- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи осмокласници !!
Даааааа,стискайте ни палци на нас с Меги за входното!![]()
![]()
А аз пък как тичах и как скачах днес...Направо без коментар
![]()
![]()
BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH
aбе спокойно.Първоначално написано от Djenka
за циганчетата дето обиждат; на мен най-редовно ми подхвърлят по супер груб начин /с груби изрази по-точно/,че нямам никакъв бюст![]()
![]()
![]()
просто не трябва да ти пука.
иначе ви пожелавам успех на входните,аз утре имам по български,ама не се притеснявам,учителката ни ни мисли за малоумни и ни дава някви задачи за 3ти клас,така че няма да имам проблеми с това поне ;дд
lalala
Оуу и ние утре имаме по Английски.. А днес имахме по Български и Литература..
Абе на мен не са ми проблем, само МАТЕМАТИКА и може би БИОЛОГИЯ..
Квоо ше праяя не знамм![]()
![]()
galet0, мерси![]()
![]()
Някой дали знае къде он-лайн, освен в помагало, мога да намеря примерен тест за Входно по БЕЛ?![]()
O,aз тази година няма да имам биология,химия и подобни досадни ;д
Учим само френски,български и математика общо взето )):
Супер трудно ми е да седна да уча по такъв предмет,супер скучни са![]()
lalala
Меги, тук има тестове по БЕЛ и са в подобен формат като изпита,както каза г-жата,че ще ни е входното,дано ти свършат работа![]()
http://kursovete.info/index.php?m=814&lang=1
Хаха и ние бяхме за резил пред другите. Особено с тези моркови... Кой знае какво са правили с тях.Първоначално написано от bashtoo
![]()
Аз се ядосвам, щото утре имаме входно по математика... А нищо не сме си припомнили. Ако някой може да даде или помогне със задачи да пише.
ох утре входно по БЕЛ...дано се справя xD теста не ме притеснява до сега преговарях и мисля че ще се справя...само дето темата на съчинението е малко скучна и...дано да я развия добре :Д
иначе и аз мислех да кандидатсвам в НГДЕК но и на мен ми е много далече xD успех на всички наа входните ^_^
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Офф хораа..вчера контролното по немски не мина така, както очаквах...забравих от притеснение някои думи и оплесках всичко ...сиг ще имам 4поне входното по БЕЛ беше окей ..
за днес имам едно домашно по математика, което не мога и не мога да решаможе ли да ви помоля за адекватна и бърза помощ
![]()
:
става въпрос за задача 1А) и 1б) .. няма да откажа помощ и за другите, но няма да ставам толкова нахалнаии това отгоре са ми думите по немски
Благодаря предварително :*н
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Утре две писмени контролни по Английски..+ 3 страници домашна..
гадоооооост! :/
и 6 часа английски,добре ми седят ;d![]()
Вие как сте?
Оценки някакви?
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Имам 5ца по информационни, от неочакваното контролно..![]()
Утре тест на думите по АЕ и входно по БЕ.
Входното по БЕЛ днеска добре мина,само дето забравих да отговоря на един въпрос![]()
Мисля,че г-жата ще ни ги върне още в петък,защото тя по принцип бързо проверява контролните,но ще видим.
Иначе по немски на писменото изпитване имам егати тъпата грешка - написала съм sechSzehn (16),вместо sechzehn![]()
Досега съм писала новите думи по три реда,имахме домашно и от учебната тетрадка и преговарях силните глаголи,че съм ги позабравила![]()
А г-жата утре пак ще изпитва,затова и думите ще преговарям
![]()
И,ужас,аз съм дежурна тази седмица,много мразя![]()
![]()
Все по-малко време за писане![]()
![]()
![]()
Утре имам 2 входни - по бг и мат! Стискайте палци![]()
![]()
![]()
![]()
Днеска пет часа немски...побърках се...иначе написах половината домашно и сега ми остава още малко да попиша хДДДДДДД Трябва да уча спреженията и един диалог и ще съм готова....Охххх дано утре не ни изпита тая по немски, чее....![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе как върви при вас с класа?![]()
![]()
Леле,в един ден входно и по БЕЛ,и по мат...Егати гадното![]()
![]()
Айде,успех,стискам палци!
Аз искрено се надявам нашето входно по математика да не е особено трудно,но каквато е нашата г-жа![]()
Не се знае какво да се очаква от нея.
