- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи осмокласници !!
То със тая госпожа така се изкарват 6ци :X
Ама дано...
братлета, защо ми ги няма емотиконките..тоест не ми се пишат ;дд
иначе от супер мн време не съм писала тука, а и няма кво ...
класните по БЕЛ и математика са ни още преди ваканцията, ама забравих кога ;дд
по математика нищо не разбирам, сигурно в понеделник ще отида на консултация..
знаете ли дали по немски ще имаме първи срок класно ? ... дано не ;д
ааа неска смятаме с едни приятелки да отидем до СМГ, че има някъв мач .. малко да се разсеяме от тоя немски ;д
П.С. новия форум ми харесва като цяло, но има и недостатъци ;д
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Върнах се от хижата и беше направо сууууупер !!![]()
В една стая бяхме всички от осми клас и ни беше супер забавно. Първата вечер господина спа при нас, но втората си бяхме сами и в стая за 8 човека бяхме 11. oO Само една приятелка, която само повтаряше как постоянно ще сме заедно, заряза мен и останалите мацки -_- ... даже беше в другата стая при един друг приятел хХ . И по едно време един приятел се идва от тяхната стая и вика "99% в съседната ста има 69!"
![]()
![]()
![]()
Буквално това ни беше реакцията на всички, след което изтичахме да видим, но те веднага се разделиха, когато влязохме :[[ .
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
И на мене много ми се ходи на екскурзия ама ще имаме сигурно, чаак на пролет
Не знам каква е домашна по АЕ, понеже рисувах в час едни рисунки за едно състезание, което ще е във вторник и ще съм квестор на седмокласнициСамо да посмеят да си подсказват!! !
![]()
![]()
^^ хех.. ще се правиш на лоша кака ;дд
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
хехе злате точно така само да посмеят !
и памаа явно екстра сте си изкарали ;дд
а ние за жалост няма да имаме екскурзия : ( с класната ще ходим само на един ресторант сега за коледното ни тържество и това е......
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Определено беше забавно. Искаам пааак ;[[ . Иначе ние или никъде няма да ходим да празнуваме, или ще сме с още един осми клас.
Ние ще имаме екскурзия до Банско,но май няма да ходят много хора...
Иначе класното по БЕЛ беше лесно,а утре сме от 4 и 10 на даскало и ще учим с програмата за сряда,но изпускаме математика!!!Та това е![]()
BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH
Първия час имах Час на класа... Госпожата ни говори на тема за насилието и агресията на учениците в училище... 3-ти час имахме География и господина подари на целия клас 2-броя на списание National Geographic...Последен час Химия не карах... Как мина вашия ден в училище?
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
Правих класно по БЕЛ : )) . Супер лесно беше. Интерпретативно на тема " Градът и скръбта на хората в цикъла 'Зимни вечери' от Христо Смирненски ". 2 страници и половина ми стана, а времето ми беше напълно достатъчно, дори и чернова успях да си направя. Поглеждах от време на време анализа, който беше точно след творбата, но това не е нищо, при положение, че половината клас преписваха готови интерпретативни ;дд .
Божее.. какви лапета съществуват не е истина просто!!!! Чак се ядосвам на себе си че обръщам внимание на такива недорасли същества......
Ох, ох,и утре програмата ми е пълна! Часовете ще бъдат намалени, но не ни казаха с колко, сигурно 5 мин. ама пак е нещо
. Това състезание щяло да бъде някъде до 5 и нещо, а към 7 съм на рожден ден и имен ден на брат'чеда :Дд
Днес имахме час с хубави американец, направо....... :d Ще го изям! :Д супер якия е. Та, караме сип с него и днеска темата на сип-а беше на тема СПИН. Играхме три игри, първата игра си подавахме надути кондоми с листче вътре, на което беше написан въпрос и отговаряме на него. Втората игра се разделихме на 2 групи и имаше нещо като табличка от която си избирахме въпросчета свързани с спин-а (да уточня бяхме в единия край на стаята, а листчетата бяха на дъската и нищо не се виждаше ;д ) Най- лесните въпроси даваха 100 точки, 200 т. , 300 т. и най-трудните бяха с 400 точки. Та.. нашия отбор победи. Другата игра пък се слагахме презервативи върху банани
![]()
И бяхме по двойки, примерно аз държа банана такъв нагоре и партньора слага банана не него, голяям смях
![]()
A, да добавя. Хора, вие къде ще сте на Нова Година![]()
Ооо.. било ви е супер забавно. А пък нас ни бяха събрали двете природоматематически паралелки (осми и девети клас) и другите осми класове в кабинета по музика и говорихме за опасностите от ранното започване на водене на полов живот.
На нова година ще сме с една мацка у нас, айляк ще ние ;дд .
Пф, неска върнаха по Литература класната. Имам 4ка, тва е масовата оценкаИма само 2 петици и още толкова тройки,всичкото друго - 4. Може да се каже че очаквах повече, но нямаше как, като бях забравила за класното и не бях учила.
D
Ииии по математика върнаха.. Имам 3ка. Пак. |(
Какво да правя с тая ш****а математикааа ;(
Ние ще правим класна по математика на 16.. ужас ;( !
Иначе нямам търпение да ми върне класната по БЕЛ ;dd
аз днес часа по география си предадох реферата и бях доста на кеф, но дойде часа по история и тогава... ни даде по едно бяло листче и с 4-ри дати и трябва да ги напишем, а аз от невнимание обърках всичко и имам 3-ри грешни (рофл) ;дд
а пък ще празнуваме на 22.12 и по 12лв. на човек, а на вас кога ще са ви банкетите и по колко събирахте?
Последно редактирано от mynichkaTanq : 12-07-2011 на 15:01
и ние сме на 22, обаче е тъпо, че всеки клас ще си е по отделно![]()
.. ужас!
Ние още не сме го измислили ;d май ще ходим на кръчма :3
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
май втория срок в нашия клас ще се местят двама суупер якии![]()
.. Супер много се радвам ;дд
На нас ще ни връщат класните по БЕЛ в понеделник,а тогава ще правим класно по математика - много кофти...Ще гледам да вържа 3 или 4,че математиката е гадна и аз я мразя ;дд
Иначе по БЕЛ беше лесно,надявам се на хубава оценка
BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH
На какво ви беше класното?
класното ни ще бъде върху дамата с ренгеновите(не знам дали така се пише ;д) очи.
В понеделник ще правим тест по история, а по биология съм освободена от тест, защото в петък ме изпитаха
аууу... а ние все още не сме го взели oO![]()
![]()
^ние сме напред
а вие на кое произведение сте?
Утре ще вземем "Дамата с ренгеновите очи" и ще ни връщат класните. ;хх
Тази седмица ни е класната по математика.. ужас!!