- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи осмокласници !!
Как?И ти ли си в английската в Бургас?Първоначално написано от starr21
Животът не е толкова ужасно и сложно нещо,той е такъв,какъвто е!
Aми мисля, че няма защото нали акварела се разрежда с мнооого вода, за разлика от температа, така че мисля, че е към водните.Не съм сигурна, де.Първоначално написано от Aysunxd
![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Аз седем часа май ще имам само в четвъртък и петък...и то в петък ще са консултации...обаче мен много не ме грее, защото тъй или иначе първия месец трябва да чакам час, докато тръгне автобуса...после вече няма да има проблем![]()
![]()
![]()
хахах хубаво, айде спирам, че.. мир да имаПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
Aysunxd , и аз съм на мнението на deni979
Love is everything!
Зайциииииииииииииии ... не съм ви писала нищо тия дни , а то сега е най-интереснотоДаскалото ми ее сууупер , хората са мн печени.. оформих си вече бандата, която мноого си я обичам
Има мноого яки момчета ;дд с Кали се паднахме в един клас
, както и с още едно момиче , което ни е в тайфата и е адски печена
класната е доста строгичка, но същевременно е яка
в класа сме 29 човека, повечето почтни ги запомних .. бтв аз съм ''е'' паралелка .. класната ми се казва Стоева .. несвързано говоря, знам
неска ни беше родителскта.. учебниците само по немски са ни 120 лв ;д .. засега по нищо не сме учили, само се запознавахме ... нямам търпение да дойде утре .. ще ни събират да ни дадат учебниците, не знам дали ще учим .. засега толкова, после още
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Такаа.. аз съм "д" клас при Олга Кожухарова (тая година е Делийска)
.. а по БЕЛ ни е някаква Борисова, която е мноого взискателна, но и с чувство за хумор.![]()
Неска видях едно момче, което бяхме в един клас от 1 до 4.. оказа се, че той е "г" клас, също видях още едно момче, което ми беше от уроците.. него забравих да го питам коя паралелка е.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
ние имаме само бел, френски х3 и фвс, днес и утре!!![]()
Точно с deni979 се уговорихме да се видим . Ако искаш , в някое междучасие , може би след голямото да се видим там между първо и второ общежитие .Първоначално написано от Runaway11
Тряя да се разберем на лични
![]()
Първоначално написано от ImmortalSportFreak
Първоначално написано от Colouring
Първоначално написано от dubi95
![]()
![]()
Добро утро хора.Сега ще ходим да гледаме състезанието по гребане.Как се кефя.Имам чувството, че ще е мнооооого готино,ама ще видим.
![]()
А относно г-жата по БЕЛ-направо ни разби в истинския смисъл на думата.Казвам ви първия час треперех, както и целият клас.После само седим и се споглеждаме...При нея ти се разбиват всички илюзии, че изобщо знаеш нещо по БЕЛ.И това още първия ден, първия час.А по нататък не ми се мисли...
![]()
А някой от тези, които са в ЕГ 'Пловдив', случайно да познава Мариела Канарова?
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Kак изглежда и в кой клас е?Мисля, че се запознах с едно момиче,което се казва така,ама...Първоначално написано от Pamaa
![]()
Иначе сега се върнах от състезанието.Беше много скучно и почти постоянно бяхме последни...![]()
Затова и с итръгнах.
Здравейте.![]()
Само да попитам ти къде учиш?Първоначално написано от RainbowGirl
![]()
Shh...<3
хеййа! класната ми и учителя ми в занималнята са много яки и вече зная доста неща на немски.. ученето си е доста ,но не се натоварваш чак толкова мн ... класа ми е свестен :Д вече се запознах със всички и почти им запомних имената :Д таааа да.. сега трябва да ставам , защото е време да започвам с hausaufgabe.. auf wiedersehen!![]()
в превод значи че е време за домашните .. и довиждане :Д
Снимка на тази Мариела?И от кой клас е?
![]()
![]()
Иначе може да се уговорим след шести час примерно, защото тъй или иначе ще си чакам автобуса цял час![]()
![]()
![]()
Гребането беше адси тъпо!!! Ние си тръгнахме някъде към 10 часа и отидохме в мола![]()
Хапнахме, разкарахме се смяхме се и след това се прибрахме..след малко ще сядам да уча азбуката, а утре и буквосъчетанията...Иначе аз съм "г" клас при Докузова
![]()
![]()
Мдаа,гребането беше леко тъпо днес. Но е по добре от това да сме на училищеИначе днеска класа се сближи малко повече,което беше добре. Госпожата ми по БЕЛ е много печена - Лидия Василева.. ;d Иначе класната и тя е готина ;д
в 91негПървоначално написано от TheBlackPanther
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
A Runaway11 какво точно взехте?![]()
Случайно в класа ти да има един Калоян?Първоначално написано от RainbowGirl
Shh...<3
АА официално VIIIв са най-якия класс!! Май ние свикваме най-бързо един с друг, тка като гледам другите класове са още някви .. седят си срамежливи ии.. а ние се базикаме постоянно, даже момчетата вече почнаха да се закачат с момичетата ;dd Абе.. майй ще се оформим пекани
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А в 73-то VIIIБ е най-якият клас,никой да не спори!Първоначално написано от Djenka
![]()
![]()
![]()
BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH
Ами азбуката и там всеки един звук как се чете при различни ситуации..Diphotonge и Konsumaten kombination *буквосъчетанията*Първоначално написано от deni979
![]()
И ние горе долу това и 20-тина думи и как да се представяме.Първоначално написано от Runaway11
![]()
Иначе тази вечер е на музеите и галериите.Обожавам я.Ако някой реши да идва в Пловдив днес е денят, атмосферата наистина е страхотна, особено в стария град.Жалко, че е само веднъж в годината.
Аууу..ние сяка година ходим..ама сега ни домързя и няма хДДД вече всичко сме ледали и ни е скучно...Първоначално написано от deni979
Ние четяхме доста думи ама още не ги учим за превеждане и тн..първо ни учи да може да ги четем правилна и да ги пишем..сигурно ще имаме някаква диктовка първо и после ще почнем с думите...Иначе вече ни раздадоха немски читанки и от понеделник-вторник ще почваме да четем![]()
![]()
а точноо!Първоначално написано от syrena
НАЙ-ЯКИТЕ СМЕЕЕ!![]()