- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи осмокласници !!
Такааааа,английският добре мина,ама и там огромно домашно![]()
Сега ще почвам да пиша и да уча думите по немски![]()
(бтв аз ги преброих,че са към 90,ама дано да са по-малко
)
И дааа,математика с оная откачалка![]()
![]()
В четвъртък пак на английски...
BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH
Такааамм..
Днес като по чудо не съм спала след обяд![]()
Ии сега ми предстои преговор по физика, вечеря и баня. И днес мисля да си легна по-рано..![]()
Написах думите по немски,ама една от тях не мога да я запомня и се ядосвам![]()
И при мен имаше вечеря и баняно слава Богу без физика
![]()
По математика съм го написала надве-натри домашното,но ,,прекрасната" ни г-жа и без тва не проверява...
Чудя се какво да си обличам утре за физическото,за да мога хем да съм с бяла тениска,хем да не умра от студДааааа,това е положението
![]()
Нашата класна пък до петък (включително) я няма, защото е на някъкъв семинар..Ама имаме заместничка.
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Охххх,мразя го тоя г-н по информатика!Егати злобаря,написа ми 5 на входното,защото имам някаква измислена двойка,когато съм отсъствала от даскало
![]()
По математика И днеска нищо не разбрах...Нещо взе много често да става![]()
По немски контролно на 50 думиПросто прекрасно
след малко почвам да ги пиша и да преговарям...Обичайните неща
Имам и по английски да довършвам домашно![]()
Утре нямаме първи час![]()
Имам купчина за учене, а не ми се учи, а и с това време - блааа днес се врънах, седнах и заспах. Утре още едно входно
![]()
Love is everything!
АААААААААААААААААА АВАТАРАААА![]()
![]()
![]()
Иначе аз днес се прибрах към 3, ядох и легнах към 4часа, спах до 7![]()
Домашни няма, остава ми душш и съм readyy !! ;dd
Ии си харесах чанта ..![]()
В събота ще ходя с нашите за боти и чантаа![]()
А във вторник - родителска .. ;dd
Ние пък вчера имахме родителска,но г-жата е казала само хубави неща![]()
Иначе днеска какво контролно по немски правихмесупер гадно
Но поне няма нови думи за учене,което пак е нещо![]()
След малко отивам на английски да ставам zweisprachigи като се върна,ще уча за утре
![]()
Аз пък съм болна и не съм на училище... голяма скука...![]()
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
Аз пак се разболявам -.- ПАК
Бях толкова щастлива, че не се налага да подсмърчам и да кашлям, ама кво стана...![]()
Имам 6 на входното по ИТ:P !!
Иначе много ми е айляк с тоя английски.. господина не ни кара да пишем всички думи, а само тези, които не знаем и по 4-5 упражнения за домашна + някакъв райтинг :P .
А пък утре вместо първи час да имаме АЕ ще имаме Мат. А последния час трябваше да ни е ФВС, но тъй като нашата учителка ще отсъства ще имаме ПСИХОЛОГИЯ
![]()
?!
![]()
.. ахауахауахх вече не мога, поне сме при пеканата нова учителка
![]()
!
Трябва да си пиша домашната и за частните по АЕ, ама не знам кога ще е това, защото трябва да правя и лисънинг.. тия лисънинги са ми толкова разправия, а пък всеки път имаме за домашна
![]()
!
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Аз пък преди малко се върнах от уроците по АЕ и сега малко почивка,преди да почна да преписвам 5-те текста по немски за утре![]()
Добре че поне нямаме математика с кукналата ниг-жа,че то и това оставаше при 6-те часа немски утре
![]()
здравейте зайцииииии ( и аз към вас ;д )
колко отдавна не съм писала тук о.О
да се отчета :
имам шибана 4-ка по немски, щото забравих едно "u" от бързане на думата Journalist, която беше напечатана точно до писаното от мен и сега имам 4.48за някви си милимунди там
... голям фейл, о ще я поправя ...
