- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи осмокласници !!
Учех във Възраждане заедно с Djenka и сега ще учим заедно в Иконома
SmilezZz , и аз имам въпросчеОтивам на ново място и тн. не си ли е страшничко ? Как се запознаваш другите (на мен ми казаха , че първата седмица е мъртва тишина) и ако има някоя кифла(винаги има) , съдят ли те за убийството после
? А , и най-важното - как е с момчетата
?
или пък " Настоящи зайчета ^^ "Първоначално написано от polssa
![]()
Някой има ли представа борсата за учебници на старо в НДК голяма ли е, има ли избор?
Love is everything!
+ и от мене още някои.Първоначално написано от bettiie
- Как завърза приятелства с момчетата?
- Как се справи за входните?Имахте ли преговор в началото,или?..
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Не е чак толкова страшничко. Аз като вече презимувал заек мога да кажа ,че съм се чувствала по същия начин,но като отидох на 15 - всичко мина като по вода. Като отидох на училище ,едно момиче от съседния ми клас ми показа къде ми е класа ,отидох при тях и те всички едновременно си казваха имената и си подаваха ръцете и аз се чудех на кого по - напред да подам ръката ,нали все пак трябва да запомня на повечето физиономиите.Първоначално написано от bettiie
Та сигурно сме изглеждали много странно отстрани. А преди това се бях запознала с две по скайп.
- При нас ,честно казано ,нямаше "мъртвешка тишина" ,всички си говореха ,дали в час ,дали по междучасията. Виж ,ако попаднеш на кифлите ,ще има доста да те съдят след това ,нали се имат за нещо повече от другите.
- Винаги съм успявала да се разбера с момчетата. Единствено с тези от класа не съм се разбирала. Запознанствата с тях става съвсем случайна. Имало е случаи,в които момчета са ми писали ЛС по фейсбук и след това на следващия ден се запознавахме лично,и ето ти още едно приятелче,по-точно познат ,като се има впредвид,че не бях една от най-общителните.
Трудно е само в началото ,докато свикнеш с новото място ,с учителите ,с обстановката. После ще кажеш ,че досега си учила там.![]()
- Съвсем случайно. Дали по фейсбук,дали случайно покрай общи познати. С повечето се запознах покрай една приятелка от съседния клас. Тъй като се разбирахме добре с нея и тя ме запознаваше с техните приятели.Първоначално написано от awesomesheepy
- Имахме преговор в началото. Може би около седмица - две преговаряхме и след това ни дадоха входните нива. Като цяло си беше доста лесно , стига да знаеш теорията от 7 клас ,най-вече по БЕЛ и математика.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
SmilezZz в кое училище си?
Левскито - предполагам,че го знаеш. В ПМП - Биология с КЕ,та тука има ли такива ,които са в биологична паралелка ,че ми стана интересничко ?Първоначално написано от CherryBell13
![]()
SmilezZz Промени ли се нещо с приятелите ти от това,че влезна в ново даскало,завързахте нови различни приятелства? Защото имам чувство,че ще се забравим с половината :< А не ми се иска хич.
Сори,че ти отнемаме от времето ;d
Нищо не се е променило. Излизаме си. По скайп и телефон редовно си поддържаме контакти. Естествено ,не е както преди ,но все пак не сме се забравили. Т.е. си зависи от вас дали ще си запазите приятелството или ще се забравите.Първоначално написано от awesomesheepy
- Не се притеснявай за времето. На мен даже ми е приятно - хем си припомням вълнението,хем се чувствам полезна. Питайте ,без да се притеснявате.![]()
SmilezZz и аз съм от Русе и ми е много странно като чета, че това нещо е ставало в Русе ( че не си попаднала на кифли и че хората са били общителни )![]()
И.. аз много се кефя на новата учебна година, но ние май ще сме втора смяна ( която МРАЗЯ ) ии не се притеснявам много, само ме е страх от кифлите..![]()
Така де, надявам се да нямаме такива в класа си
![]()
Относно 15ти -- няма да ме е много срам, тъй като с една от най-добрите ми приятелки ( CherryBell13 ) сме в един клас ии освен това се запознах с няколко момичета, които изглеждат мили21 момичета...
