- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи осмокласници !!
Хах, програмата ми е:
1.Испански език
2.Испански език
3.БЕЛ
4.БЕЛ
5.Испански език
6.Испански език
![]()
Батенце всички как сте се разучили .. о.О
ние още не сме взели азбукатаще имаме минимум 4 часа немски на ден, тъй че не сме загубили доста
вчера ни казаха, че трябва да доплатим още 20 лева за учебниците по немски
как може още не втория ден да съм луднала по 10-20 момчета о.О
![]()
![]()
утре ще ходя до борсата да си купя учебниците по БЕЛ и математика .. мързи ме да пиша още, затва айде
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Ууу.. кои кои??Първоначално написано от polssa
![]()
Иначе аз вчера се снимах и излязох г/д добре, ама пак не се харесвам.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Меги, ако тетрадката ти има поле може в него малко по-ситно да напишеш по български значението.
Като гледам тука май всички имаме по един съфорумник в класа![]()
е чееее какк - естетсвено,че нямаааааа ;@@@
Ама аз оставам по един ред между вскяа дума така,че в него ще напиша думата на немски - значението на бг (:
Ние с Поли (polssa) не сме в един клас, а в едно училище.. пак е добре, че сме една смяна.![]()
Полиноо.. да ми ги покажеш утрее !!![]()
Тери.. <33 ♥
Гери ти за утре ще си взимаш ли анцунг и маратонки?
Таа и вас да питам....Понеже утре за пръв път имам ФВС да ги нося ли тея неща, по-горе, които казах?![]()
Ние на 16 имахме два часа фвс и госпожата ни питаше как се казваме и какво сме правили по фвс в миналото училище.. не сме играли и двата часа.![]()
Тери.. <33 ♥
starr21 бих убила за да ида на нещо подобно![]()
утре първите 2 часа математикааа![]()
после 2 изобразително, география,БЕЛ,информатика -.- не звучи обещаващо :Д
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Убий мен :Д ама ще отида налага ми се :Д А днес имаме 5 часа английски
Ще седя и ще я слушам как иска да не си пазим учебниците представяте ли си
А по ФВС днеска няма да играя ако си намеря бележката която нз къде е
Щото си изкълчих глезена а тоз ще иска да тичаме
![]()
Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!
Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3
Супер ми е изморено,лягам малко и тъй..после ще пада писането.
Утре почваме с учебника,гадост :<
Утре..5 часа английски..fuuuuuuuuuuuuuuck!и една музика..
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Ние днес правихме входно по БЕЛ. По АЕ ми е супер забавно. И господина като пише на дъската си върти задника и изглежда така все едно играе кючек
![]()
. Иначе утре имаме:
1.ИИ
2.АЕ
3.БЕЛ
4.АЕ
5.АЕ
6.АЕ
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Първоначално написано от Pamaa
![]()
![]()
![]()
Как беше входното? ;дд
Иначе аз сега имам за дом. по математика 4ри примера и да науча останалите думи по немски (:
Ужасноо. Обаче може и да не пише оценките, пък и тя нарочно не ни беше казала, за да не учим и да види какво помним.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
олее![]()
хора може ли да Ви питам как да реша това:
(x^2+x+1)(x^2-x+1)=?
може да е лесно, ама аз нищо не помня![]()
Аз преди малко се прибрах. Ще ходя да ям, малко ще почина и почвам да уча по математика. Имам няколко думи и трябва да упражнявам спелуване![]()
Дано утре по математика да почваме с геометрията, че тая алгебра![]()
![]()
![]()
хич ме няма
![]()
Програмата за утре-
1. АЕ
2. АЕ
3. АЕ
4. ФВС
5. Инф. техн.
6. Мат.
7. ЧК
Не бяха ли 3 примера по математика?Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
Иначе аз написах домашното и сега си разучавам учебника по немски,ама той какъв е тежък,а и като трябва да нося и др тетрадки и речника,и учебната тетрадка,направо ужас![]()
Между другото,Меги,тая по математика вика,че имаме утре седми час с нея,а аз съм записала,че утре нямаме математика,а само литература и немски,а математиката в сряда...Ти как си я записала програмата?
BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH
(x^2+x+1)(x^2-x+1)=x^4-x^3+x^2+x^3-x^2+x+x^2-x+1=x^4+x^2+1Първоначално написано от MegiBoOm
Toку що се събудих,така че не гарантирам, че е вярно.![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Да три са.Извинявай,обърках се. Иначе и аз съм записла,че в срядата имаме седми час с нея.Тая какво си въобразяваа?Първоначално написано от syrena
![]()
![]()
Просто вместо утре в срядата ще си донеса учебниците и тия глупости, което значи,че утре тряя да ходя купувам учебника и помагалото ;хх
Хора днес по БЕЛ ме изпита и се поизложих,ама май не ми писа оценка.Казвам ви тази жена ще ни разкатае фамилията.А един съученик,не знаеше, че тя го чува и каза:''Да вземем тая да я изгоним след този срок'' и тя го чу.Той взе да обяснява как се шегува и тя му обеща също да се ''пошегува'' с него.И на всичкото отгоре ме накара да събирам пари от класа за тестове-по сто пъти обикалях като първия идиот, защото не им знам имената и не можах да направя пълен списък.После имахме музика с един изключително пекан г-н, разказваше ни как е оставил 6-тици на цял випуск и ни пееше караоке.
Поне днес запомних на всички с едно две изключения имената, като правех списъка.А сега отивам да пиша километричното домашно, че преди малко го почнах,ама заспах...
![]()
ПП Сори за дългия пост.
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Ясно,мерсиПървоначално написано от MegiBoOm
Да бе,тая иска И във вторник да имаме математика
Ама няма кой да я търпи толкова много,така че...
Иначе аз днеска си взех учебника по математика,ама втора употреба,освен това не можах да го намеря да е от 2010 и го взех от 2009,ама едва ли има голяма разлика
Нещо взе да ми се учи по немски,ама утре като имаме толкова много часове,бързо бързо ще ми се отучи
Бтв си взех и учебника по музика,ама според мен нямаше смисъл да ни карат да си взимаме учебник при положение,че имаме един час седмично
А г-жата по музика е мн печена в сравнение с тази по математика
![]()
Ааааа и ние се запознахме с печения господин по музика! И на нас ни пя хДДДД мнооо е готин! Иначе имам малко домашно по математика и ОГРОМНО по немски: Трябва да пиша 30 пъти 25 думи като ги пиша в множествено и ед.ч. + превода, което ми излиза за една дума или израз около 15 реда!![]()
![]()
Допълнително тряя да пиша всяка буква и букво съчетание по 30 + всичко останало по толкова!....Ааа и тряя да уча един диалог от учебника и песничката за буквите.........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе днес леко-полека се разчупва леда...скоро няма да е толкова неловко в час хДДДДДДД
И аз така съм го решилаПървоначално написано от deni979
Ама това параметричното беше гадно,тия изобщо не ги обичам
Абе като цяло с математиката не сме първи приятелки
![]()
![]()
Това беше честно най-гадното от всичките! ;хххПървоначално написано от syrena
Иначеее дааа и аз хич не се спогаждам.
А госпожата по музика е егати пича, като се вживя с тая чалгаааимах чувството,че ще падна пред бюрото.![]()