.
Отговор в тема
Страница 49 от 59 ПървиПърви ... 39454647484950515253 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 201 до 1 225 от общо 1452
    Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Аууу.. днес ми беше направо суууупер забавноо :P :P !! Програмата ни е просто перфектна: 3 часа АЕ, ИТ, Математика и ФВС :P .. А утре имаме 4 часа АЕ, Математика и ФВС . Най-добре ми е в четвъртък и петък.. направо супер айляк .
    Ние на 27-ми ще правим тест по Математика .. ужаас.. тия квадратни корени са отвратителни. Поне имам 1 шестица от входното и утре ще се моля да ме изпита и да изкарам още една, поне да ми е малко по-спокойно за теста .
    А днес по ФВС се разбихме просто !! В задния двор на училището има една голяма чешма, която вече не работи, и се бяхме качили на нея и си бяхме полегнали . И с момчетата от нашия клас се лигавхме.. то не беше боричкане, то не беше щипане . А пък от прозорците в коридорите на учлището ни гледат всички ..
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на an0niimka
    Град
    L.A.
    Днес програмата ми в даскало беше супер... По Математика пак ни затрупаха с куп домашни... Иначе по другите предмети нямаме никакви домашни. Днес щях да се сбия с една к*рва от моя клас... Щяхме да си омъкнем косите... Добре, че момчетата ни спряха.
    Момиче съм! xD

Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.

Уча се от всеки, но не подражавам на никой!

Цитирай Първоначално написано от an0niimka
    Днес програмата ми в даскало беше супер... По Математика пак ни затрупаха с куп домашни... Иначе по другите предмети нямаме никакви домашни. Днес щях да се сбия с една к*рва от моя клас... Щяхме да си омъкнем косите... Добре, че момчетата ни спряха.

Това пък с боевете между момичета ми е адски странно...

Иначе аз имах само 3 часа По химия си доспах, а по 2та биология си говорихме с госпожата за всякакви глупости, защото е един от малкото учители, дето не са мислещи се за велики.. За утре имам да пиша реферат по история и 3 конспекта.. Имам и домашна по АЕ Трябва да седна да уча, ама от 2 часа само се каня, без никакви действия.

Повече от фен Аватара на syrena
    Град
    in the middle of nowhere ^^^ там е най-яко
    Днеска беше хубав денят - хем сутринта си поспахме повече,хем взехме към 20 думи по немски Сега се върнах от английски и започвам да ги пиша,трябва и по БЕЛ да довърша за утре...
    Имаме 6 часа немски,в един то тях сигурно ще правим контролно
    По АЕ правихме някакъв тъп KET да видим какви съм ги свършила хубави
    та това е - после ще си почивам,ще си сваля някой филм
    BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH

Супер фен Аватара на an0niimka
    Град
    L.A.
    Цитирай Първоначално написано от Axeria
    Цитирай Първоначално написано от an0niimka

Това пък с боевете между момичета ми е адски странно...

Иначе аз имах само 3 часа По химия си доспах, а по 2та биология си говорихме с госпожата за всякакви глупости, защото е един от малкото учители, дето не са мислещи се за велики.. За утре имам да пиша реферат по история и 3 конспекта.. Имам и домашна по АЕ Трябва да седна да уча, ама от 2 часа само се каня, без никакви действия.
    Еми да странно е... Аз по принцип не се бия с други момичета ама тая ме ядоса... Почна да се заяжда и не я изтърпях...
    Момиче съм! xD

Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.

Уча се от всеки, но не подражавам на никой!

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Коя ви е най-ниската оценка до момента,мацки ;3 ?

Ох..колко много домашна ни даде за вторник по английски,не е истина просто.
    за утре имам да пиша интерпретативно съчинение по литература ;о яко
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    3 по информатика

Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    3 по информатика
    По математика 3 - да, но по информатика...Колкото и да си слабоумен трябва да изкараш над 5 по информатика...

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    айдеее няма да отговарям...

