.
Отговор в тема
Страница 36 от 59 ПървиПърви ... 2632333435363738394046 ... ПоследнаПърви
Резултати от 876 до 900 от общо 1452
    Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Добро утрооооооооооооооооооооо.. ............... Хорааа остана ми само да напиша един скапан тестов лист ( ) ии да науча думитее.

Бтв вчера бях на концерта, ох Тайооооооооооооооооо - толкова беше хубав иииииииииииии малеееее, как искам само да ми е мъж!
    Обаче изживяването бешееееееееееее

Гери ти на второ упражнения какви ги писа. О.О

И да те питам на третото само по една ли дума трябва да попълваме? О.о

Повече от фен Аватара на syrena
    Град
    in the middle of nowhere ^^^ там е най-яко
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Добро утрооооооооооооооооооооо.. ............... Хорааа остана ми само да напиша един скапан тестов лист ( ) ии да науча думитее.

Бтв вчера бях на концерта, ох Тайооооооооооооооооо - толкова беше хубав иииииииииииии малеееее, как искам само да ми е мъж!
    Обаче изживяването бешееееееееееее

Гери ти на второ упражнения какви ги писа. О.О

И да те питам на третото само по една ли дума трябва да попълваме? О.о
    Ами не бях сигурна какво точно трябва да се прави,ама каквото разбрах от диалога по-долу,тва написах:
    1.Rossen hat Brieffreunde in Berlin.
    2.Swetla ist die Freundin von Rossen.
    3.Rossen und Swetla warten am Flughafen.
    4.Karin und Jorg sind die Brieffreunde von Rossen.
    5.Karin und Jorg haben viel Gepack.
    Ама пак ти да ти кажа,че не съм абсолютна сигурна,да знаеш

А третото съвсем не го разбрах,според мен има някакъв текст,от който се разбират тези неща,но не съм сигурна дали трябва една дума или повече,ще ти напиша,което съм направила,но пак да знаеш,че не съм убедена,че ми е правилно:
    1.Rossen ist ein Junge.
    2.Er wohnt in Varna.
    3.Er lernt Deutsch.
    4.Er hat Brieffreunde in Berlin.
    5.Jorg und Karin besuchen Rossen in Varna.
    6.Hier ist auch Swetla.
    7.Da kommt das Flugzeug aus Berlin.

Извинявай,че ти отговарям толкова късно
    BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH

Град
    Света На Мечтите
    Благодаря, то и моите са така, само някои ми бяха по-различни.
    Странно ми беше,че госпожата продиктува съвсем различни условия, а всъщност те упражненията си се отнасяли към текста.

Междудругото така, като ти гледам отговорите смяташ,че росен и светла са от Варна, но според мен е обратното. Смисъл Карин и Йорг посрещат Росен и Светла на летището.

И за да не е спам.
    За вторник ми остана единствено да си науча думите и да преговарям за входното по БЕЛ.

Град
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Благодаря, то и моите са така, само някои ми бяха по-различни.
    Странно ми беше,че госпожата продиктува съвсем различни условия, а всъщност те упражненията си се отнасяли към текста.

Междудругото така, като ти гледам отговорите смяташ,че росен и светла са от Варна, но според мен е обратното. Смисъл Карин и Йорг посрещат Росен и Светла на летището.

И за да не е спам.
    За вторник ми остана единствено да си науча думите и да преговарям за входното по БЕЛ.
    Ами аз гледам имената - Йорг и Карин са немски имена,значи те идват от Берлин,а Росен и Светла са с български имена,значи те са от Варна,освен това в диалога Росен казва:,,Добър ден!Добре дошли във Варна!",смисъл един вид ги посреща Поне така мисля

Иначе и аз трябва да преговарям по БЕЛ,то ще е егати почивката тия дни,пак ще трябва да се учи

Мега фен Аватара на gummybear
    хелоу..заЯци

theo <333

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    оо забравих да кажа на Арас97, че съм при Frau Stoeva
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Град
    И между другото,честит празник!

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Честит и от мен! (:

