.
Отговор в тема
Страница 39 от 59 ПървиПърви ... 2935363738394041424349 ... ПоследнаПърви
Резултати от 951 до 975 от общо 1452
    Голям фен
    Здравейте зайци , трябва ми малко помощ от вас . 9-ти клас съм и ми трябват произведенията по ред по литература . Просто ако можете да видите в учебника в какъв ред са . Баща ми продаде учебника ми и сега съм адски на зор . Моля ви
    Или всичко или нищо .

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Малее.. днес беше супер яко . Обаче след толкова возене ме болят целите крака .
    Ние утре имаме 3 часа ае, математика и 2 часа бел .. Ще представям проект за Лилиев...
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Здравейте зайци , трябва ми малко помощ от вас . 9-ти клас съм и ми трябват произведенията по ред по литература . Просто ако можете да видите в учебника в какъв ред са . Баща ми продаде учебника ми и сега съм адски на зор . Моля ви
    ''Тихият пролетен дъжд''- Николай Лилиев
    ''Скрити вопли''- Димчо Дебелянов
    Зимни вечери''- Хр. Смирненски
    ''Дамата с рентгеновите очи''- Светослав Минков
    ''Потомка''- Елисавета Багряна
    ''Песен за човека''- Николай Вапцаров
    ''Крадецът на праскови''- Емилиян Станев
    ''Жена''- Блага Димитрова
    ''Дервишово семе''- Н. Хайтов
    ''Преди да се родя''- Ивайло Петров
    ''Японски филм''- Валери Петров
    ''В един есенен ден по шосето''- Павел Вежинов
    ''Нежната спирала''- Йордан Радичков
    ЗСТДГБЙК

Голям фен
    Суперското ! Мерси !
    Или всичко или нищо .

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Как ви минават първите седмици в даскало ? Започнахте ли да свиквате вече с новата обстановка - нови приятели , ново място , нови учители ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Как ви минават първите седмици в даскало ? Започнахте ли да свиквате вече с новата обстановка - нови приятели , ново място , нови учители ?
    Да.

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    охх утрее 2 часа математика имам и входно по география но преговорих ^_^ във вторник ми е по БЕЛ...дано се справя ;/ ох имам и два часа изобразително и как скучая в тях -.- мсля да си взема някоя книга даси чета.. /поне да правя нещо /
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Ъхх, утре пак 4 часа АЕ Тооооолкова е скучна тази госпожа и не да учим поне нещо, ами ами пишем азбуки и числата от едно до десет . Поне имаме и музика и ще оправяме пак клюките с господина.
    ЗСТДГБЙК

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Аууууу вчера разбрах, че днес ни е входното по БЕЛ добре, че той предмет ми е силната страна , защото и аз като всички НИЩО не помня по математика ... домашното ни е някво нерешаемо и ще трябва май и аз да постна една задачка....другите все няккво ще ги натъкмя вчераа си научих почти всички думи по немски, брат ми ме изпита и каза, че съм ги научила доста добре .. следобяд излизах с едни мн добри фр от немската в Борисовата на графит-феста и беше мн веселичко... изиграхме около 10 игри на джаги (докато ни свършат парите ;дд) , а пък вечерта си пренесох всички думи по немски в речника ... преброих ги и излизат 330 остават ми около 10 думи още да науча, после да ги преговоря всичките и съм готоваа пък по БЕЛ преговарях снощи в леглото и ще продължа и днес, ако ми остане време айде засега чао и да ми стискате палци на първото контролно по немски
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Оххх, не е истина! НАЙ-СЕТНЕ И АЗ ДА УСПЕЯ ДА СЕ РЕГИСТРИРАМ! ааа, не е истина! Яжте се, обаче не съм в такава паралелка, с МНОГО АНГЛИЙСКИ, НЕМСКИ или др език и за радост нямам по 300 ии кусур думи да пиша. :P :P Иии още един тежък ден две входни-биология и история..... и пак трябва да се учи айде, приятен ден зайциии

Всичко ми е много странно.Новото училище,нови учители,нови съученици, а и аз не съм от отворените.Винаги съм била много срамежлива и запознанствата ми са много трудни.Минаха няколко дни от началото на годината и още не съм свикнала напълно.Сприятелих се с няколко деца.Днес съм втора смяна и ще правим контролно по италиански.Въпреки , че вчера зубрих цял ден съм малко притеснена.Надявам се да изкарам хубава оценка, защото понякога от притеснение просто всичко излиза от главата ми и когато не мога да отговоря на един въпрос започвам да се паникьосвам.Много е гадно Е за сега толкова от мен.Късмет на всички и се надявам скоро всички да свикнем.

