- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи осмокласници !!
Оооо,ние и по ФВС сме имали оценкинещо пак не съм в час
![]()
Аз по математика не мога да загрея изобщо за какво става въпрос,домашното обаче ще гледам да го напиша днес,че утре няма да имам времеПо принцип изобщо не мога да се концентрирам по математика,че имам др неща,които изискват моето внимание
и въобще не мога да се занимавам с тая математика,направо ми се доспива
![]()
Утре - намалени часове!!!и без математика
![]()
![]()
[/i]
BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH
Аз па днес имах контролна работа по Математика и не направих нищо.![]()
Моите оценки са:
БЕЛ - 4, 6.. за четворката не съм сигурна дали ми е писана в дневника.
Мат - 6
АЕ - 6, 6
ИТ - 6
Музика - 6
ИИ - 6
ФВС - 6.. което е супер тъпо, защото бях изкарала 6 на 50 метра и 6 на 300 метра, но ще ми пише една оценка, която е средноаритметична на двете.
А утре ще правим тест на последните 2 юнита по АЕ и тест по БЕЛ на пунктоация, граматика и правопис.. с две думи СУПЕР ЛЕСНО:P !
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Днес не съм на у-ще, защото съм болна.. Имам и имен ден
Сега ще си напиша домашните, които бяха за днес.
Аз пък се прибрах в 11:35, защото часовете са ни намалени :P . Теста по БЕЛ беше г/д лесен, а този по АЕ направо елементарен, с изключение на тъпия лисънинг![]()
![]()
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
И нашите часове днес бяха намалени,та поради тая причина се отървахме САМО с 50 нови думи по немскиИначе се прибрах по рано и успях да си напиша домашните за утре преди английския
![]()
На нашите лисънинги говорят някви пичове и звучат толкова весело и безгрижно,че направо...Абе ясно е,че не са осми клас
![]()
В понеделник няма да учим и изпускаме 2 часа математика!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сега ще преговарям думите по немски,най-накрая загрях по математикаи така
Вие си броите думите, които са ви дали? За това време биха могли да се научат някои от тях
![]()
Love is everything!
Е така еНие досега сме взели общо някъде към 700 думи
иха
Тая седмица сигурно пак ще правим контролно по немскиграфата в дневника ни е двойна
![]()
дааааааа,приказка
![]()
хахаха .. броим ги дааааааамммм.... Ниее вече взехме 1481 думии май.. , не съм сигурна , но знам че са 14** и нещоо си таммммм... ихаааааааа :![]()
![]()
Моите- немски - 5566
бел- 5,6
мат - 6
физическо - 66
тва е![]()
По немски взехме най-скучния лекцион в целия учебник,макар че нещата в него са важни
![]()
пак взехме много думи,след малко почвам да ги пиша - взехме Dativ и само си представям какво ще е,като вземем Genitiv
Утре ще имаме час със студентката
не е истина направо
По инфо взехме компютърна система и след няколко урока ще правим тест върху това с оценкиа днеска тоя злобар ми писа петица за часа,защото не съм била имала достатъчно картинки в презентацията,омг
![]()
По математика контролно другата сряда![]()
само си представям каква хубава 4-ка ще имам,ако въобще и дотам се докарам
ама айде,ще се пробвам
![]()
ЛФКЙКДФС;ДЛКФЙ;СЛФК;ДЛФКФ; ТАЯ ПО МАТЕМАТИКА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ДЕБИЛ, КОЙТО СЪМ СРЕЩАЛА!
Не стига,че бърза, не обяснява, не преглежда домашни, а и като я питам нещо започва да вряка като няква гарга...боже...
В сряда контролно...мммм чудничко ;* и сега заради това в неделя ще идва учителка да ми обясни нещата![]()
По немски 80 думи за утре, как ми стоии?![]()
Тая по информатика е толкова заспала,че няма накъде повече....![]()
Утре сме от втория час и имаме рисуване при госпожата с 4734983094 претенции![]()
Ох айде отивам да пиша думи и сигурно към 8 ще успея пак да се добера до компа![]()
Днес имахме заместник по Математика...![]()
![]()
В часа всеки си правеше каквото иска... Едни рисуваха, други си говореха...
![]()
Последен час Химия не карах...
![]()
Иначе като цяло мина добре деня ми в училище...
