.
Отговор в тема
Страница 3 от 59 ПървиПърви 12345671353 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 1452
    Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Учех във Възраждане заедно с Djenka и сега ще учим заедно в Иконома

Град
    Пловдив
    SmilezZz , и аз имам въпросче Отивам на ново място и тн. не си ли е страшничко ? Как се запознаваш другите (на мен ми казаха , че първата седмица е мъртва тишина) и ако има някоя кифла(винаги има) , съдят ли те за убийството после ? А , и най-важното - как е с момчетата ?

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от polssa
    НасТ0яЩиТъЪъ ЗаЙчИнцЪ (VoLlL.1)
    Да беше сложила и една-две латински букви.. пуу начии
    Е не, но "Настоящи осмокласници ^^" или "Настоящи осмокласници (: " ще е по-добре
    или пък " Настоящи зайчета ^^ "

Някой има ли представа борсата за учебници на старо в НДК голяма ли е, има ли избор?
    Love is everything!

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Цитирай Първоначално написано от bettiie
    SmilezZz , и аз имам въпросче Отивам на ново място и тн. не си ли е страшничко ? Как се запознаваш другите (на мен ми казаха , че първата седмица е мъртва тишина) и ако има някоя кифла(винаги има) , съдят ли те за убийството после ? А , и най-важното - как е с момчетата ?
    + и от мене още някои.

- Как завърза приятелства с момчетата?
    - Как се справи за входните?Имахте ли преговор в началото,или?..
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от bettiie
    Не е чак толкова страшничко. Аз като вече презимувал заек мога да кажа ,че съм се чувствала по същия начин,но като отидох на 15 - всичко мина като по вода. Като отидох на училище ,едно момиче от съседния ми клас ми показа къде ми е класа ,отидох при тях и те всички едновременно си казваха имената и си подаваха ръцете и аз се чудех на кого по - напред да подам ръката ,нали все пак трябва да запомня на повечето физиономиите. Та сигурно сме изглеждали много странно отстрани. А преди това се бях запознала с две по скайп.
    - При нас ,честно казано ,нямаше "мъртвешка тишина" ,всички си говореха ,дали в час ,дали по междучасията. Виж ,ако попаднеш на кифлите ,ще има доста да те съдят след това ,нали се имат за нещо повече от другите.
    - Винаги съм успявала да се разбера с момчетата. Единствено с тези от класа не съм се разбирала. Запознанствата с тях става съвсем случайна. Имало е случаи,в които момчета са ми писали ЛС по фейсбук и след това на следващия ден се запознавахме лично,и ето ти още едно приятелче,по-точно познат ,като се има впредвид,че не бях една от най-общителните.

Трудно е само в началото ,докато свикнеш с новото място ,с учителите ,с обстановката. После ще кажеш ,че досега си учила там.

Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    + и от мене още някои.

- Как завърза приятелства с момчетата?
    - Как се справи за входните?Имахте ли преговор в началото,или?..
    - Съвсем случайно. Дали по фейсбук,дали случайно покрай общи познати. С повечето се запознах покрай една приятелка от съседния клас. Тъй като се разбирахме добре с нея и тя ме запознаваше с техните приятели.
    - Имахме преговор в началото. Може би около седмица - две преговаряхме и след това ни дадоха входните нива. Като цяло си беше доста лесно , стига да знаеш теорията от 7 клас ,най-вече по БЕЛ и математика.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    SmilezZz в кое училище си?

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от CherryBell13
    SmilezZz в кое училище си?
    Левскито - предполагам,че го знаеш. В ПМП - Биология с КЕ,та тука има ли такива ,които са в биологична паралелка ,че ми стана интересничко ?

SmilezZz Промени ли се нещо с приятелите ти от това,че влезна в ново даскало,завързахте нови различни приятелства? Защото имам чувство,че ще се забравим с половината :< А не ми се иска хич.

Сори,че ти отнемаме от времето ;d

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    SmilezZz Промени ли се нещо с приятелите ти от това,че влезна в ново даскало,завързахте нови различни приятелства? Защото имам чувство,че ще се забравим с половината :< А не ми се иска хич.

Сори,че ти отнемаме от времето ;d
    Нищо не се е променило. Излизаме си. По скайп и телефон редовно си поддържаме контакти. Естествено ,не е както преди ,но все пак не сме се забравили. Т.е. си зависи от вас дали ще си запазите приятелството или ще се забравите.

- Не се притеснявай за времето. На мен даже ми е приятно - хем си припомням вълнението,хем се чувствам полезна. Питайте ,без да се притеснявате.

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    SmilezZz и аз съм от Русе и ми е много странно като чета, че това нещо е ставало в Русе ( че не си попаднала на кифли и че хората са били общителни )

И.. аз много се кефя на новата учебна година, но ние май ще сме втора смяна ( която МРАЗЯ ) ии не се притеснявам много, само ме е страх от кифлите.. Така де, надявам се да нямаме такива в класа си

Относно 15ти -- няма да ме е много срам, тъй като с една от най-добрите ми приятелки ( CherryBell13 ) сме в един клас ии освен това се запознах с няколко момичета, които изглеждат мили 21 момичета...

Така де.