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Ох...супер тъпата жега..и..блях..
    Иначе,днеска..едва ги издържах тия 6 часа..4 английски..:<

Имам да уча по Музика сега,и да пиша доста думички..XD
    ще я управим работата;

четвъртък имам контролна по Английски?!...Яко.
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Повече от фен Аватара на syrena
    Град
    in the middle of nowhere ^^^ там е най-яко
    Здравейте,хора!
    Аз преди малко написах домашното по математика,въпреки че то е за сряда,ама утре да не са занимавам Преговорих всичко по немски,което сме взели досега и сега ще преговарям още малко по БЕЛ,че утре ни е входното,а на всичкото отгоре часовете ни ще са намалени Дано ни стигне времето...
    Малее,днеска по физкултура какво скачане падна... Даже не смея да коментирам каква ще ми бъде оценката,ще ни ги кажат следващия път

Между другото,да знаете как ми се спи... Добре че научих за утре,че ако трябваше тепърва да почвам,нямаше да стане това А и днеска по музика задрямах по едно време,та не чух кои са основните стилове музика ама айде карай
    BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH

Може ли малко помощ с тез задачи,че нещо съм ги позабравил...
    [8y-9+5y-12]=4
    ----- -------
    5 3

x - 2[x]= - 1
    -- -----
    3 2

Мерси

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    И аз ще ви помоля за помощ за 2 задачки за еднакви триъгълници...Аз нищо не мога да реша даже не мога да разбера условието
    Задача 1:
    Докажете, че два триъгълника са еднакви, ако две страни и медиана към първата от тях в първият триъгълник са съответно равни на две страни и медиана към първата от тях във втория.

Задача 2:
    Докажете, че два триъгълника са еднакви, ако страна, прилежащ ъгъл и ъглополовящата на този ъгъл от първия триъгълник са съответно равни на страна, прилежащ ъгъл и ъглополовящата на същия ъгъл от втория.

Ще съм много благодарна на всякакви опити за решения само да има нещо в тетрадката ми

Град
    Цитирай Първоначално написано от CherryBell13
    И аз ще ви помоля за помощ за 2 задачки за еднакви триъгълници...Аз нищо не мога да реша даже не мога да разбера условието
    Задача 1:
    Докажете, че два триъгълника са еднакви, ако две страни и медиана към първата от тях в първият триъгълник са съответно равни на две страни и медиана към първата от тях във втория.

Задача 2:
    Докажете, че два триъгълника са еднакви, ако страна, прилежащ ъгъл и ъглополовящата на този ъгъл от първия триъгълник са съответно равни на страна, прилежащ ъгъл и ъглополовящата на същия ъгъл от втория.

Ще съм много благодарна на всякакви опити за решения само да има нещо в тетрадката ми
    Айде аз ще се опитам да помогна,че и без това нямам друга работа.
    Малко ще са трудни за обяснение задачите,но ще пробвам
    Задача 1:
    Медианата,която е спусната към първата страна,я разделя на две равни части,а самите страни са равни,значи и двете части по отделно са равни. (ти можеш да направиш означения с A,B и др. букви,за да можеш да опишеш задачата)От условието имаш,че медианата и втората страна на двата триъгълника са съответно равни,затова по трети признак се доказва,че триъгълниците,който се сключва от втората страна,медианата и едната половина на първата страна,са еднакви.От това следва,че ъгълът между първата и втората страна в двата триъгълника са равни,а от това пък следва,че по първи признак двата триъгълника са еднакви (нали първата и втората страна и ъгълът,сключен между тях)
    Не знам дали обясних достатъчно ясно,ще ме извиняваш,но по принцип задачата се решава така
    Задача 2:
    Ъглополовящата разделя ъгъла на две равни части,което важи и за двата триъгълника и като имаш,че самата ъглополовяща и едната страна на триъгълника са равни,следва,че триъгълниците,които се получават от страната,ъглополовящата и единия ъгъл,са еднакви.Значи другият ъгъл,който прилежи на страната,на която е и разполовеният ъгъл от ъглополяваща,е равен и в двата триъгълника.Оттам следва,че по втори признак двата триъгълника са еднакви.