![]()
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
Леле,свърших по немски,ама не мога да запомня две думи и се ядосвам
Трябва да пиша домашно по английски - някакъв тъп лисънинг
,да правя един анализ за една фр - няма да я бъде тая,така ми се спи,че... и съм съгласна с Меги за тая по-математика
тотално хахо
та понеже все повтаря,че вместо двойки пишела НГГ,ние казваме ГГС - Госпожо,гръмнете се![]()
ох свърших с думите по немски и моля някой да ме гръмне, защото вече нямам сили за нищо...![]()
Аз пък утре на училищетака си свикнах да ставам късничко.. В петък - контролни по математика и английски
![]()
не ми се ходи беееееее...![]()
![]()
![]()
Утре ми се очертава горе-долу хубав ден.![]()
Химия - при една заспала и говореща хипер бавно госпожа. Нищо особено.![]()
2х Биология - Наистина забавен час..![]()
3 х АЕ - Ужасна, гадна, тъпа, смотана госпожа, дето ни третира като плъхове. На всичкото отгоре ни е и класна.![]()
![]()
В каква паралелка си ? Смисъл с каква специалност , ако има деПървоначално написано от Axeria
)
АА иначее имам още две 5-ци по английскии , 5 по ИТ и 4 по математикаа .. напраоо за математиката не знам как е станалооо ;ххххх в класа има само една 5-ца ии майй към 15 двоики :ДДДДД хахах не знам .. както и да ее .. имам много да пишаа ..![]()
![]()
![]()
btw. Колко часа имате на ден ? Аз имам всеки ден 7 часа ;хх :ддд
При нас утре единственото яко нещо е,че нямаме първи час,иначе - 4 часа немски,един от които със студентка
и един час рисуване с кукналата ни г-жа
денят ще е за чудо и приказ
по немски сигурно пак ще получим 80 думи за петък,а утре следобяд съм на АЕ и в пет часа,като се прибера в нас,трябва да ги пиша и да ги учауспокоявам се с мисълта,че в понеделник няма да учим
и ще изпуснем два часа математика
кеф
Ние имаме по 7 часа в сряда и петък,в останалите дни по 6
Аз съм в училище по компютри - ТУЕС /технологично училище по електронни системи към ТУ/ .. ех че дълго. Та няма специалност. Чак след 10ти клас се разпределят учениците на 3 специалности с кандидатстване..Първоначално написано от Aysunxd
![]()
^^ Един приятел ми беше обеснявал за ТУЕС и в крайна сметка нищо не разбрах![]()
.. не мога да схвана защо чак след 10-ти клас
?!
А пък на нас по ИТ ни бяха дали да правим презентация за домашна, а аз бях забравила и днес като се прибрах от учлище, вместо да си почина малко повече аз 1 час се занимавах с тая простотия.. Бях и на частните по АЕ. То не стига, че в училище по 200 хиляди часа на ден, ами и там още 2 астрономически часа. А госпожата ни кара да говорим само на английски.. откачам направо
![]()
.
А просто не мога да ви опиша колко съм бяснааа![]()
.. Един приятел от 12-ти клас днес обеснява наляво - надясно, че съм ходела с един от 11-ти клас
![]()
![]()
. Аааапфффф.. омръзна ми вечее!! Аз разбирам да излизаме с оня ала-бала, ами то само 'Здравей' 'Здрасти' и нищо повече. Айде върви сега обеснявай, че това не е вярно
![]()
![]()
..
Ние имаме по 6 часа,само срядата ни е 7.
Взе да ми писва вече..а още сме едва 2-ри месец :d![]()
..ще се справим;
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Някои се оплакват по 6.. 7 часа.... Аз какво дакажа, че уча и в Събота? Всяка Събота?!?!![]()
Леле откога не съм писала тук..нямам никакви време![]()
такаам..накратко : Полудявам от тъпия немски![]()
вчера правихме третото за седмицата дотук контролно о.О На първото имам 5.36
![]()
![]()
тва засега ми е най-високата оценка по немски ^.^ на второто при гадната германка имам 5 ..пак става, а на това вчера така се изложиххххххх
![]()
![]()
![]()
толкова много искам 4 и ако я фана направо банкет давам
![]()
по Математика на входното имам 6 о.Овзехме коренуването-нищо не рзбирам 6.^ ..
мисля в скоро време да се обеся..някъде![]()
имам да уча неправилни глаголи и думи, затва чаоо ви ;**
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.