Суперр много се вълнувам за 15ти и предполагам че на 14ти срещу 15ти през нощта няма да мигна ( както е ставало през всичките 7 години досега.. )

Град
    Русе
    Djenka - За щастие в класа ми може да се каже ,че няма такива. По-горе бях писала за две ,които ми правеха някакви проблеми , едната може да се каже ,че е кифла. Но откакто се разбирам с една нейна добра приятелка ,не ми прави проблеми.
    Иначе в другите класове ги има , но като цяло не съм се занимавала с тях,нямам и намерение.

П.С - Доколкото си спомням,миналата година една приятелка беше първа смяна първия срок и втора смяна през втория срок. Учи в Иконома.

Честита темичка и от мен!

Много се вълнувам Нови хора, обстановка т.н и малко плашещо.

SmilezZz разкажи ни за горните класове, добре настроени ли са към зайци?

Град
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Djenka - За щастие в класа ми може да се каже ,че няма такива. По-горе бях писала за две ,които ми правеха някакви проблеми , едната може да се каже ,че е кифла. Но откакто се разбирам с една нейна добра приятелка ,не ми прави проблеми.
    Иначе в другите класове ги има , но като цяло не съм се занимавала с тях,нямам и намерение.

П.С - Доколкото си спомням,миналата година една приятелка беше първа смяна първия срок и втора смяна през втория срок. Учи в Иконома.
    Ух, ами надявам се тогава да сме първа смяна, но и без това слуха за втората смяна беше от несигурен източник Мерси за инфо-то

Честита тема и от мен Като гледам тая до 15 сиг ще направи към 20/25 страници
    На нас утре ни е родителската от 6
    Аз ще излизам към 4 с една приятелка и после запрашваме към родителската
    Hi haters, kiss kiss
    I see you later
    Hi haters,
    It was very very very nice to meet you

Оо,излезнаха ни списъците с учебниците ^__^ само по английски и бел не е уточнено още.
    Нашата родителска е на 12-ти..
    И да,наистина няма да се спи на 14-ти с/у 15-ти ;d

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от MrsSapphiraA
    SmilezZz разкажи ни за горните класове, добре настроени ли са към зайци?
    Не всички ,но като цяло да.
    Още първата седмица ,господина ни по чужд език ,искаше да ни събере ,за да се опознаем по-добре ,като искаше да събере два класа в едно - моя и тези от 9 клас. За съжаление само аз се явих от класа ми ,но пък тези от 9 клас бяха много добри ,забавни ,накараха ме да се отпусна. С един от 10 класове се запознах случайно ,когато трябваше да се запиша на една екскурзия. С друг покрай общи познати и така малко ,по - малко опознах по-горните класове.
    - Има и такива ,които се дразнят с мен без причина ,дори и не сме си говорили с тях ,но гледам ,колкото се може да не им обръщам внимание. Зависи на какви ще попаднете. Има някои ,които идват в класа на зайците ,за да ги видят и опознаят.

6 дниииии! Продължаваме с отброяването и тук ;d

Мега фен Аватара на gummybear
    олеле

theo <333

Град
    ~В сТрАнАтА нА чУдЕсАтА <3
    ^^А при празнуването на 50 годишнината допускаха ли се ученици от други училища?
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?
    Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    6 дена.. !!

Бившия ми клас има албум в picasa и досега разглеждах снимки и клипове.. Как ми домъчня само... И като си помисля, че след 6 дена ще видя само 2-3 от тях.. Досега 7 години съм била в клас с тези хора, познаваме се.. а сега.. няма нещо, което да ни свързва освен спомените..

Лелелелеле, тука само момичета ли пишат в таз тема.

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Djenka
    6 дена.. !!

Бившия ми клас има албум в picasa и досега разглеждах снимки и клипове.. Как ми домъчня само... И като си помисля, че след 6 дена ще видя само 2-3 от тях.. Досега 7 години съм била в клас с тези хора, познаваме се.. а сега.. няма нещо, което да ни свързва освен спомените..
    Е ,не така ,де. Ще ви свързва приятелството и миговете,които сте изживели и които предстои да изживеете.

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Леле колко сте се притеснили всичките Аз не само в друго училище, ами и в друг град отивам, пък не съм толкова шашната Познавам вече от фб много хора, с които сме се разбрали да се срещнем на 14-ти пред гимназията, защото тогава излизат списъците на класовете. Притеснявам се само за 14тии , но в рамките на нормалното Добре че шматито (една фр) ще е сиг в моя клас Родителската мисля, че е на 16-ти, но не съм сигурна .. таа 6 дни .. за мен може би 5 , заради срещата на 14-ти
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    6 дена.. !!

Как се радвам, че няма да си видя бившия ми клас. Как издържах 7 години, направо не знам.
    Иначе добро утро.След малко ще излизам.И утре най-после пак сме на репетиция. Тоооооолкова се радвам.
    Не шофирай, ако си пил!Направи
    услуга на себе си и на хората
    около теб!Прибери се вкъщи жив!

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Цитирай Първоначално написано от deni979
    6 дена.. !!

Как се радвам, че няма да си видя бившия ми клас. Как издържах 7 години, направо не знам.
    Иначе добро утро.След малко ще излизам.И утре най-после пак сме на репетиция. Тоооооолкова се радвам.
    и аз, и аз, и аз
    махнах сее
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си