- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи осмокласници !!
Охххх..понеделник имам тъпа диктовка по немски...обмислям да се разболея изведнъж![]()
![]()
Вярно ли е?
√0,49 - √0,25=
= √0,07 - √0,05
ии как става това с минуса
√49 - √81=
= √7 - √9
= √2
Само това се чудя.
Мерси. ^_^ Тъкмо се върнах да поправя мнението си и то се оказа, че е същото, което ти си написала. Поне се радвам, че съм го написала вярно. (повторно, щото досега решавах още куп задачи)![]()
Здравейтееее
Сега почиствам в нас,че една приятелка ще идва и така![]()
И утре пак на даскало![]()
Ама айде,ще го преживеем,макар че при нас с двата часа математика...
Не сме на седмото небе
![]()
BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH
И такам, станах към 10, ядох, гледах Ed, Edd n EddyИ преди малко излязох от банята ;dd Пооправих си стаята и сега почвам да уча за утре..
![]()
![]()
Абе хора, как се пише есе?![]()
До сега не съм писала, а имаме такова домашно..![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Дени, и аз тва се чудяПървоначално написано от RainbowGirl
усещам , че мойто ''есе'' ще е голям фейл
... утре пое нямаме математика
![]()
сега имам да уча по немски и да си напиша есето
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Съчинение , в който използваш собствените си аргументи и мнения по разглеждания въпрос / проблем. Кажи ако искаш каква ти е точно темата , за да ти дадем насоки .. Едит - пропуснах. Есето трябва да съдържа увод , теза , твърдения , аргументи и обобщение.Първоначално написано от RainbowGirl
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Здравейте зайци знам ,че сте добричкиТака понеже баща ми (който е адски зле ) ми продаде учебника по Математика и сега не мога да видя каквото ми трябва . За това ви моля някой от вас да ми напише следните неща :
Теорема за вписана в четириъгелник окръжност, теорема за описана около четириъгълник (всичките свойства и тн. ) Къде лежи центъра на вписаната и описанта окръжност. Аз г/д ги знам но ми трябват точните теореми. Моля ви зайчета![]()
Или всичко или нищо .
Здравейте!
Оф, аз сега започвам да правя един примерен тест по математика за входно ниво и след това ще уча думи по немски -.-
Темата ми е "Случващото се в село Катуница", която според мен не е много подходяща, ама какво да се прави..![]()
Тери.. <33 ♥
Зайчетаа , помощ!Първоначално написано от vakanciqta
Или всичко или нищо .
Ъм, само аз ли не схванахПървоначално написано от vakanciqta
![]()
Научих си за утре, наааааай-после![]()
Теорема за вписана в четириъгелник окръжност, теорема за описана около четириъгълник (всичките свойства и тн. ) Къде лежи центъра на вписаната и описанта окръжност. Аз г/д ги знам но ми трябват точните теореми. Просто от учебника да ги видите .
Или всичко или нищо .
^ Има ги и в интернет.
А тези неща не се ли изучаваха след време , а не баш от началото на учебната година ? Ако не се бъркам , ние ги изучавахме втория срок ? Или си 9+ клас и ти трябват за входно ? Така , де. Виж си ги в интернет.
Определено не мисля , че подходяща , но щом така са решили.Първоначално написано от RainbowGirl
Та , като за начало трябва да отговориш на това одобряваш ли случващото се между българи и роми ? Има ли смисъл от расизъм/дискриминация ? И такива въпроси. Не забравяй да напишеш , че всички сме граждани на Република България , ако естествено не одобряваш нито едната , нито другата страна. Оф, оплетох се.![]()
Една приятелка зайка ми ги каза вече . xDПървоначално написано от aras97
Или всичко или нищо .
Как може да съм толкова тъпа , че да си скъсам без да искам домашното по математика, което писах 2 часасега трябва да преписвам
а нямам време! Мамка му
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Аз пък днес до 15 ч. бях на Пет биз (нещо като пазар за животински работи, ама качествениПървоначално написано от polssa
) и се върнах с нагръдник, автоматичен повод, топка, в която има звънче и шампоан, балсам, нещо за обем и балсам без отмиване за Тери. Преди малко го изкъпахме и беше като мокра кокошка.
http://prikachi.com/images/556/3886556w.jpg
http://prikachi.com/images/561/3886561S.jpg![]()
Така де, искам да кажа, че цял ден се разсейвах и накрая реших само 5 задачи..И усещам как утре ще се става рано.
![]()
Тери.. <33 ♥
ОЙЙЙЙЙ сладууррррр !!Първоначално написано от RainbowGirl
![]()
![]()
И аз имам кученце, кучка е обаче -- американски кокер, но винаги съм искала териер![]()
И моята (Джена) става много рошавка и прилича на мокра кокошка като я къпем
![]()
Ии аз така -- реших само 5 .. и то подточки.![]()
Леле,хора,големи приключение днеска![]()
По физкултура трябваше да тичаме и 300 метра и аз как съм ги изтичала,направо не е за разказванеМъки,мъки,едвам се добрах до финала,не можех да дишам направо,а сега каква мускулна треска ще ме хване...
![]()
![]()
И,Меги,мерси за подкрепата днес![]()
![]()
![]()
А тая откачена коза по математика така ме е разгневила,че ми иде цял ден да я псувам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Отратително гадна злобарка е,ще се пръсне от злоба,злоба,злоба,злоба
![]()
![]()
![]()
Толкова е зле,че направо не знам
![]()
Ох,съвсем забравих за входното по математикаЕми надявам се поне до 5 да го докарам,пък както дойде
![]()
Здравейте!На входното по Биология имам 6, а по Английски имам 5
![]()
Вие как сте с оценките??
![]()
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
Аз засега по всичко все 5, очаквам и по математика толкова (да се надяваме)![]()
МАЛЕЕЕЕЕЕЕ ВЕРНО ТАЯ К'ВА Е ПАТКАААААА, ГОСПОДИИИИ.аМА ТО БИВА, БИВА, АМА ЧАК ПЪК ТАКА - ТО НЕ СЕ ТРАЕ ВЕЧЕ!![]()
По-късно започвам да уча думите ми по немски за утре -.-
Оффф... Аз утре имам 2 входни нива по История и Математика...Историята ще се оправя, ама по Математика...
![]()
![]()
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
Аз научих по литература каквото взехме днес,по математика го написах домашното,ама тая едва ли ще го проверява
По немски преговорих всичко и така...
![]()
Много ми се иска да имаме намалени часове по 20 минути в близките дниМноооого е яко
![]()