- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи осмокласници !!
Аууу.. днес ми беше направо суууупер забавноо:P :P
!! Програмата ни е просто перфектна: 3 часа АЕ, ИТ, Математика и ФВС :P
.. А утре имаме 4 часа АЕ, Математика и ФВС
![]()
. Най-добре ми е в четвъртък и петък.. направо супер айляк
.
Ние на 27-ми ще правим тест по Математика![]()
.. ужаас.. тия квадратни корени са отвратителни. Поне имам 1 шестица от входното и утре ще се моля да ме изпита и да изкарам още една, поне да ми е малко по-спокойно за теста
![]()
.
А днес по ФВС се разбихме просто![]()
![]()
!! В задния двор на училището има една голяма чешма, която вече не работи, и се бяхме качили на нея и си бяхме полегнали
![]()
. И с момчетата от нашия клас се лигавхме.. то не беше боричкане, то не беше щипане
![]()
. А пък от прозорците в коридорите на учлището ни гледат всички
![]()
![]()
![]()
..
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Днес програмата ми в даскало беше супер...По Математика пак ни затрупаха с куп домашни...
Иначе по другите предмети нямаме никакви домашни.
![]()
Днес щях да се сбия с една к*рва от моя клас...
![]()
Щяхме да си омъкнем косите... Добре, че момчетата ни спряха.
![]()
![]()
![]()
![]()
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
Първоначално написано от an0niimka
![]()
Това пък с боевете между момичета ми е адски странно...
Иначе аз имах само 3 часаПо химия си доспах, а по 2та биология си говорихме с госпожата за всякакви глупости, защото е един от малкото учители, дето не са мислещи се за велики..
За утре имам да пиша реферат по история и 3 конспекта..
![]()
Имам и домашна по АЕ
Трябва да седна да уча, ама от 2 часа само се каня, без никакви действия.
![]()
Днеска беше хубав денят - хем сутринта си поспахме повече,хем взехме към 20 думи по немскиСега се върнах от английски и започвам да ги пиша,трябва и по БЕЛ да довърша за утре...
Имаме 6 часа немски,в един то тях сигурно ще правим контролно![]()
По АЕ правихме някакъв тъп KET![]()
![]()
да видим какви съм ги свършила хубави
![]()
та това е - после ще си почивам,ще си сваля някой филм![]()
BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH
Еми да странно е...Първоначално написано от Axeria
Аз по принцип не се бия с други момичета ама тая ме ядоса... Почна да се заяжда и не я изтърпях...
![]()
![]()
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
Коя ви е най-ниската оценка до момента,мацки ;3 ?
Ох..колко много домашна ни даде за вторник по английски,не е истина просто.
за утре имам да пиша интерпретативно съчинение по литература ;о яко
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
По математика 3 - да, но по информатика...Колкото и да си слабоумен трябва да изкараш над 5 по информатика...Първоначално написано от MegiBoOm
4 по БЕЛ, но не ми я писаха.. всичко друго ми е 6![]()
:P .
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Ние след няколко седмици ще имаме тест по информатика и аз сигурно ще имам 3,така че![]()
по математика ще се опитам за петица,пък каквото стане![]()
А класът ни е страхотен![]()
![]()
4ка по БЕЛ![]()
в понеделник пропуснах контролното по музика, което било адски трудно..... ще видим. :Д
Не съм съгласна с.. денчо7Първоначално написано от den4o7
![]()
<---- уаууусини мигли
![]()
![]()
яки
не ми се ходи утре на даскало,с тия 6 часа немскино пък иначе е много интересно
![]()
и трябва да се става ранокофти
![]()
Тоз пък и той... не знам какво учи тя по ИТ, но ако са започнали двуична, шеснайсетична и десетична бройна система и умножение, събиране и изваждане, нещата стават по-сложни и за начало не очаквай само 6,6,6,6... (ние го почнахме тоя материал още от сега? хъм... сигурно щото съм в такова училищеПървоначално написано от den4o7
![]()
)
an0niimka, и в мойто у-ще има една такава, кояо се откроява, защото сме 12 момичета във випуска и сме рекордно много за това училище. Та тая същата е "хипер пауър рейнджър" и само като я видя ми се иска да й забия 1..![]()
![]()
Иначе за днес програмата ми е г/д.. първите 2 - свободни; 2хИстория; 3х АЕ; 1х БЕЛ;После пък трябва да ходя с един приятел до един магазин, да оставя новите си боти, че още на третия ден им се счупи тока..
![]()
![]()
ИИ така...
Тая по немски днеска се спука да ме изпитвае не беше точно изпитване,ама писа оценки за ,,участие в час"
е няма що
Нямам домашно по немскидр седмица обаче ще правим контролно,защото тая ни се размина
е няма как
и по математика ще правим контролно![]()
омг
днеска ще си почивам и изобщо няма да уча![]()
и ще се кефя,че в понеделник изпускаме двата часа математика![]()
Йейй .. върнааха ни входнитее по Химияябез грешкаа ;д аа иначее като гледам имам само 5-ци по АЕ .. Иначе най-ниската ми оценка е 4-ката .. Скоро време ще ми свърши първата страница на бележникаа ;ддддд ощее 7 оценкиии и съм на другата страницаа ;дд 3 оценки са на път
![]()
Утре съм на Витошка![]()
ама трябва преди това да си подреждам стаята
их значи
![]()
утре нещо не ми се учи...може и да пропуснаи от неделя почвам с математиката,че е мъка голяма
![]()
в понеделник също ще поучвамтака да се каже
искам да имаме намалени часове по 20 минути![]()
мн е яко
В понеделник - почивам. LIKE A BOSS![]()
Ии ъъ.. като гледам колко оценки имате... аз имам само една по АЕ - 6Сега чакам да ми върнат контролното по математика - дано да хвана 4,50 че при тая мумия...
![]()
![]()
Мда, май всички почиваме в понеделник ?!![]()
![]()
До сега писах думи...![]()
след малко отивам да ям и ще продължавам
![]()
с думите....
Ооооо хораднес цял ден бинджа по Витошка
яко
![]()
пък трябва да уча по математика,по литература
и по кво ли още не,направо ми иде да се гръмна
![]()
![]()
ама нямаще се въздържа засега
![]()
![]()
Идващия Понеделник - почивка, следващия Понеделник и Вторник - пак.![]()
Ако има някой, който учи в английска гимназия, става ли да ми напише учебната програма?
Ммм.. вчера си купих 2 чифта обувки, анцуг ( само долнище, сиво ), пуловерче, дънки ии.. лаптоп![]()
![]()
![]()
.
И ние в понеделник няма да учим :P , обаче сутринта трябва да ходя на планина с едни от Латвия![]()
. Поне ще тръгваме в 10 и ще мога да се наспя
.
Домашната ще си я напиша сигурно тази вечер или и аз не знам кога. ъъ утре може би
.
В 2 часа се разбрах с едни приятели да излезем. Момчетата ще са с колела и ще ходим до Сопот, естествено аз ще се возя![]()
!!