Почвам да пиша думи,утре пак,другия ден пак..и тъй то.
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Малеее.. тая вечер откачих .. тези, които ми имат скайпа, може би забелязаха, че на всяка втора минута си сменях настроението . Иначе сега излязох от скайп и се кротнах малко .
    Честита ви първа ЕСЕН ! Аз в последните минути на лятото си танцувах.. с един приятел така се разбрахме да направим, за жалост обаче той си танцува у тях, а аз у нас ( все пак обаче си представях друго ).
    Иначе вчера бяхме излязли и беше супер студено, валеше дъжд и целите бяхме мокри. Аз треперех цялата, защото бях подгизнала и един прител ( ) си съблече суичъра ( от ония големите, топлите и меки дрешки с джобчета отпред и качулка ) и ми го даде, а той остана гол до кръста . Охх.. толкова ми беше хубаво.. хем оплакнах окото, хем ми беше топличко, а и беше толкова миличко . Ооообичам такива момчета .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    Малеее.. тая вечер откачих .. тези, които ми имат скайпа, може би забелязаха, че на всяка втора минута си сменях настроението . Иначе сега излязох от скайп и се кротнах малко .
    Честита ви първа ЕСЕН ! Аз в последните минути на лятото си танцувах.. с един приятел така се разбрахме да направим, за жалост обаче той си танцува у тях, а аз у нас ( все пак обаче си представях друго ).
    Иначе вчера бяхме излязли и беше супер студено, валеше дъжд и целите бяхме мокри. Аз треперех цялата, защото бях подгизнала и един прител ( ) си съблече суичъра ( от ония големите, топлите и меки дрешки с джобчета отпред и качулка ) и ми го даде, а той остана гол до кръста . Охх.. толкова ми беше хубаво.. хем оплакнах окото, хем ми беше топличко, а и беше толкова миличко . Ооообичам такива момчета .
    Аууу разчувства ме много сладичкоо

Град
    Света На Мечтите
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    Божеее каква рядкост са вечеее, направо не са за изпускане! (:

Аз сега ще си догледам най-после 3ти сезон на 90210 <3 до края и после цял ден учене на думи!

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Аз тръгнах да правя проекта ми по литература, който е за Николай Лилиев и трябва да го представя в понеделник . В момента чета всичко, което пише в учебника и в уики-то и го сбивам възможно най-много, защото после си нямам и на идея как ще го науча ..
    Вчера си изтегли първия епизод на Тhe Lying Game и очаквах, че ще е нещо стойностно, защото все пак е от създателите на Pretty Little Liars, НО е пълна боза, сниман е ужасно калпаво и актьорите са страшно грозни !!
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Град
    Пловдив :)))))
    оох нее ми се ходи на училище в понеделник,не ми се ходии ):
    lalala

Град
    Аз пък съм на вилата при баба ми и дядо ми и досега брах грозде Добре че поне хващам интернет,да ви се оплаквам Иначе следобяд ще преговарям по БЕЛ за входното и така...

Охх, аз пък уча за входни нива. Пак се почна. Исках да ви помоля нещо. Понеже съм решила един тест по български и искам да ми го проверят, а помня, че имаше тема, както за помощ по мателатика, химия и тн., така и по български. Моля ви дайте линк, ако я намерите и моля ви, ако може по-бързичко, че не я намирам.

Град
    Такаааааа...Свърших с преговора по БЕЛ,мисля,че ще се справя на входното Сега трябва да оправям математиката ,което не е от най-приятните неща за правене в един петък,ама какво да се прави

Град
    Русе
    Вижте пък аз какво си играх цял ден да правя http://prikachi.com/images/234/3851234c.jpg
    някой да иска

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от CherryBell13
    Вижте пък аз какво си играх цял ден да правя http://prikachi.com/images/234/3851234c.jpg
    някой да иска
    цял ден за палачинка ?
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    някой да иска
    цял ден за палачинка ?
    15-20 палачинки

Голям фен Аватара на vilityyy979
    някой да иска
    цял ден за палачинка ?
    Passion is Fashion ;]

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    някой да иска
    цял ден за палачинка ?
    15-20 палачинки
    Ами правят се за около 30 мин най-много ;д
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Град
    Света На Мечтите
    Хаха

Аз сега отивам да науча още 20 думи на немски ии след това ще изчистя и измия скапаните чинии в мивката.

По БЕЛ ще преговарям неделята и понеделника

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    някой да иска
    Палачинкиииииииииииииииии иииииииииии......Искам и аааааааааз.
    Иначе ние нямаме много по немски,ама аз не съм си научила много добре предните думи, така че пак ще пиша като грешен дявол.
    И междругото в Сряда, в часа по БЕЛ в стаята ни влезе котка-бяла с различни очи. Ама заради г-жата след междучасието трябваше да я изгоним.
    Не шофирай, ако си пил!Направи
    услуга на себе си и на хората
    около теб!Прибери се вкъщи жив!

Град
    Леле,аз откога не съм яла палачинки...
    А аз преди малко белих картофи Явно днеска всички сме се разработили
    Иначе аз добре че си написах всичките думи по немски в сряда,че сега щеше да падне едно писане Реших и няколко уравнения и неравенства да загрея за входното по математика,макар че то ще е по-нататък,ама нищо Чакам да дойде октомври и да почнат курсовете по английски да видим каква каша ще ми стане в главата от немски и английски

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    eййй честита есен! ^^ обичам да мрачно,обачно и дъждовно! <3 а и дърветата като започнат да си сменят цвета и листата им да падат...навън става като приказка ^^ в понеделник имам входно по география ии утре или в неделя може малко да почета ... оу на преговора госпожата ми писа 6 йей във вторник ми е по БЕЛ...очаквам да е лесно хД и бтв и тук на преговора ми писаха шестица О.О материала по биология,история,български ,английски...изгежда доста интересен xDD
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си