- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи осмокласници !!
Ама аз не разбирам защо като дразним някои от съфорумниците те трябва да влизат в темата.
Иначе днеска стана як фейл в един магазин.Взех да разглеждам една чанта и когато гледам вътре портмоне, телефон.....и айдеее...така се стреснах, а хората ме гледаха сякаш съм някаква крадла. Оказа се,че някаква жена си я била оставила, а аз помислих, че е за продаване, ама както и да е.Ние после се разбрахме с жената.
![]()
Иначе сега разбрах,че съм 8б клас и класна ще ми е някаква Джемалова О.О Звучи ми супер зле, ама ще видим...
Бтв майка ми сега е на РС.![]()
![]()
Пожелавам на всички осмокласници да си прекарате оставащите ви 5 години супер, да можех и аз да се върна не осми клас ми първи.
edit: Тази тема така ми напомня времето, когато бях 8ми клас и точно в този форум обсъждахме нашият набор всичко около изпита и се нервихме как ни бавеха резултатите,а по големите ни даваха съвети.
Хора, хора, хорааааааа.. Кога успяхте да напишете толкова страници![]()
прочетох ги, малко през редовете
![]()
на тия спамери, дето викат на нас, че спамим да се изнасят![]()
'басиииии.... и имаме само една тема не 5000, както беше казал някой :P
Майка ми сега се върна от Родителската срещаа.. няма да имаме униформии , но са уточнили дрехии .. пфффффффф ..![]()
![]()
![]()
![]()
Взех си днес разни неша за даскало, иначе родителската отдавна мина - класната явно е добра душа. Някой знае ли откъде мога да намеря синтезирано какво точно учихме в 7. клас по химия (най-важното, което ще ми трябва в 8ми) ?
Love is everything!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЩЕ УБИЯ НЯКОЙ!
Майка ми се връна от родителска и каза,че ще имаме униформи.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ужасссс бее! Така не ми се носехааа.
Добре,че поне класната ни е свястна!
Ооо и на всичкото отгоре сега ремонтират нещо при даскалото и нито един рейс, с който си бях наумила да ходя, не ходи дори близо до негоо....простооо няма накъде по-лошо!
Меги
какво толкова, просто някакви си униформи, яките дрехи за друго място. И това ще ти развали кефа от приема в желаното училище? И ние ще имаме, но пука ли ми - нее, за какво да ги нося![]()
Иначе маршрутка не те ли устройва?
Love is everything!
Не, няма такава където да върви дотам!![]()
Иначе за униформите хич не ми се искаше, но нямам избор.
На мен татко не ми каза, че имало уточненияПървоначално написано от Aysunxd
Аз бях долу с останалите и яко си лафихме
А преди това бях излязла с една много добра приятелка, а тя така ме изненада
![]()
![]()
![]()
![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
It was very very very nice to meet you
Оо много як денбях на концерт много як!
Брат ми има рожден ден днеска та пак купон
. Иначе аз ще съм "Д" клас
а много се кефя
и толкова яки хора на тоя концерт простооо
![]()
Shh...<3
SladkaZagadka - В такава паралелка ли си ? Защото ако не си - доколкото знам не се учат разказвателните в 8 клас. Иначе ние по химия повтаряхме изученото в 7 клас и тук - таме нови неща. {В по-предните страници бях писала ,че съм в паралелка - Биология и химия.}
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Много съм щастлива
![]()
Обичам я
Почуствах се като във филм
![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
Охх ужас сега и в 8 клас с Djenka ще имаме химия,физика,биология,исто ия и география![]()
И няма да имаме музика и изобразително .. !!![]()
![]()
За музиката не ми е ама ОБИЧАМ РИСУВАНЕТОО![]()
А пък аз имам немски,бел,мат.,фвс,музика,и нф.тех. и рисуване![]()
Я хора казвайте кой ще е с униформа, за да се успокоя!![]()
Ние сме с униформа
Ние испанчетата в Бургас нямаме.
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=pYRyBtgoQbs Поздрав по случай последната "свободна" петък вечер![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
хубаваа песенн Айлинн .. иначе и аз исках да дойда ..Не са ли казали ? :О искали прилично облекло дъра бъра..
А какво за приятелката ти ? ;дд
SmilezZz, на мен просто ми е чудно как като не си познават класовете и вече знаят колко кифли имало и т.н.... айде кажи ми, че не е тъпо!!
Иначе и аз ще съм 8б клас. Ние попринцип трябваше да имаме униформи, ама все още не е 100% сигурно, пък и да имаме аз даже ще се радвам, защото ще може да носим само един елемент от униформата
. Пък на мен ми се струва супер сладко комбинацията на карираната пола и някакъв пуловер отгоре
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
В училище, където се учат биология,химия,физика,геог афия,история,музика,БЕЛ, английски, математика, ФВС, рисуване + 2ри чужд език съмПървоначално написано от SmilezZz
![]()
Love is everything!
Ами аз си мислех, че ТОЙ е в Турция и, че ще се връща на 13Първоначално написано от Aysunxd
Та с нея се чакахме пред Пмг и отивам аз и той изскача
![]()
бях и щастлива и изненадана. После 3мата се разхождахме
гадно беше само това, че от срам не си казахме нищо
![]()
![]()
![]()
беше много сладко
![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
Може ли да ви питам за онлайн сайтове на кецове Найк? Знаете ли.. :<
Иначе,май утре ще ходя за учебници ;о вчера ни излезнаха списъците,ама ще видим;
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()