![]()
Така де.
Суперр много се вълнувам за 15ти и предполагам че на 14ти срещу 15ти през нощта няма да мигна ( както е ставало през всичките 7 години досега..)
Djenka - За щастие в класа ми може да се каже ,че няма такива. По-горе бях писала за две ,които ми правеха някакви проблеми , едната може да се каже ,че е кифла. Но откакто се разбирам с една нейна добра приятелка ,не ми прави проблеми.![]()
Иначе в другите класове ги има , но като цяло не съм се занимавала с тях,нямам и намерение.
П.С - Доколкото си спомням,миналата година една приятелка беше първа смяна първия срок и втора смяна през втория срок. Учи в Иконома.
Честита темичка и от мен!
Много се вълнувамНови хора, обстановка т.н и малко плашещо.
SmilezZz разкажи ни за горните класове, добре настроени ли са към зайци?![]()
Ух, ами надявам се тогава да сме първа смяна, но и без това слуха за втората смяна беше от несигурен източникПървоначално написано от SmilezZz
Мерси за инфо-то
![]()
Честита тема и от менКато гледам тая до 15 сиг ще направи към 20/25 страници
![]()
![]()
На нас утре ни е родителската от 6![]()
Аз ще излизам към 4 с една приятелка и после запрашваме към родителската![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
It was very very very nice to meet you
Оо,излезнаха ни списъците с учебниците ^__^ само по английски и бел не е уточнено още.
Нашата родителска е на 12-ти..
И да,наистина няма да се спи на 14-ти с/у 15-ти ;d
Не всички ,но като цяло да.Първоначално написано от MrsSapphiraA
Още първата седмица ,господина ни по чужд език ,искаше да ни събере ,за да се опознаем по-добре ,като искаше да събере два класа в едно - моя и тези от 9 клас. За съжаление само аз се явих от класа ми ,но пък тези от 9 клас бяха много добри ,забавни ,накараха ме да се отпусна. С един от 10 класове се запознах случайно ,когато трябваше да се запиша на една екскурзия. С друг покрай общи познати и така малко ,по - малко опознах по-горните класове.
- Има и такива ,които се дразнят с мен без причина ,дори и не сме си говорили с тях ,но гледам ,колкото се може да не им обръщам внимание. Зависи на какви ще попаднете. Има някои ,които идват в класа на зайците ,за да ги видят и опознаят.![]()
6 дниииии! Продължаваме с отброяването и тук ;d
^^А при празнуването на 50 годишнината допускаха ли се ученици от други училища?
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
6 дена.. !!![]()
Бившия ми клас има албум в picasa и досега разглеждах снимки и клипове.. Как ми домъчня само...И като си помисля, че след 6 дена ще видя само 2-3 от тях.. Досега 7 години съм била в клас с тези хора, познаваме се.. а сега.. няма нещо, което да ни свързва освен спомените..
![]()
Е ,не така ,де. Ще ви свързва приятелството и миговете,които сте изживели и които предстои да изживеете.Първоначално написано от Djenka
Леле колко сте се притеснили всичкитеАз не само в друго училище, ами и в друг град отивам, пък не съм толкова шашната
Познавам вече от фб много хора, с които сме се разбрали да се срещнем на 14-ти пред гимназията, защото тогава излизат списъците на класовете. Притеснявам се само за 14тии
, но в рамките на нормалното
Добре че шматито (една фр) ще е сиг в моя клас
Родителската мисля, че е на 16-ти, но не съм сигурна .. таа 6 дни .. за мен може би 5 , заради срещата на 14-ти
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Как се радвам, че няма да си видя бившия ми клас.Първоначално написано от Djenka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Как издържах 7 години, направо не знам.
![]()
Иначе добро утро.След малко ще излизам.И утре най-после пак сме на репетиция.Тоооооолкова се радвам.
![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
и аз, и аз, и азПървоначално написано от deni979
махнах сее![]()
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.