- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи осмокласници !!
Ето я нашата програма ;д
1. АЕ
2. АЕ
3. АЕ
4. ФВС
5. Инф. техн.
6. Мат.
7. ЧК
![]()
Just be yourself!
уфф хора колкото и странно да ви звучи, влюбена съм в един от моя клас..... кажете ми как да се сближим ? виждам , че ме гледа, но това не е сигурен знак .. винаги е близо до мен.. но нямам никаква идея какво трябва да направя, че да се сближим повече?
Днес както винаги се измъкваме от час по физика и от един отворен прозорец чувам ...
DAS IST ANA! ... ама т'ва го повтарят 25-30 човека наведнъж .. и беше просто епично! Не, че не съм бил така.. ама хаха ... фана ме носталгия..![]()
![]()
Оооо,убедени сме!Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
![]()
BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH
Утре..5 часа английски(ще ни се вземе акъла..тотално) и една музика..мнооого яко.
Абе,тая година наистина ще излезне супер сложничка..ама..айде..
Ох,да,на транскрипции е ужасно.. :<
Хубави момчета има,обаче,един от моя клас нещо..ме притеснява с държанието си,май ме е харесал ;о ох.
И нещо ми е много притеснено като излезна на дъската..при вас така ли е ;О
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Добре си, к'воПървоначално написано от awesomesheepy
:P . Пък аз да споделя.. ъм... един 12-ти клас (
) . В класа на сестрата на най-добрата ми приятелка е
. И някъде преди месец и половина почна да харесва всяко нещо, което поствам във фб, и то на секундата. Беше казал на мойта мацка, че си търсел приятелка и си харесал някоя от нейните
. От г/д половин месец ми пише почти всяка вечер ( вкючително и днес
).. и то неща от сорта на "Има ли други мацки в класа освен теб и Кала"
. И тая вечер минавам покрай едно кафене и той беше седнал отпред и нали аз поглеждам към него да му каза 'здрасти', а той ми намига
и ми вика 'Ела седни малко, да пием по едно кафе'
![]()
. Еее.. поне е хубав, но за мен е смешно и никога не бих тръгнала с някой 4 години по-голям от мен
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Ахахахх. тия изречения ние неска ги повтаряхме 100000000 пъти..Първоначално написано от webmast3rche
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Hallo !вчера 5 часа немски
найс, а ?
първи час имахме с германка, която не знаем една дума на бг и тръгнахме да казваме азбукататаа стигнахме до буквата С и се почна едно : циииии...........цииииииииииии и.....цииииииииииииии.....ции иииииии
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
целия клас умряхме от смях, пък тя не знае защо се смеем
![]()
иначе всички неща надхвърлят очакванията ми
![]()
с Дени ще си ходим заедно
![]()
ох вчера ни дадохда към 50 думи..лесни са, повечето ги знам, затва неска учих малко ;дд айде до после
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Поли, днес ще гледам в 12:30 - 12:35 да съм на метрото..
Иначе преди малко с Тери се върнахме от ветеринар.. кучо вече си има трета ваксина и след две седмици ще може да излиза!
П.П. Много ме радва тая песен.. http://www.vbox7.com/play:9453cf2ca6![]()
Тери.. <33 ♥
Абе хора, много ви се моля, помогнете за това упражнение по немски:![]()
Hallo! Ich 1. ............. aus Bulgarien. Ich 2. ............. in Russe. Und 3. .... ?
Hallo! Ich 4. ........... aus Italien. Ich 5. ............. in Rom.
Guten Tag! Tag!
Wer 6. .... du? Ich 7. .... Maria.
Woher 8. .......... du? Aus 9. ......... .
Und wo 10. .......... du? 11. ......... Burgas. Und 12. .... ?
А мисля, че трябва да са така:
1. komme
2. wohne
3. du
4. komme
5. wohne
6. bist
7. bin
8. komme
9. Bulgarien
10. wohnst
11. In
12. du
Не знам колко ми е правилно, ама мисля това да напиша..
П.П. Сори за двойния пост.
Тери.. <33 ♥
^ не съм 8 клас , но ще ти помогна..имаш грешка само на 8.. трябва да е Woher kommST du? трябва да спречнеш глагола спрямо местимението![]()
There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .
Мерси, че ми каза..Първоначално написано от JustMakeMeBelieveAgainN
![]()
Иначе вчера госпожата 4 часа ни обясняваше нещо, а ние само я гледахме като телета.. ама е така в началото.![]()
![]()
Тери.. <33 ♥
200 и няколко думи за утре.Чудесно просто..
Утре пак 5 х Английски..ГРРРРРРРРРРР
На нас пък ни дават някакви смешни домашни от по 6-7 упражнения, а то като се има предвид какъв материал взимаме в момента.
