.
Отговор в тема
Страница 8 от 59 ПървиПърви ... 4567891011121858 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 1452
    Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Ама аз не разбирам защо като дразним някои от съфорумниците те трябва да влизат в темата.

Иначе днеска стана як фейл в един магазин. Взех да разглеждам една чанта и когато гледам вътре портмоне, телефон.....и айдеее...така се стреснах, а хората ме гледаха сякаш съм някаква крадла. Оказа се,че някаква жена си я била оставила, а аз помислих, че е за продаване, ама както и да е.Ние после се разбрахме с жената.

Иначе сега разбрах,че съм 8б клас и класна ще ми е някаква Джемалова О.О Звучи ми супер зле, ама ще видим...

Бтв майка ми сега е на РС.

Супер фен Аватара на Shines
    Пожелавам на всички осмокласници да си прекарате оставащите ви 5 години супер, да можех и аз да се върна не осми клас ми първи .

edit: Тази тема така ми напомня времето, когато бях 8ми клас и точно в този форум обсъждахме нашият набор всичко около изпита и се нервихме как ни бавеха резултатите,а по големите ни даваха съвети .

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Хора, хора, хорааааааа.. Кога успяхте да напишете толкова страници прочетох ги, малко през редовете

на тия спамери, дето викат на нас, че спамим да се изнасят
    'басиииии.... и имаме само една тема не 5000, както беше казал някой :P

Майка ми сега се върна от Родителската срещаа.. няма да имаме униформии , но са уточнили дрехии .. пфффффффф ..

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Взех си днес разни неша за даскало, иначе родителската отдавна мина - класната явно е добра душа. Някой знае ли откъде мога да намеря синтезирано какво точно учихме в 7. клас по химия (най-важното, което ще ми трябва в 8ми) ?
    Love is everything!

Град
    Света На Мечтите
    ЩЕ УБИЯ НЯКОЙ!

Майка ми се връна от родителска и каза,че ще имаме униформи. Ужасссс бее! Така не ми се носехааа.
    Добре,че поне класната ни е свястна!

Ооо и на всичкото отгоре сега ремонтират нещо при даскалото и нито един рейс, с който си бях наумила да ходя, не ходи дори близо до негоо....простооо няма накъде по-лошо!

Град
    София
    Меги

какво толкова, просто някакви си униформи, яките дрехи за друго място. И това ще ти развали кефа от приема в желаното училище? И ние ще имаме, но пука ли ми - нее, за какво да ги нося

Иначе маршрутка не те ли устройва?
    Love is everything!

Град
    Света На Мечтите
    Не, няма такава където да върви дотам!

Иначе за униформите хич не ми се искаше, но нямам избор.

Цитирай Първоначално написано от Aysunxd
    Майка ми сега се върна от Родителската срещаа.. няма да имаме униформии , но са уточнили дрехии .. пфффффффф ..
    На мен татко не ми каза, че имало уточнения Аз бях долу с останалите и яко си лафихме А преди това бях излязла с една много добра приятелка, а тя така ме изненада
    Hi haters, kiss kiss
    I see you later
    Hi haters,
    It was very very very nice to meet you

Оо много як ден бях на концерт много як! Брат ми има рожден ден днеска та пак купон . Иначе аз ще съм "Д" клас а много се кефя и толкова яки хора на тоя концерт простооо
    Shh...<3

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    SladkaZagadka - В такава паралелка ли си ? Защото ако не си - доколкото знам не се учат разказвателните в 8 клас. Иначе ние по химия повтаряхме изученото в 7 клас и тук - таме нови неща. {В по-предните страници бях писала ,че съм в паралелка - Биология и химия.}
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Много съм щастлива Обичам я Почуствах се като във филм
    Hi haters, kiss kiss
    I see you later
    Hi haters,

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Охх ужас сега и в 8 клас с Djenka ще имаме химия,физика,биология,исто ия и география

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    И няма да имаме музика и изобразително .. !!

Град
    Русе
    За музиката не ми е ама ОБИЧАМ РИСУВАНЕТОО

Град
    Света На Мечтите
    А пък аз имам немски,бел,мат.,фвс,музика,и нф.тех. и рисуване

Я хора казвайте кой ще е с униформа, за да се успокоя!

Град
    Русе
    Ние сме с униформа

И аз имам униформа

Фен Аватара на alzheimer
    Град
    In the middle of nowhere a.k.a Бургас
    Ние испанчетата в Бургас нямаме.

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=pYRyBtgoQbs Поздрав по случай последната "свободна" петък вечер
    Hi haters, kiss kiss
    I see you later
    Hi haters,

хубаваа песенн Айлинн .. иначе и аз исках да дойда .. Не са ли казали ? :О искали прилично облекло дъра бъра.. А какво за приятелката ти ? ;дд

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    SmilezZz, на мен просто ми е чудно как като не си познават класовете и вече знаят колко кифли имало и т.н. ... айде кажи ми, че не е тъпо!!
    Иначе и аз ще съм 8б клас . Ние попринцип трябваше да имаме униформи, ама все още не е 100% сигурно, пък и да имаме аз даже ще се радвам, защото ще може да носим само един елемент от униформата . Пък на мен ми се струва супер сладко комбинацията на карираната пола и някакъв пуловер отгоре .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    SladkaZagadka - В такава паралелка ли си ? Защото ако не си - доколкото знам не се учат разказвателните в 8 клас. Иначе ние по химия повтаряхме изученото в 7 клас и тук - таме нови неща. {В по-предните страници бях писала ,че съм в паралелка - Биология и химия.}
    В училище, където се учат биология,химия,физика,геог афия,история,музика,БЕЛ, английски, математика, ФВС, рисуване + 2ри чужд език съм
    Love is everything!

Цитирай Първоначално написано от Aysunxd
    хубаваа песенн Айлинн .. иначе и аз исках да дойда .. Не са ли казали ? :О искали прилично облекло дъра бъра.. А какво за приятелката ти ? ;дд
    Ами аз си мислех, че ТОЙ е в Турция и, че ще се връща на 13 Та с нея се чакахме пред Пмг и отивам аз и той изскача бях и щастлива и изненадана. После 3мата се разхождахме гадно беше само това, че от срам не си казахме нищо беше много сладко
    Hi haters, kiss kiss
    I see you later
    Hi haters,

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Може ли да ви питам за онлайн сайтове на кецове Найк? Знаете ли.. :<

Иначе,май утре ще ходя за учебници ;о вчера ни излезнаха списъците,ама ще видим;
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си