- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи осмокласници !!
Ох аз сега ми остана единствено да науча дните на седмицата и съм готова. По литератира ще уча после, а сега по математика ми остана само 7а,б....
Гери ти как ги реши, аз хич не ги разбрах тия "ирационални числа"
аз го направих (преписах) по абсолютно същият начин като тази в час, само дето ззамених 6 с 3? Така ли е?![]()
Ааааа,и аз по абсолютно същия начин ги решихПървоначално написано от MegiBoOm
И ирационалните числа нещо...
![]()
Няма да ги бъде
![]()
BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH
Montag, Dienstag, Mittwoch, Donnestag, Freitag, Samstag, Sonntag.. йее много съм умна.Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
![]()
ама аз наистина се радвам..![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
ние още не сме взели дните на седмицата![]()
![]()
вчера контролното по немски мина задоволяващо...очаквам 5 и с малко късмет 6![]()
днес ще ни връщат еходните по БЕЛ дано имам 6, че......
неска имаме 2 часа математика![]()
направо си нямам на идея как ще ги изтърпя тия два часа
..
айде, отивам да се оправямза даскало![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
ЙЕЕЙ четворка на входното по математикаА как се притеснявах, че ще имам 2 или 3..
ЛЕле, целия клас е така - 3ки, 4ки, 2ки. Най-високата оценка е 5.50 и е единствена. След нея е 4.75![]()
![]()
И сега ще пиша домашни или ще спя..
И не знамм що настроението ми се скапа ;xx
Здравейте!
Аз пък да се похваля,че на второто контролно по немски имам 6 (:
Утре ще ни връщат входните по математика - по-добре да не го мисля,че...
Сега имам да уча около 30думи за утре по Немски.Айде до после.
Аз пък имам 6 по математика (15/16 точки) :P!!
Малее да знаете какво стана вчера вечарта![]()
. С онова момче си пишем по скайп ( като се има предвид, че до преди половин час се бяхме разделили
) и защото той искаше да сменя снимката, която ми излиза като ми звъни, и аз реших да сложа една, на която излиза от един басейн, обаче не му казах за коя снимка става на въпрос, а само, че той ми я е пратил. И той почна да мрънка и ми вика "Щом не искаш да ми я пратиш ще дойда до вас"
![]()
.. а той живее на 20 минути път и е страшно срамежлив, дори не влиза у нас в двора ;дд . И само по едно време някой ми чука на прозореца
, отивам да видя и гледам ТОООЙ !!
И излязох на улицата, говорихме си а-у и се прибрах, защото беше 10 без 20, а не бях казала на наще, че излизам, защото познахте какво щяха да си помислят
![]()
. И след това нали пак си пишем и той ми вика, че можел пак да дойде, а аз му казах, че не вярвам и след 10 минути пак цъфнаа
, беше тичал до нас
.. и пааак си говорихмее. И като се прибра му викам 'Ама ти трябваше да останеш да спиш у нас', а той 'Да, ама бащати като разбере' аз 'Аз щях да те скрия на втория етаж' и той 'Е да, ама аз искам при теб'
![]()
![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
ЗдравейтеНай-накрая и аз да се добера до компютъра
![]()
Преди малко свърших по немски за утре - имахме огромно домашно и падна едно писане...А каква мускулна треска имам
![]()
Едвам слизам по стълбите
![]()
Ама айде,ще мине
По математика искам поне 5,ама не знам дали и до 5 ще се докарамАма нали е входно,ако трябва после ще поправям,така или иначе математиката ми е враг №1
![]()
Така де
![]()
Сега си подготвям таблицата по информатика за утре,че нашият господин и той е изкукуригал,та не знам на какво ще ни направи утре![]()
![]()
![]()
имам 5 по немски ....можеше и повече, ама ...
поне 6-цата по БЕЛ компенсира донякъде нещата![]()
кхъм..мда
отивам да уча![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
6,6,4 по английски..![]()
и 5 по Музика..
И имам мега за учене :< блах..
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Оценките ми по немски са 55655![]()
А по физическо за първи път покрих нормативите за 6 на 300 метра... 68 секунди) подобрих си времето със 7 секунди от миналата година .. а не бях тичала цяло лято
![]()
Бррр, днес ще правим входно по математика. Надявам се на 4.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Аз пък съм малко болна и днес ще си седя вкъщи![]()
Макар че това си има и предимства - няма да се излагам по математика,защото сигурно ще имам 4,по информатика ще изпусна правенето на таблици,което много го мразя,и ще си спестя физкултурата
![]()
Гадното е,че ще изпусна четири часа немски
Трябва да наваксвам после...
ох имам 3 на входното по инфо![]()
![]()
![]()
и 5+ на това по математика
![]()
МАСТЪР СЪМ!
Аз имам 3 на входното по География и 3.40 на това по математикапоне по Английски имам 50 от 50 и днес ми написа още една шестица защото четох там някакво тестче
![]()
Чудесен денн .. както казах ОБОЖАВАМ СИ КЛАСА .. :P![]()
ии да имам много да учаа..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Само да попитам ако има някой на линияМоже ли някой да ми каже нещо за еврейската цивилизация. Утре имаме входно а аз нямам учебници от където да намеря и гугъл не ми помага
![]()
Лелеее, студ![]()
![]()
Дано утре ни върнат контролните по математика, всъщност не изгарям от желания понеже нищо не направих![]()
Оценките ми за сега са
Л-ра: 4
АЕ: 6
Като сравнявам колко повече оценки имате от мен...![]()
CherryBell13 в помагало има, ама нали знаеш.. трябва ти смс. Пфф хубаво, че тази година не се занимаваме с химия,биология,физика,геог афия и история. Ама догодина сигурно ще ми дойде тежичко![]()
Аз пък съм хванала някакъв есенен вируси няма да ходя на даскало до края на седмицата...Доста гадно
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Досега учих по немски, за да не изоставам, че общо изпускам 13 часа немски тази седмицаСигурно и контролно ще изпусна...Абе, много кофти
![]()
Горко му на този, който ще ми каже взетите думи и всичките домашни там
![]()
Аз си седя вкъщи и си боледувам, а сега ще гледам някакъв филм и така... Пък после може да дремна![]()
![]()
Офффффффффффффффффффффффф фффффффффффф 70 думи днеска по немски и то за утре, 70!!!!!
Тая е ку-ку![]()
Написах всичко и научих, сега ми остана само думите да ги запоня и утре да видим на контролното какво ще стане -.-
Ох,Меги,откъде ги вадиш тия супер яки аватари - сегашният ти особено много ме кефи!![]()
![]()
Аз преди малко дописвах по немски взетите от вчера думи и сега ще чакам някой да ми каже домашните,ама като видях тия 70 думи...![]()
И не ми се изпуска контролно утрееееее!![]()
![]()
Г-жата сигурно ще тръгне да ме изпитва устно,което не ми се вижда по-добър вариант
Никак даже
![]()
Oт много време не съм писала....ама просто нямам време от учене
![]()
Утре имам контролно по испански...надявам се на 6
![]()
Като цяло класът ми е много як.....и учителите не се лоши![]()
Отивам да уча
![]()
![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Знайми че сме зайци спокойноне е нужно да ни напомняш
![]()
Аз викам на една позната заек.. пък тя вече е 10 клас :Д