имам 5 на входното по ИТ и 6 на входното по Музика![]()
![]()
следващата седмица ще правим родителска, дано не каже класната на майка ми, че постоянно говоря в часще им каже също, че иска да правим бяло училище в Австрия за една седмица
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
много емотиконки, много нещо , ама ;дд аз отивам да уча, айде лек и готин ден на всички
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
И да не забравиш да питаш класната и за моя клас, ейй!Първоначално написано от polssa
<33
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Ние пък днеска изперкахме с 6-те часа немскиАма айде,нали сме живи,тва пак е нещо
![]()
Другата седмица някаква студентка ще ни води по един час немски във вторник и четвъртък,която на всичкото отгоре не била говорела българскиМноооого мразя да ни преподават студенти,супер зле са и нищо не им схващаме обикновено,ама кой знае
![]()
Днеска ще почивам,утре ще уча по немски и английски,а в неделя ще правя ,,любовното писмо" по математика,което ни го иска откачената ни г-жа за понеделник![]()
имам предвид,че трябва да си напиша домашното
,казано накратко
ама тя така вика - любовно писмо
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
абе не е в ред жената и това е...
Утре ще спя до късно!![]()
![]()
А сега ще излизам с най-добрата ми фр![]()
Охоо![]()
![]()
Тая седмица имам 6 шестици за един денпо английски на тетрадката
. Корените по математика още не ги мога, но г/д се оправям. Другата седмица най-вероятно трябва да върне входните
не че много искам да ги връща, защото изобщо не съм се справила ама ми е интересно..
Вашите оценки какви са до сега.
ОО мойте оценки са ужаснии ;ххх :Д
АЕ-545565
Биология-4
Химия-6
Изобразително - 6
БЕЛ-46
майй са това .. офф ужаснии са .. иначее искам училищеее ;;хх![]()
Сега си взимам една вана..Първоначално написано от Djenka
ии после отивам да уча - мислех, че осми клас ще е леко "пей,сърце" с изключение на езика, ама всички други учители дават по 445456 неща наведнъж и айде ги схвани и научи за утре, първи час ..
Love is everything!
Ух, защо не пишете бе
Аз до сега релаксирах и след малко сядам да уча по Музика и АЕ.
тъпа, тъпа, тъпа музика!!!!![]()
![]()
![]()
Ох,да. Музика..грррррр..на входното не написах 1 композитор и тая ми писа 5![]()
Иначе утре имам 2 контролни по Английски..Научих уж,после пак ще преговарям.Сега ще излезна малко..въпреки тъпото време -.-
Виждам че сте си писали оценките:
Английски - 66654
Музика - 5
Математика - 4
Компютри - 6
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Днес ми писаха шестица по АЕ и по БЕЛ. По АЕ господина каза, че съм работела много добре, а по БЕЛ казах 'Скрити вопли'![]()
.
След малко ще ходя на тренировки![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Аз днес нямах 1-ви час само дето се разкарах до училището2-час карах Английски език и 3-тия час трябваше да карам час по География ама господина ме изгони
![]()
![]()
После трябваше да карам Математика, БЕЛ, Биология и Химия ама не ги карах и ходих на кафе
![]()
:P
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
Лелееее,колко оценки иматеМоите са:
Немски - 66
БЕЛ-6
Информатика - 6 (трябваше да е 5,но ми е написано 6 в дневника,не че имам нещо против)
тва е засега,нататък ще видим![]()
Нашата откачена г-жа по математика отново се проявява в най-прекрасна светлина,като само крещи,вика и се държи тотално откаченоомг
По литература сме на Димчо Дебелянов,като го свършим,ще правим контролно на него и на Николай Лилиев![]()
По физическо играем волейбол![]()
![]()
По музика още ми се спи в часовете като стой,та гледай![]()
Та това е...По немски преговорих за утре,че имаме 5 часа немскии сега уча по литература
Утре съм на английски![]()
Моите оценки:
Инфор. - 3,6![]()
Математика - 5
Бел - 5
Немски - 5,6 , въпреки,че утре ще ни връща още едно, на което се надявам на петица![]()
ФВС - 4,5,6![]()
Това са ми засега текущите.
Иначе сега ще напиша набързо по математика домашното за сряда, ще препрочета всичко досега по литература и накрая ще уча по немски. (:
Мегииии, трябва ми помощ по литература за ЛИС-а на тема „светът на надеждите в тихият пролетен дъжд“, че утре сиг ще ме накара да й го чета, защото много с лигавих като го писахме в четвъртък .. таа помогни, моля те ....... абе вие имате много малко оценки по немски ;хх ние имам по шест оценки, а днес правихме контролно за седма оценка ..............