Град
    Карлово <33
    4 по БЕЛ, но не ми я писаха.. всичко друго ми е 6 :P .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Град
    Ние след няколко седмици ще имаме тест по информатика и аз сигурно ще имам 3,така че
    по математика ще се опитам за петица,пък каквото стане

А класът ни е страхотен

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    4ка по БЕЛ
    в понеделник пропуснах контролното по музика, което било адски трудно..... ще видим. :Д

Цитирай Първоначално написано от den4o7
    3 по информатика
    По математика 3 - да, но по информатика...Колкото и да си слабоумен трябва да изкараш над 5 по информатика...
    Не съм съгласна с.. денчо7

Град
    <---- уаууу сини мигли яки
    не ми се ходи утре на даскало,с тия 6 часа немски но пък иначе е много интересно
    и трябва да се става рано кофти

Цитирай Първоначално написано от den4o7
    3 по информатика
    Тоз пък и той... не знам какво учи тя по ИТ, но ако са започнали двуична, шеснайсетична и десетична бройна система и умножение, събиране и изваждане, нещата стават по-сложни и за начало не очаквай само 6,6,6,6... (ние го почнахме тоя материал още от сега? хъм... сигурно щото съм в такова училище )

an0niimka, и в мойто у-ще има една такава, кояо се откроява, защото сме 12 момичета във випуска и сме рекордно много за това училище. Та тая същата е "хипер пауър рейнджър" и само като я видя ми се иска да й забия 1..

Иначе за днес програмата ми е г/д.. първите 2 - свободни; 2хИстория; 3х АЕ; 1х БЕЛ; После пък трябва да ходя с един приятел до един магазин, да оставя новите си боти, че още на третия ден им се счупи тока.. ИИ така...

Град
    Тая по немски днеска се спука да ме изпитва е не беше точно изпитване,ама писа оценки за ,,участие в час" е няма що
    Нямам домашно по немски др седмица обаче ще правим контролно,защото тая ни се размина е няма как
    и по математика ще правим контролно омг
    днеска ще си почивам и изобщо няма да уча
    и ще се кефя,че в понеделник изпускаме двата часа математика

Йейй .. върнааха ни входнитее по Химияя без грешкаа ;д аа иначее като гледам имам само 5-ци по АЕ .. Иначе най-ниската ми оценка е 4-ката .. Скоро време ще ми свърши първата страница на бележникаа ;ддддд ощее 7 оценкиии и съм на другата страницаа ;дд 3 оценки са на път

Град
    Утре съм на Витошка ама трябва преди това да си подреждам стаята их значи
    утре нещо не ми се учи...може и да пропусна и от неделя почвам с математиката,че е мъка голяма
    в понеделник също ще поучвам така да се каже
    искам да имаме намалени часове по 20 минути мн е яко

В понеделник - почивам. LIKE A BOSS

Ии ъъ.. като гледам колко оценки имате... аз имам само една по АЕ - 6 Сега чакам да ми върнат контролното по математика - дано да хвана 4,50 че при тая мумия...

Град
    ..в близката далечина..
    Мда, май всички почиваме в понеделник ?!

Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    Мда, май всичко почиваме в понеделник ?!
    Тоооова са подробности.

Град
    ..в близката далечина..

До сега писах думи... след малко отивам да ям и ще продължавам с думите....

Град
    Ооооо хора днес цял ден бинджа по Витошка яко
    пък трябва да уча по математика ,по литература и по кво ли още не,направо ми иде да се гръмна
    ама няма ще се въздържа засега

Идващия Понеделник - почивка, следващия Понеделник и Вторник - пак.

Ако има някой, който учи в английска гимназия, става ли да ми напише учебната програма?

Град
    Карлово <33
    Ммм.. вчера си купих 2 чифта обувки, анцуг ( само долнище, сиво ), пуловерче, дънки ии.. лаптоп .
    И ние в понеделник няма да учим :P , обаче сутринта трябва да ходя на планина с едни от Латвия . Поне ще тръгваме в 10 и ще мога да се наспя .
    Домашната ще си я напиша сигурно тази вечер или и аз не знам кога . ъъ утре може би .
    В 2 часа се разбрах с едни приятели да излезем. Момчетата ще са с колела и ще ходим до Сопот, естествено аз ще се возя !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си