- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи осмокласници !!
Отколко отдавна не бях писала тук ;д ..
Та , ще гледам вече да пиша по-често ;д
Ние до сега правихме входни по бел , география , физика , история , информационни технологии![]()
![]()
По БЕЛ имам 4 , ама г-жата е няква супер печената и каза,че изобщо няма да ги взима под внимание .. и днеска отсъствах понеже съм болна и питах една фр колко имам по география - и там 4 ;хх .. ама все тая .. квото изкарам на входните - изкарам .. после вече се стягам ;д !![]()
Тая по английски ни е е*аси г-жата .. никви думи не ни дава ,нито пък домашни ..![]()
![]()
а точно английския сега трябва доста да наблегна над него ама тая г-жа изобщо не ме мотивира ... ;х
Имам един въпрос към вас -- > напоследък лично при мен забелязвам,че съм адски разсеяна и още не мога да се съсредоточа и това определено ми влияе и върху ученето и върху оценките ;хх .. при вас имате ли такъв проблем и как се справяте с него ?![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Входното по БЕЛ мина..поне ми се махна от главата..справих се чат-пат..ама за 40 минути 3 листа..нещо..хич не се връзва..но както и да е..ще видим резултатите.
ПетъкПетъкПетъкПетъкПетък ПетъкПетък![]()
![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Петъъъъъък![]()
![]()
най-сетне малко почивка
![]()
Mirage3, дааа Armin van Buuren![]()
![]()
![]()
Охххх пак забравих да пиша хДДДД Става все по-забавно и все по-трудно хДДДДДД![]()
![]()
![]()
Е****и заключенията хД
5 на входното по БЕЛ![]()
В понеделник ще е входно по математика, имам 2 дни да преговоря и пак си знам, че повече от 4 няма да е![]()
Иначе вече започнах да си харесвам класа. Лошото че освен мен има още само 4 момичета, от които нито една не ми допада...![]()
Сега мисля да попиша малко думи по ае, а утре почвам да преговарям за входното по мат.
ЗСТДГБЙК
Ква музика слушаш?Първоначално написано от zlatit0o
![]()
И аз се радвам, че е петък, но имам дилема - с кой да изляза утре, двоумя се O.O
Имам да пиша есе на тема "Случващото се в с. Катуница" за вторник..![]()
![]()
Иначе всички от класа се отпуснаха и вече говорят повече.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
^Хахааа аз такова писах в час и после го прочетох на целия клас![]()
Иначе аз сега се прибрах и в 8:00 започвам да пиша по немски, за да си подпомогна малко,чеее.....![]()
Транс, хаус, каквото дават по TheVoice и City. И малко чалга.Първоначално написано от Mirage3
![]()
ти? :P
Имам 4 по литература*. Едно плюсче по АЕ. И вчера по математика почти нищо не направих
. Добре, че входното не се взима под внимание във срочната и годишната.
Какк минаватт днитее е заяциииии :ДДДДД ?
Обожавамм сии класааа .. :д![]()
![]()
Оценките ми са ужасссс..5 4 4 напрао нямам думи за оценките![]()
АА много бягамее ..имам мускулна трескаа ;хххххххххххх
Хора днеска отидох с баща ми на стадиона да тичам пробно 300метра и ги избягах за 1,5 -.- преди го тичах за 0.59 -.-
Все тая аз сега пиша тука един лист по немски дето ни е за домашно + едно упражнение, след което ще изчистя иии пак ще пиша думи по немски ;/
А да питам Гери, например ако имаме разбъркани думи и тряя да ги подредим в едно изречение и имаме два глагола, откъде да знаем кой е на първо място и кой е на второ? О.о
Меги,дай конкретния примерПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
Аз досега си подреждах стаята и ще решавам задачи,после може да напиша домашното по български,което ни е за петък,но през седмицата ще забравя да го напишаПо информатика нашият изперкал г-н иска да си подготвим някакви таблици в тетрадката и в часа само да ги направим
Дааааа и сега с тва трябва да се занимавам
![]()
BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH
Аз пък днеска ще си релаксирам,ще си спя,ще си науча по всичко и някое ревливо романтично филмче мога да си пусна..
![]()
Домашна по Английски.Математика.ГРРРР РР
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Абе Гери - освен думите,листа с упражненията, какво още имахме по немски?![]()
Там в учебника,където трябваше да пишем за директораПървоначално написано от MegiBoOm
И май това е само
До преди малко бях на село.. сега ще взема да си напиша есето по АЕ и ще легна да си почина, защото към 3 и нещо ще излизам![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Същото .. тая тъпа ли е ?!Първоначално написано от RainbowGirl
ние не сме учили да пишем есе, пък било то за Катуница
аз неска ще уча по немски, утре ще се мъча с тва есе
вие пък кво толкова се радвате, че са почивни дни ... мен в даскало ми е много интересно
![]()
и мн мн искам да дойде понеделник
Дени, не си вади грешни изводи ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
И на мен в даскало ми е супер интересноПък и цяло лято почивахме,сега да не се оплакваме
![]()
Макар че почвните дни не са лошо нещо
![]()
![]()
![]()
Аз сега отивам в центъра на шляй-пазарЕ не точно,ама нещо такова
![]()
Няма, няма..Първоначално написано от polssa
И аз мисля днес да напиша и науча по немски, а утре ще пиша ш***ното есе и задачите по математика.
![]()
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
оф и аз имам да уча по математикаПървоначално написано от RainbowGirl
не може ли да направят така, че веднъж в седмицата да се ходи на училище без да се учи, а само да си видиш приятелите
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Здрасти хора.От бая време не съм писала,ама ме мързи толкова много .При всеки удобен момент, в който не уча, спя.
Иначе днес си направих филмов маратон с ''Двама мъже и половина'', посмях се,ама вече трябва да уча.После може и да изляза някъде.
Харесвам си класа поне засега.И изобщо не искам да идва понеделник, не за друго, а защото имаме час с г-жата по БЕЛ.Страх ме е...Тази жена може да докара удар на човек само като му спомене името
![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
SHIT съвсем забравих за домашнитеВ понеделник имаме входно по математика.. Днес ще подреждам и ще излизам, утре ще решавам задачи.
Мамка муу.. Дано имам поне 4![]()
![]()
Аз нашата програма за понеделник изобщо не я харесвам,особено с двата последни часа в математика,един от които ще правим входно тая седмица![]()
Иначе аз за него преговорих,поне на 5 се надявам
За филми:гледах по Нова някакъв филми,а за довечера ще намеря нещо
![]()
Ооо аз по математика лсед около 30 мин. ще почвам преговор, както и утре и ще се моля за 4ка.![]()
![]()
Еееееее,Меги,дай по-оптимистично![]()
Аз повече с преговор по математика няма да се занимавам,че ще ви гръмне главатаКаквото стане,това,толкова пък вече
![]()