- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи осмокласници !!
Ооооо,да,мн е якаПървоначално написано от MegiBoOm
:razz
Меги,а ти какво получи на параметричното?
BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH
Тази жена ми разби илюзиите, че знам нещо по БЕЛ.И все пак, не е толкова страшна, щом ми писа 6-ца и не ми вика много... Само за ненадписаната тетрадка.Първоначално написано от deni979
По математика положението ми е трагично,.Като смятах входното ни се пада някъде края на септември, през почивните дни трябва да преговоря основните неща, за да не се изложа съвсем..
Иначе написах повечето думи, останаха ми само още 30... Ще ги напиша набързо и по-късно се изнасям някъде на кафе, че вече откачам вкъщи...
Запознах се с трима в автобуса, утре ще ти разказвам...![]()
Днеска и моите илюзии,че знам нещо по математика,се разбиха в часа![]()
Направо ужас
Аз през почивните дни ще преговарям и по БЕЛ,че имаме входно във вторник,а това по математика ни е на 4 октомври и по-нататък преди класните ще имаме две контролни
Каква ви е програмата за утре?
Ааахахахаххахаахахахахахх аа ТЕ, АКО БЯХА САМО ТВОИТЕЕЕЕЕ?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе тая не е добре - 32 теста, за всеки по един![]()
![]()
Егати болния мозък,честно!
А как обясняваааааа.......Пише,гово ри,пише,говори.... АЙДЕ ТРИЙ ДЪСКАТАЕгатиии чудотооо
![]()
![]()
Tака е, така е, ама то трябва и акъл.Първоначално написано от aras97
![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Според мен по БЕЛ няма да е толкова трудно, колкото това по МатематикаПървоначално написано от syrena
Тая ще ни разкаже играта, колко до българския и лит. тряя да седнеш да мислиш над въпросите и т'ва е...
Да бе,пълен ужас,направо не е истинаПървоначално написано от MegiBoOm
Тая е няква машина
Предишната ни госпожа по математика също правеше по 32 групи,ама и тя не беше съвсем в ред...
Макар че даваше адски лесни контролни
![]()
Абе на тая не ми изглежда да дава лесни контролни, пък ще видим...Ама аз и без т'ва на входните над 4ка не се и надявам, както всяка година ;хх Просто ще си състави супер добро мнение за мен!![]()
![]()
Даааа,ама г-жата по БЕЛ винаги е давала трудни контролни,а после вика,че това е възможно най-леснотоПървоначално написано от MegiBoOm
Ама сигурно пак ще е по-лесно от това по математика,тая вика,че давала по 4 задачи,значи сиг ще са някви гадни
Ама ддз,да се надяваме,че няма да се увлече кой знае колко да ни мъчи
![]()
Абе аз не знам вече и на какво да се надявам,тая г-жа чак ме плашиПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
Меги,нали нашата програма за утре е:
1.Немски
2.БЕЛ
3.Немски
4.Немски
5.Немски
6.Немски
7.Математика?
![]()
![]()
Точно!
А на тая по БЕЛ мисля,че входното ще да е нещо подобно на теста, който правехме днеска в часа.То и тя няма как по-да го усложни, тъй чеее
Дааа, ама без математиката.
Ухаа, три големи страници с думи и още неща наизуст. Бинго и честито на печелившите (мен и класа ми)
, захващам се веднага, че после искам да почета малко една книжка :P
п.с. хораа.. има лс, фейсбук, телефони, кофа :д . още такъв спам и ще ни махнат темата. то не бяха въпроси, коментари, разпитвания- нищо лично, даже супер, ама.. хелоу?!
Love is everything!
Окей,мерси многоПървоначално написано от MegiBoOm
Да,и аз мисля,че ще е тест,защото тя по принцип само тестове дава,пък и тя самата май нещо такова спомена...Иначе класните никога не са като тест,а трябва да пишеш нещоАма ние ще се справим,защото сме най-якият клас,естествено
![]()
Аз сега трябва да си подвържа учебника по немски,ама нещо ми се струва,че подвързията няма да стане![]()
Написах си думите в речника! След малко ще ходя да ям и пак ще уча. Този път спелуването...![]()
Ааа, днес за първи път имахме ФВС и математика. Леле, г-жата по математика еее ..![]()
Влезе и като ме видя с разкопчана риза и без вратовръзка ми вика да се опрая.. После докато закопчавах пък ми каза "Айде по-живо, че губим време" ..
![]()
После пък се скара на една съученичка, че не била съобразила цвета на диадемата с ризата и панталоните също
![]()
![]()
После, като почна да пише, каза "Да знаете, на мен в часа ми трябват 2 големи тебешира" при което ние
![]()
![]()
![]()
После написахме 3 страници задачи, даде ни домашно и (за щастие) си заминахме. А г-жата по ФВС изглежда мн пекана. Днес г-жата по английски каза на едно момиче "Погледни се какъв тежък грим имаш! Ти да не ходиш на бар? Ти идваш на училище! И си само на 14" .. момичето наистина имаше леко тежък грим, но това си е нейна работа..
![]()
Абе, няма да е лесна тая година. Представям си се по математика ;xx
А програмата ми за утре:
1. Билогия
2. Математика
3. Инф. техн.
4. Английски
5. Английски
6. Английски
АА.Нашата за утре е :
1.АЕ
2.АЕ
3.АЕ
4.АЕ
5.Час на класа
6.Биология СИП
7.Биология СИП![]()
![]()
Ние пък тази година нямаме биология и слава БогуПървоначално написано от Aysunxd
Ама от догодина,като ни я почнат на немски,направо не знам...
![]()
Мани ти, то ще е и физика, химия,истори,география.Вси ко!![]()
Амаа тооо дотогава мисля,че ще можем да си го говорим добре, тъй чее.![]()
Дано,дано,че иначе яко ще го закъсамеПървоначално написано от MegiBoOm
Аз както съм скарана с физиката и с химията,просто чудно...
Уахахахахахахаххаххахахаа аххаааахахха,вие сте добре!!!Радвай се че няма да правите контролна на транскрипцията!!!Първоначално написано от awesomesheepy
![]()
![]()
![]()
Животът не е толкова ужасно и сложно нещо,той е такъв,какъвто е!
Добре, признавам - това е възможно НАЙ-ГАДНОТО нещо, което могат да ти дадат!Първоначално написано от Alofff4o
![]()
Ооо, ние утре имаме контролна на 100те думи от преди два дена и смятам да има 6!! Охх, а какъв хубав съученик имам, страхотна усмивка, ама аз си харесвам друг..Таа, днес имахме 2 часа математикаНаправо ми се взе акъла, господина ни е някаква пенсия дето малко на психопат ми мяза
По физическо ни изпитваха - 6, а по музика си драсках някакви работи. Испанският мина добре
1 Испански
2 Испански
3 Български
4 Български
5 Час на класа
6 Испански
7 Испански
Супер програма!!!
О, много ще ви е забавно догодина - особено с биологията на немски. Ммм, красота!
Много успокояващо...![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе на мен буквално ми се откачи ръката! Вече съм преполовила осмата стр - голям формат със думи! И имам още три израза да пиша + цялата азбука и буквосъчетанията...те са лесни ама към още 3 ст ще има..сега седнах да почина, че 40 мин писане без прекъсване![]()
![]()
![]()
Явно домашната по мат, колкото и да не ми се иска ще я оставя за утре, че няма да смогна хДДДДД