.
Отговор в тема
Страница 43 от 59 ПървиПърви ... 3339404142434445464753 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 051 до 1 075 от общо 1452
    Супер фен Аватара на Runaway11
    Охххх..понеделник имам тъпа диктовка по немски...обмислям да се разболея изведнъж

Голям фен Аватара на Mirage3
    Вярно ли е?
    √0,49 - √0,25=
    = √0,07 - √0,05

ии как става това с минуса

√49 - √81=
    = √7 - √9
    = √2

Само това се чудя.

Голям фен Аватара на Mirage3
    Мерси. ^_^ Тъкмо се върнах да поправя мнението си и то се оказа, че е същото, което ти си написала. Поне се радвам, че съм го написала вярно. (повторно, щото досега решавах още куп задачи)

Повече от фен Аватара на syrena
    Град
    in the middle of nowhere ^^^ там е най-яко
    Здравейтееее
    Сега почиствам в нас,че една приятелка ще идва и така
    И утре пак на даскало Ама айде,ще го преживеем,макар че при нас с двата часа математика... Не сме на седмото небе
    BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    И такам, станах към 10, ядох, гледах Ed, Edd n Eddy И преди малко излязох от банята ;dd Пооправих си стаята и сега почвам да уча за утре..

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Абе хора, как се пише есе?
    До сега не съм писала, а имаме такова домашно..
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Цитирай Първоначално написано от RainbowGirl
    Дени, и аз тва се чудя усещам , че мойто ''есе'' ще е голям фейл ... утре пое нямаме математика сега имам да уча по немски и да си напиша есето
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Съчинение , в който използваш собствените си аргументи и мнения по разглеждания въпрос / проблем. Кажи ако искаш каква ти е точно темата , за да ти дадем насоки .. Едит - пропуснах. Есето трябва да съдържа увод , теза , твърдения , аргументи и обобщение.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен
    Здравейте зайци знам ,че сте добрички Така понеже баща ми (който е адски зле ) ми продаде учебника по Математика и сега не мога да видя каквото ми трябва . За това ви моля някой от вас да ми напише следните неща :
    Теорема за вписана в четириъгелник окръжност, теорема за описана около четириъгълник (всичките свойства и тн. ) Къде лежи центъра на вписаната и описанта окръжност. Аз г/д ги знам но ми трябват точните теореми. Моля ви зайчета
    Или всичко или нищо .

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Здравейте!
    Оф, аз сега започвам да правя един примерен тест по математика за входно ниво и след това ще уча думи по немски -.-

Темата ми е "Случващото се в село Катуница", която според мен не е много подходяща, ама какво да се прави..

Тери.. <33 ♥

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от vakanciqta
    Здравейте зайци знам ,че сте добрички Така понеже баща ми (който е адски зле ) ми продаде учебника по Математика и сега не мога да видя каквото ми трябва . За това ви моля някой от вас да ми напише следните неща :
    Теорема за вписана в четириъгелник окръжност, теорема за описана около четириъгълник (всичките свойства и тн. ) Къде лежи центъра на вписаната и описанта окръжност. Аз г/д ги знам но ми трябват точните теореми. Моля ви зайчета
    Зайчетаа , помощ!
    Или всичко или нищо .

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Ъм, само аз ли не схванах

Научих си за утре, наааааай-после

Голям фен
    Теорема за вписана в четириъгелник окръжност, теорема за описана около четириъгълник (всичките свойства и тн. ) Къде лежи центъра на вписаната и описанта окръжност. Аз г/д ги знам но ми трябват точните теореми. Просто от учебника да ги видите .
    Или всичко или нищо .

Град
    Русе
    ^ Има ги и в интернет.
    А тези неща не се ли изучаваха след време , а не баш от началото на учебната година ? Ако не се бъркам , ние ги изучавахме втория срок ? Или си 9+ клас и ти трябват за входно ? Така , де. Виж си ги в интернет.