Иначе тази седмица пак ще правим контролно по немски,сигурно ще трябва да пишем силните глаголи и превод на думи или нещо подобно![]()
![]()
Днес имахме 3 часа Английски, в първия час - тест, във втория - писмено изпитване на думи, а в третия проверявахме домашно и госпожата написа втората двойка![]()
И за утре имам мааалко домашно по Английиски и по География, по география не го разбрах много.. Ще видим. Ей сега ще си го напиша![]()
Мерси за решението на задачата, но накрая ги реших сама![]()
Такааааааа ... днес имам 5 по немски на контролното![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
очаквах да имам 4 някъде, но
![]()
толкова се радвам..като цяло оценката ми е доста добра...повечето са с четворки
По БЕЛ още не са ни върнали входните, но предполагам, че ще имам 5 или 6 (с малко късмет)
Госпожата по математика ни каза, че ще имаме входно на 7-ми
усещам, че там ще е фейл..всичко съм забравила по математика, а тя пише на дъската с бясна скорост и не разбирам много от нещата, ама карай
в събота и неделя ще наблегна на математиката
оо какви хубави момчета има в гимназията мии
![]()
утре ще имам 2 часа физическо с 11 клас, които са супер мега хипер готини
;д За утре имам доста за учене по немски, затва ставам ..
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
ОХ ИДЕ МИ ДА СЕ САМОУБИЯ - КАЗВАМ ВИ, ПО-ЛЕСНО ЩЕ МИ Е....
Днеска ЦЯЛ ДЕН уча по немски и чак сега се добрах до компа и то за има/няма 1 час.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе на първото контролно по немски имам 5 - доволна съм!
Имахме входно - на мен лично не ми беше особено трудно.
След 30мин. ще сядам пак да зубря,че тая чавка каза,че утре пак ще ни изпитва.![]()
Ооо.. БАТКОВЦИИИИ !!!Първоначално написано от polssa
![]()
![]()
Иначе и в нашия клас тая по математика пише бързо.. и трие ооще по-бързо и нищо не мога да напиша.![]()
За класа.. печени са, ама за сега момчетата са някакви пънове и си говорят само помежду си. Нищо де, има време да се отпуснат.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Тука сте мнннн зле само за момчета мислите. ще има време да пораснете![]()
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Първоначално написано от xxKiFlAxx
![]()
ти на тая възраст за батман ли си се мислел ..
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Ама вие вече и контролни по езика ли имате (с оценка)??Ние сме имали само на думи и ей така. Още не ни пишат абсолютно никакви оценки по предмети. Е, друго ще кажа след като ни върнат входните де.
![]()
Аз съм момиче на 15. не съм толкова голяма но поне не се влюбвам разлюбвам всеки денПървоначално написано от polssa
![]()
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Оооо,хораКак сте?
Днеска хем имахме седем часа,хем имаме за утре огромно домашно по немски - взехме към 60 думи и трябва да ги пишем по 3 реда,имаме да преведем един диалог,да научим притежателните местоимения и още един куп нещаНо иначе часовете по немски са много приятни,нищо че учим като обезумели и г-жата всеки ден изпитва
![]()
Утре или в петък ще правим второ контролно,поне тя така каза...
По физкултура добре че играхме волейбол,че тичането и скачането изобщо не са ми сред любимите дейности по физическо,така да се каже![]()
![]()
По информатика имам 5,50 - много съм доволна,защото така или иначе не съм особено добре там,но днес се справих![]()
И като прекрасен край на деня - математика,няма що!!!И нашата г-жа пише като машина и нищо не й се разбира,а входното ни е в понеделник,затова събота и неделя трябва да преговарям
![]()
Сега пак ще преговарям по немски,че има доста
![]()
Днес имахме 3 часа английски, върнаха ни теста от вчера, имам 47 от 50 точки![]()
Ии госпожата по география в последните 10мин даде контролно с 5 задачи с по 3 подточки ..И отделно сме щели да имаме входно
![]()
Whateva, настроението беше на макс днеска![]()
Гланца ми падна, докато беше отворенИ сега го срязах. Стана зле.
![]()
Абее.. мноогоо съм щастливааа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
охооо....
колко имам за учене по немски - главата ще ми се срине, ама успхя да се докопам до компютъра....![]()
Тази по немски вчера продиктува,че steller означава ставам, а днеска щом го казах ми вика,че значело поставям и да я пиша думата по един ред, щото не я знам О.О
Тоя по физе е голям пич![]()
Иначе по информатика се надявам най-много на петица,чеее....нито едно от тея неща преди не са ни ги казвали О.о
Утре ще я видим и тая кукувица по Рисуване, каква ще да е шестица и такам....![]()
Айде отивам да уча думи...![]()