили за 18-те часа немски през следващата седмица
![]()
![]()
![]()
BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH
Сдърпахх се със сестра миПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
И на нас така.Същата домашна.Утре ни почват здравата по английски обаче.И да,даскалото,всичко,обстан вка,хора,странно е,доста.Но е няк'во прекрасно,не знам.Ще свикнем =)Първоначално написано от Alofff4o
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Дано да свикнем ;хх..стаите наистина са някви малки имахме 5 часа английски и не знам как ще идържа .. Почнах да развивам клаустрофобияПървоначално написано от awesomesheepy
![]()
Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!
Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3
аз утре нямам часове xD викат ни за 1 час - на класа и после на двора xD днес ни беше и родителската и нищо особено не са казалиимах 5 часа ии разбрах за 5 учебника...мисля в събота да ги потърся някъде... учителките които видях днес изглеждат свестни (: странно си е в първите дни...определено ;D
излязла е и една програма...дано не е временна...три пъти в седмицата по 7 часа -.- ии понеделник първите два - математикакато изкючим това програмата не е зле
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Има ли разлика между акварелни и водни бои .. ? Ако има кояя е тя ?![]()
![]()
Иначе днеска мина чудеснооооо
![]()