Град
    Русе
    Темата ми е "Случващото се в село Катуница", която според мен не е много подходяща, ама какво да се прави..
    Определено не мисля , че подходяща , но щом така са решили.
    Та , като за начало трябва да отговориш на това одобряваш ли случващото се между българи и роми ? Има ли смисъл от расизъм/дискриминация ? И такива въпроси. Не забравяй да напишеш , че всички сме граждани на Република България , ако естествено не одобряваш нито едната , нито другата страна. Оф, оплетох се.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от aras97
    Теорема за вписана в четириъгелник окръжност, теорема за описана около четириъгълник (всичките свойства и тн. ) Къде лежи центъра на вписаната и описанта окръжност. Аз г/д ги знам но ми трябват точните теореми. Просто от учебника да ги видите .
    Всичко можеш да намериш и в нета.
    Как очакваш те да се ориентират из целия учебник и да знаят кои теореми точно да ти цитират, без да имат представа за какво иде реч?
    Задай въпроса си в темата по математика и ще ти пусна линкове.
    Една приятелка зайка ми ги каза вече . xD
    Или всичко или нищо .

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Как може да съм толкова тъпа , че да си скъсам без да искам домашното по математика, което писах 2 часа сега трябва да преписвам а нямам време! Мамка му
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Цитирай Първоначално написано от polssa
    Как може да съм толкова тъпа , че да си скъсам без да искам домашното по математика, което писах 2 часа сега трябва да преписвам а нямам време! Мамка му
    Аз пък днес до 15 ч. бях на Пет биз (нещо като пазар за животински работи, ама качествени ) и се върнах с нагръдник, автоматичен повод, топка, в която има звънче и шампоан, балсам, нещо за обем и балсам без отмиване за Тери. Преди малко го изкъпахме и беше като мокра кокошка. http://prikachi.com/images/556/3886556w.jpg
    http://prikachi.com/images/561/3886561S.jpg

Така де, искам да кажа, че цял ден се разсейвах и накрая реших само 5 задачи.. И усещам как утре ще се става рано.

Тери.. <33 ♥

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Цитирай Първоначално написано от polssa
    Аз пък днес до 15 ч. бях на Пет биз (нещо като пазар за животински работи, ама качествени ) и се върнах с нагръдник, автоматичен повод, топка, в която има звънче и шампоан, балсам, нещо за обем и балсам без отмиване за Тери. Преди малко го изкъпахме и беше като мокра кокошка. http://prikachi.com/images/556/3886556w.jpg
    http://prikachi.com/images/561/3886561S.jpg

Така де, искам да кажа, че цял ден се разсейвах и накрая реших само 5 задачи.. И усещам как утре ще се става рано.
    ОЙЙЙЙЙ сладууррррр !!

И аз имам кученце, кучка е обаче -- американски кокер, но винаги съм искала териер И моята (Джена) става много рошавка и прилича на мокра кокошка като я къпем

Ии аз така -- реших само 5 .. и то подточки.

Град
    Леле,хора,големи приключение днеска
    По физкултура трябваше да тичаме и 300 метра и аз как съм ги изтичала,направо не е за разказване Мъки,мъки,едвам се добрах до финала,не можех да дишам направо,а сега каква мускулна треска ще ме хване...

И,Меги,мерси за подкрепата днес

А тая откачена коза по математика така ме е разгневила,че ми иде цял ден да я псувам Отратително гадна злобарка е,ще се пръсне от злоба,злоба,злоба,злоба Толкова е зле,че направо не знам

Ох,съвсем забравих за входното по математика Еми надявам се поне до 5 да го докарам,пък както дойде

Супер фен Аватара на an0niimka
    Град
    L.A.
    Здравейте! На входното по Биология имам 6, а по Английски имам 5 Вие как сте с оценките??
    Момиче съм! xD

Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.

Уча се от всеки, но не подражавам на никой!

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Аз засега по всичко все 5, очаквам и по математика толкова (да се надяваме)

МАЛЕЕЕЕЕЕЕ ВЕРНО ТАЯ К'ВА Е ПАТКАААААА, ГОСПОДИИИИ.аМА ТО БИВА, БИВА, АМА ЧАК ПЪК ТАКА - ТО НЕ СЕ ТРАЕ ВЕЧЕ!

По-късно започвам да уча думите ми по немски за утре -.-

Супер фен Аватара на an0niimka
    Град
    L.A.
    Оффф... Аз утре имам 2 входни нива по История и Математика... Историята ще се оправя, ама по Математика...
    Момиче съм! xD

Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.

Уча се от всеки, но не подражавам на никой!

Град
    Аз научих по литература каквото взехме днес ,по математика го написах домашното,ама тая едва ли ще го проверява По немски преговорих всичко и така...

Много ми се иска да имаме намалени часове по 20 минути в близките дни Мноооого е яко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си