- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи осмокласници !!
Хммм.. Благодаряя виии ммногооооПървоначално написано от SladkaZagadka
![]()
Особенно поо физическооооо госпожатааа ..
![]()
![]()
![]()
Айдее бе осмокласниции... темата замряя![]()
ЕхооНе съм писала отдавна, защото бях заета с учене. Още вчера взехме 80 думи, глагола "съм" и някакви правила. Иначе класа е мого як, всъщност. Имаме около 5-6 .. няма да казвам кифли, ами гримирани и разголени до болка със самочувствие до небето - момичета. Всички други са си нормални и момчетата са хубави
Почнахме да се бъзикаме и да се дразним. В часовете си бъбрим понякога, смеем се. Абе всичко си е наред. Мислех, че ще е много зле, но се оказа 6
Айде чао, че тоя по физическо днеска направо ни направи диви и щастливи!
Днеска ни почнаха.3 часа Английски един след друг,130 думи някъде имаме да пишем за понеделник..гррр..азбука взехме,гадните транскрипции също.Почвам да пиша..:<
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Че как иначе?Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
![]()
BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH
Радвайте се на тоя 8 клас. Не знаете какво злато е.![]()
със всеки изминал ден леда се разчупва все повече ^___^ xDD
утре ще ходя да си взимам половината учебници... /другата половина просто не я знам ; D /
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Айде,хора,лека нощ и утре почивайте,че от понеделник ще ни спукат от домашни в даскалото![]()
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3732667_n.jpg
Ето това е момичето.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Добро Утроо! (:
Днеска ще излизам като преди това и след това ще пиша думите по 3 реда и съм готова с домашнатааа!![]()
добро утро .. не съм писала ,защото нямах време.За утре имам много думи и глагола СЪМ![]()
![]()
theo <333
Аз пък нямам много домашно.. Само по английски. Нашата госпожа още не ни е давала нови думи, но и предполагам, че няма да трябва да ги пишем.. Надявам се де..![]()
Написах 130-те думи..най-после.![]()
Искам да ви питам,по езика,знаците за транскрипция искат ли ви ги назубрени? И как се учат тия неща,за бога :ОО
Runaway11 , deni979 и daydreamings , от едно уч сме а още не сме се видели ... Давайте идеи да се видим дее![]()
Първоначално написано от ImmortalSportFreak
Първоначално написано от Colouring
Първоначално написано от dubi95
![]()
![]()
130 думи?Първоначално написано от awesomesheepy
С какъв език си?Всъщност сега се сетих, че ние вчера не сме учили и не сме взимали още думи,ама все пак...
![]()
Иначе и аз си написах думите по немски и сега почвам преговор по БГ, че г-жата е...мнооооооого строга.![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
А пък аз сега пиша и уча скапаните думи по немски дето 5 часа не мога да ги запомняяяя![]()
![]()
![]()
![]()
Какво ни е домашното по английскиПървоначално написано от Djenka
![]()
![]()
Аз съм най-не прилежната ученичка от класанямам учебници забравям тетрадки, нямам домашно (защото нямам учебници де) забравям да си правя картонче с името, не пиша в час, хилим се
Djenka ще подлудим госпожите
![]()
Хай, хора.Май ще започна да пиша често тук. Наблюдавам темата от няколко дена... Тъкмо си купих тетрадка и ще пиша думи...
Обаче по математика... абсолютно всичко съм забравила.Опитвах се да реша задачите по няколко начина и не мога да разбера какво се получава.
На първото няма решение. А на второто всяко X е решение.- Така каза госпожата.
http://prikachi.com/images/65/3834065H.png
http://prikachi.com/images/66/3834066C.png
Не съм писала как съм го решила, понеже няма да ми стигне и картинката.
По принцип езиците са ми по-силната страна, по математика не съм добре.Но не вярвах, че ще забравя тия прости нещица...
Някой да помогне с това параметричното![]()
(a-7)x = 4x-a
Just be yourself!
(a-7)x-4x= -aПървоначално написано от magiie
(a-7-4)x=a
(a-11)x=a
1) при а-11=0
а=11
става 0.х=11
т.е. няма решение
2) при а-11 различно от 0
а е различно от 11
става х = а: (а-11)
Поне така мисля, че се решаваха![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
It was very very very nice to meet you
Леле,мразя ги тия параметрични уравнения,направо ми става лошо от тяхПървоначално написано от c14m
Дано тая година ни се разминат по математика,няма да е зле
Аз вчера се записах на английски на AVO-Bell и ме сложиха в група за А2 и така...Ох,утре пак трябва да се става рано
![]()
![]()
![]()
Аз пък тази година ще съм S4.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
(a-7)x-4x= -aПървоначално написано от c14m
(a-7-4)x=a
Как от -а стана а ?![]()
С английски съм. От 16-ти ни почнаха.Първоначално написано от deni979
Тези параметричните никога не съм можела да ги решавами на уроци ходех и пак не мога
просто не искат да ги разбера и това е
![]()