Утре направо умирам от кеф, че имаме музика, защото учителката е сууупер яката!! Включила е някакви тонколони, има синтезатор, има и някакъв микрофон и някакво табло, в което се включват другите машинки
![]()
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Мале, тая по математика днеска как си натресе часа...ЕгатиТъкмо се зарадвахме, че часовете свършиха...А дано,ама надали
![]()
Добре че поне ще я видим чак другата седмица,че много ми се виждат тия три часа седмично
![]()
Иначе аз научих по немски каквото взехме и на каквото ще изпитва г-жата и започнах да пиша думите,ама сигурно няма да успея за утре ,но тя така или иначе ги иска за вторник.И текстчетата ги преписах, ама добре че са кратки ...
Ох, а по физическо нямам бяла тениска,ама ще изровя отнякъдеДа не вземе г-на да ме изгони от часа
![]()
Меги,как са нещата при теб?![]()
![]()
Да беее, тая по математика, все едно ние сме й виновни,че не си е записала програмата правилно.![]()
Иначе сега уча изреченията, които взехме днеска,преписах упражнението, знам как да спрягам глаголи и сега ми остана само числата за утре да науча, а думите останалите след това ще започна да ги пиша, но е ги уча петък някъде.![]()
Ама тя тая по математика първо вика,че била тичала до стаята,а после обяснява как щяла да ходи на доктор,че имала проблем с кракаПървоначално написано от MegiBoOm
И дето разправя,че вместо двойки,пишела Н.Г.Г.
Просто чудно
Аз написах 80-те думи,ама сега така ме боли ръката,че не мога да си я мръдна
![]()
А ако Джемалова даде утре и повече от 80 да пишем през ваканцията,егати ваканцията ще е...А и трябва да се преговаря за входно по БЕЛ
![]()
Написа гиииииииииииииииииии!!!!!!!!!! 1![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На мен ми остават да науча още десет цифри
![]()
![]()
И псоле ги почвам! ТИ СИ НЕЧОВЕК!
![]()
![]()
И за да не е спам: Вие на какъв учебник сте по Математика?
ММ.. Днеска ни дадоха снимките с класа .. ;д иначее Мегии нашият е на Анубисс ..![]()
АА Меги не ви ли е труден немскияятт . На мене лично ми беше много труден ..;д От другата година се почва и немскияяя оххх.. ;д ОО иначе неска имахме 5 часа с класнатаа ; ) Утре програмата е
![]()
![]()
------------
btw. пишаа думиостават ми още 80 по 20 пъти .. 40 по 10 пъти .. 350 в речника .. и домашна .. мисля че времето ще ми стигне даноо ;//
Леле,тоя немски адски ме тормози вече,а на Меги си представям колко и е гадноПървоначално написано от Aysunxd
![]()
Но тя ще се справи!
![]()
![]()
![]()
Ох,утре имаме информационни и аз съм в групата на гадния господин,който не е точно гаден,но говори адски бързо като робот и обяснява по вендъж,не можеш нищо да разбереш,а като питаш и се ядосва,че не си запомнил какво е казал,ама той през първия час само говори някакви работи,ала-бала,и обикновено казва какво ще учим от 8 до 12 класАбе въобще мъжете учители в нашето у-ще не са от най-свестните
Добре че ние сме само по физкултура с господин
![]()
Емииии несмкия единствено засега ми е труден материалът за запомняне.
Иначе к'во говориш, г-на по фи зе е супер якият![]()
Офффф още 4ри цифриии![]()
![]()
![]()
![]()
Дааааааааааааа,г-нът по физ изглежда много як и една приятелка от седми клас, която им физ при него, вика, че е мн готин![]()
Иначе има една друга г-жа по физ, дето е такъв УЖАС ,че направо имаме огромен късмет че не сме с нея![]()
Само нашата госпожа по ае ли ни каза да си учим думите както искамеобичам я!
Много добре преподава и не дава прекалено много домашна.. всеки ден пуска контролни ама ще го преживея. Иначе засега даскалите са супер, само по математика е няква селянка с акцент
нищо не обяснява ама ще трябва да я изтърпим
![]()
Хаха хич не ви завиждам на тези, които учат немски, испански и т.н.английски пак е по-добре.. зная главните неща и думи..
П.П. Не мога да си измъкна от главата един 12класника трябва..
![]()
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
Ох,остават ми към 30 думи по 20 пъти. После малко почивка и ще си преговоря числата и местоименията.
Но някои думи просто не ми влизат в главата :/ Ужас.
Какво правите вие в такъв момент?
Леле,Aysunxd,нас в английска гимназия не са ни дали още по толкова думи на ден,вас много бързо ви почнаха ;о