Егати дългият пост стана,но се надявам,че съм помогнала Пак се извинявам,ако не разбереш нещо

Фен Аватара на eilhar
    Град
    The dark side of the moon, in the eye of the storm.
    Аз си ОБИЧАМ новото училище, обичам и хората в него (освен тъпата кифла дето ме заплашва с бой ) НГДЕК
    Last.fm

~ Seek the roses along the way, just beware of the thorns
    ~ Si vis pacem, para bellum

dontcare ^^

Град
    Аз имам две приятелки,които влязоха в НГДЕК и много се радвам за тях И аз мислех там да кандидатствам,но ми е много далече,така че се отказах

Фен Аватара на eilhar
    Град
    The dark side of the moon, in the eye of the storm.
    Цитирай Първоначално написано от syrena
    Аз имам две приятелки,които влязоха в НГДЕК и много се радвам за тях И аз мислех там да кандидатствам,но ми е много далече,така че се отказах
    То и на мен ми е доста далеч, но пък имам удобен транспорт до там. О БОЖЕ ТОЛКОВА ГО ОБИЧАМ ТОВА УЧИЛИЩЕ
    Last.fm

~ Seek the roses along the way, just beware of the thorns
    ~ Si vis pacem, para bellum

dontcare ^^

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от ariimeri97
    Оххх, не е истина! НАЙ-СЕТНЕ И АЗ ДА УСПЕЯ ДА СЕ РЕГИСТРИРАМ! ааа, не е истина! Яжте се, обаче не съм в такава паралелка, с МНОГО АНГЛИЙСКИ, НЕМСКИ или др език и за радост нямам по 300 ии кусур думи да пиша. :P :P Иии още един тежък ден две входни-биология и история..... и пак трябва да се учи айде, приятен ден зайциии
    Часовете са за наше добро.

Аз малко преговорих по математика, по английски имам да пиша думи в речника и.... в сряда по АЕ малко контролно на думи и по БЕ входно. В четвъртък, пък по математика >.<
    Всичко съм забравила.

Град
    А в НГДЕК учи ли се изобщо някаква математика?Така да попитам

Аз натъпках целия немски за утре в раницата и това е,няма нищо друго да нося

Град
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    Цитирай Първоначално написано от ariimeri97
    Часовете са за наше добро.
    Каква ирония само
    Макар че си е точно така

Здравейте, зайци! От доста време наблюдавам темата, но сега реших и да се включа... Та, уча в 73-то СОУ и бих казала, че училището ми харесва... По немски вече имахме 2 контролни, едното от които беше днес. Също така днес правихме норматив по физическо за скок на дължина... Не беше зле, само дето от другите класове се струпаха да ни зяпат и май станахме за резил
    Виждам, че не съм единствената, която е позабравила математиката... надявам се входното поне да го оправя ;D По БЕЛ също някои неща са ми леко смътни, но предполагам, че след преговора всичко ще си припомня. Добре че входното ни е в четвъртък, понеже до сега сме имали само 1 час БЕЛ. Сега ще преговоря това, което сме взели за днес и после сигурно ще гледам телевизия...

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Аз пък днеска скочих за 4 и тичах за 5 и обща оценка - 5.

Сега ще накарам сестра ми да ме изпита на думите по немски за утре и след това набързо ще препочета нещо по БЕЛ и колкото, толкова.

Утре стискайте палци да се справя на входното.

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си