- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи осмокласници !!
Хехе днес бяхме с класа на театърбеше много готинко
За утре имам да учааа .. блахх .. утре имаме входно по математика... всички казват, че е било лесно и дано наистина е така
.. отивам да уча по ... немски о.О :Д
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Мерси, че ни светна! Ние не знаехме..Първоначално написано от DaNGeRousLy
![]()
Стига бее.. що ние не бяхмее.Първоначално написано от polssa
![]()
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
бяхме само нашия класПървоначално написано от RainbowGirl
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
ЗдравейтееееПоследен ден вкъщи!
И от понеделник на даскало
![]()
Днеска ще науча и вчерашните,и днешните домашни по немскиИхааа
![]()
Иначе като че ли съм по-добре,пък събота и неделя ще се доуправямАйде,приятен ден на всички!
![]()
![]()
BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH
как може да се радваш,че ще ходиш НА ДАСКАЛО![]()
Знаеш ли колко ужасно беше днес - нямаш контролно, окей....ама 6 часа немски![]()
![]()
идеше ми накрая да метна госпожата през прозореца и да си ходим
![]()
Имаме пак 60думи -.-
Ами предпочитам да ходя на даскало,отколкото да съм болна,честно казаноПървоначално написано от MegiBoOm
дори и да има много да се учи,макар че г-жата наистина дава много нови думи,които трябва да се учат за следващия ден
Но пък на моята фр от ,,Дорис Тенеди" онзи ден са им дали 170 думи да учат и пишат
![]()
![]()
![]()
Това вече е доста прекалено
![]()
И да,6 часа на ден наистина са много и вече след третия час писва,ама какво да се прави![]()
![]()
Поне идват събота и неделя да си научим както трябва![]()
Мноо яко брат кефиш ма.Първоначално написано от PinkPan7her
Имам 6 по френски, а на контролното, което правихме очаквам 4. (Госпожата обяснява ужасно и докато схвана...)
темата замира .. всички явно имаме много да учим![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Аз нямам много да уча, но няма смисъл да пиша неща, които не са по темата, поради причината, че в училище не се случва нищо кой знае колко интересно.. то пък к'во ли може да се случи с толкова часове ае
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Лол.. класната ни е мн зла.![]()
Дава ни домашно от едно помагало по немски и ни казва: "Можете това, и тва, и тва, и тва, и тва, и тва, и тва..." И ни даде 15 дъъълги упражнения. о.О![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Ние имаме да пишем, по-точно да описваме някакъв сувенир. Това по АЕНямам никаква представа за какво да пиша, някакви идеи
![]()
![]()
Май работим по един и същ учебник по АЕ.Първоначално написано от zlatit0o
И ние имахме такова домашно,ама на нас ни каза,че можем да опишем предметите от предишната страница..(шапка/суитшър/чаша..к'во беше там :3 )
Най-после събота....![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
И аз май така ще направя, за нищо не мога да се сетя![]()
Класната ми е супер готинаКато изключим това,че всеки час ни дава по адски много домашни :X:X А ИМАМЕ 5 часа на ден англ.ез. (тоест при нея)
На ден ни дава повече от 50 думи и трябва да ги пишем по 15х .......... :X Много домашни,но това е..к'во да се прави ;д
Опознахме се г/д с целия клас,в началото се деляхме на групи,но вече всички се събираме заедно.. Запознах се и с няколко момичета от другите паралелки.. Общо взето за сега всичко върви добре..като изключим многото домашна![]()
music is my life!
♪♫♪♫
Аз съм такава,каквато съм,
а не каквато искат другите! (:
+ 1Първоначално написано от stteLii
![]()
само че имаме по 20 пъти да пишем думитее .. :Д
Леле,досега съм писала 132 думи по немски по три редаАма нещо ме хвана мързелът,а и с това дъждовно време...
Утре ще уча по литература и по математика![]()
Доста неприятно,ама какво да се прави
Ааа, да. В петък ни върнаха входните по БЕ. За 3 грешки 5,25![]()
И тъпата госпожа не ни дава да си гледаме контролните на чина, трябва да сме до нея. И не ни дава да видим контролното на другите съученици, защо ли![]()
Само на нас ли ни дават мега гадните планове по Литература?Грам понятие си нямам за тия нови уроци ;о не знам си к'ви стихосложения..ямб..блаблаб ла.о м г .
Иначе утре имам да уча по Английски,понеже ще правим контролно.
Да си напиша един лист с упражнения(пак по английски ;d)
ииииииииии да напиша едно упражнение по бг..гадост ;/![]()
На нас по английски ни дават много задачи от учебните тетраадкипо около 2-3 страници
![]()
КУПИХ СИ НАЙ-ЯКИТЕ ОБУВКИ ЕВЪР(трябваше да се похваля)
![]()
![]()
Иначе аз сега сядам за 30 минутки да науча някои думи по немски и после излизам и такам <33
Пусни снимки,милаааа :* бързоооо ^^^ да ги видим. (и,честито :3)Първоначално написано от MegiBoOm
Аз днес цял ден ще уча по английски,че утре имам 2 контролни :< и..така..няма да излизам,времето е blaaaaaah.
Аз пък си троша главата над тъпите задачи по математикаНаправо откачам вече
![]()
Днес никъде не ми се излиза,навън е адски студ![]()
По-късно ще си сваля да гледам някой филм
![]()
Аааа Меги веднага пускай снимки да ги видим![]()
Аз се опитах да си напиша по математика, ама нещо не можах![]()
Аз пък в момента си пиша домашната по математика и мога да каже, че ми е лесна.. И като гледам май само аз ще излизам днес
![]()
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33