- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи осмокласници !!
Даноо ^^ . Коледното ще ни е на 23. Ще сме от 2 часа (май) до 6 и нещо-7 |-( . После сиг ще ходим на кафе.. ако намеря някой, който да иска.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
всъщност имам 5 на класното, а утре ние ще празнуваме : )
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Хехеее....класното по математика беше супер лесно!!!
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Хъмм.. защо сега така ни измъчват, ебаси? Сега ще ме гложди цяла ваканция колко имам на класните -.- Мацки, кажете в кои училища сте, че може да сме в едно училище или в един клас![]()
yep.... reality bites -.-
^^ Не сме.. от Карлово съм. ;дд Иначе по математика имам максимум точки. ^^ Прекрасно се получи, и на двете класни възможно най-добре се представих. : )) След ваканцията ще ни е класната по АЕ, но то ще е лесно, сигурно. Ако не е с мацката до мен ще си помагаме. ;дд
Довечера отивам на Плд. да си купя подаръци за Коледа.. и на само на мен, де. ;дд Утре ще празнуваме, дано е забавно. ^^
Иначе ние от втория срок е сме с униформи. ;хх Аз нямам против, НО то няма да е цяла униформа, ами само пуловер. хХ Т_Т
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Хейй... английските 8мо класници - свършихте ли първия учебник /нали вс сме на usptream/
какви оценки имате по АЕ??
азз: 6 6 6 5 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6това е от Е-дневника, така че не знам коя е по устен, коя по писмен, коя по СИП, ама по устен ни изпитват всеки ден и почти всеки ден правим контролни
пишете...!
днес по География имам 6
Последно редактирано от mynichkaTanq : 12-23-2011 на 14:24
Отдавна свършихме първия учебник. Даже май сме на 3-тия урок от втория.
не не сме го свършили
Пожелавам ви весела ваканция
^ оО ... Ние от края на ноември сме с втория.
^ Сериознооо..? Ние след ваканцията почваме втория.Така, де.. то зависи кое издателство е учебника и колко части е.
Момичето питаше за хората, които са с Upstream. Но иначе в моето училище всички паралелки сме до едно и също място.
а не не сме с Upstream , а със някакъв червен, ама си е доста дебеличък
сега видях как се казва.. казва се HELLO
Явно затоваима разминаване.
да наистина за това има разминаване
но вие какво учите с Upstream учебника?
Обмислям идеята от догодина да се местя в Пловдив, стискайте палци да стане. ^^ Трябваше още след седми да си пиша ОМГ с природоматематиески профил, ама аз..
Здравейте хора ;pp
Вие какви оценки имате за сега?
Моите са:
Англ. език- около двайсет 6-ци, две 5-ци и една 4-ка
Мат.- 6,6
Бълг. език- 5
Литература- 3,4 ;дд
и по другите предмети нямам представа какво имам![]()
![]()
Just be yourself!
По АЕ не знам какви са ми; по мат имам 6, 6, 5, 6, 5, 6; по БЕЛ 6, 5, 6; ИИ - 6, 6, 6; ИТ - 6, 5; ФВС - 6, 6 и по музика имам 2 шестици : )).
Честита нова година :3 Всичкооо най-хубаво..
пфгхйкасдфгх последна седмица от ваканцията.
ужас.
как сте,какво правите по цял ден?
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
1-во знаете ли кога ще е априлската ваканция?
2-ро ужас още 2 дена и пак почваме
3-то ваканцията я прекарах супер яко, а вие?
Темичката ни замря... Върнаха ли ви бележниците?
дам, отдавна
иначе датите за ваканциите се намират в сайта на МОМН![]()
Love is everything!
^видях
10 букви