- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи осмокласници !!
Ами през тела съм и ми бъгва ма ке опитам![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
It was very very very nice to meet you
Yey! Мама вчера съвсем официално ми каза, че няма да идва с мен на 15ти..![]()
Нашата родителска мина и мама каза, че е много доворлна от даскалите.Мм тф'а е хубо, щот като знам какви ще са съучениците ми о.0
на 17 съм, даПървоначално написано от polssa
пп - като заговорихте за класовете си,
аз не мога да се сетя коя буква ми беше класа ..
кофти :/
![]()
Пиши ми ти че не ми показваПървоначално написано от Aysunxd
![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
It was very very very nice to meet you
Добрее..
alzheimer радвам се за тебб.. А защо мислиш така за съучениците си ? Познаваш ли ги ?
Еми, не но повечето момичета май ще са такива..така наречените кифлички, а момчетата ще са някакви правежи. Един от старото ми даскало вчера се е срещнал с няколко от тях и ми каза, че много ще ме тормозят. Аз попринцип слушам друга музика, обличам се по различен начин и не мисля, че ще имам приятели..А пък ако са някакви надувки..тогава вече незнам..Първоначално написано от Aysunxd
Оох и аз се опитвам да убедя мойта още от края на юни!Първоначално написано от Djenka
![]()
Еми нормално, ако влизш рядко в часоветее..Първоначално написано от DaNGeRousLy
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Ее, чак пък толкова рядко![]()
Влизах от време на време, но проблема е, че немога да се сетя.
Бяхме 4 класа. Абе ще се намерим. ;д
Има няколко човека от предишния ми клас, за което се радвам, повечето също бяха в същото училище и преди, има и няколко нови .. но ...Много ми липсват старите приятели...
Мисля, че тази учебна година ще е. .. страхотна. : )
А пък ние с Поли много обичаме мускулести батковци..![]()
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Недейте да премисляте всичко до най-малкия детайл,всичко ще се изреди от само себе си. Хайде ,още малко иии...![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
++... аз се опитвам да пиша нещо свястно, те....Първоначално написано от LordVoldemort
![]()
пълна спам тема....... повече няма да си правя труда и да я поглеждам.....![]()
awerw♥
А вие в момента не спамите ли?! ....Първоначално написано от sapphire5
абе вие къде ги гледате тия списъци?!![]()
![]()
не,не спамя.Ти знаеш ли какво значи спам?Вие си обсъждате някакви пълни глупости..нЕкви лигли на по 12 години ще ми говорят как чакали да видят 'мускулестите ' батковци .. омг ,за това ли е темата?да обсъждате батковците?Ебати..не стига ,че имате 15 теми ами постоянно пускате и нови .. не ,не спамя ,аз казвам какво мисля и има разлика .
Only I can live ,forever.
Първоначално написано от sapphire5
+ 1![]()
А пъкк аз.. обичам мусколести батковци с.. татуировкиПървоначално написано от RainbowGirl
!!
Пък аз съм жестоко обидена... вчера като чета какво е писано и май излиза, че аз съм 'кифла'... Не знам вие точно какво разбирате под тая дума, но останах с впечатлението, че за вас момиче с по-високо самочувствие, което обича да си приказва и казва на другите какво си мисли за тях, поддържа си външния вид и т.н. е кифла?! Окя.. ама аз не мисля така
. Лепите тоя етикет на всяко второ добре изглеждащо момиче, а дори не го познавате. И не знам как може да се разбере какъв е някой, като дори не сте говорили с него... а даа, тя изглежда добре и контактна личност.. да де кифла!! Излагате се.. и сега, защото знам, че ще ме питате какво влагам в тая дума, ще ви кажа. Момичета, които всячески се опитват да привличат вниманието, без дори да ги интересува как изглеждат отстрани, с изключително малък мозъчен капацитет и неприлично държание
. Вече спокойно може да ме нападате.
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Първоначално написано от LordVoldemort
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
еееееее много обичате бе..Първоначално написано от Pamaa
![]()
awerw♥
защо спамиш?! помниш ли вчера какво написа?!Първоначално написано от sapphire5
Pamaa - Няма лошо да си с високо самочувствие. Но ако го показваш ясно. И се държиш надуто и надменно ,ето това е един от признаците на "кифлата". И не ,не всяко добре изглеждащо момиче е такова.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