- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи осмокласници !!
лолл..наистина е било сладко .. е радвам се за теб .![]()
иначее силви аз не знам за онлайн магазин на Найк ..![]()
Това с кифлите и на мен взе да ми става тъпо. Трябва да опознаеш един човек, за да разбереш какъв е. Това, че едно момиче се грижи за външния си вид не го прави кифла. Все тая..като ги поопознате пак пишете дали сте се оказали прави.
Ние ще имаме Немски, Бел, Мат, Физическо, Рисуване, Музика, Инф техн.![]()
![]()
Хорааа още 5 дена! Много се радвам!![]()
![]()
Ниее пък ще имаме : БЕЛ , Математика , Английски език , Изобразително изкуство , Музика , ИТ, ФВС и може би Химия СИП![]()
Учебниците по немски майка ми вече ги плати - 155лв.![]()
![]()
Иначе нас на 15ти ни викат в 8:15 и ще сме там 45мин. по-рано!![]()
![]()
Бтв. Класната ни е яка,униформите вече ми харесват и вместо да се местим из стая в стая учителите ще идват в нашата!![]()
И на нас ни излязаха списъците с учебниците.
Ние ще имаме АЕ, БЕЛ, Математика, ФВС, ИИ, ИТ и Музика!! Иначе аз само учебниците по АЕ ще си ги купя нови, другите ще ги взема втора ръка ( ест. ако ги намеря
).
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
ПП: Нас ни викат в 10часа.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Оф, мамка му!! На нас нито родителска са ни казали кога ще имаме, нито кога да ходим на 15, нито за униформите, нито са излезнали списъци с учебниците![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
'Баси несериозната работа![]()
Pamaa, и аз не мисля, че кифла е всяко добре изглеждащо момиче.Ето какво е за мен кифла:
-- с 2 тона грим и през целия ден търси огледало да провери достатъчно топирана ли й е косата
-- държат се така, все едно са центъра на Вселената
-- нападат хората, без да си правят сметка, че ги нараняват
-- говорят добри неща за себе си, без да подозират, че не са верни![]()
-- хвалят се с новите си по-скъпи придобивки малко повече, отколкото е нужно..
Опс, изпаднах в подробности .. Sorry !!![]()
Та, надявам се да няма кифли в класа ми..
^И това само по немски, или общо?Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
И ние също няма да се местим, но гадното е, че ще сме отделно от другите(в общежитията)
Иначе униформи нямаме, само на 15 ще сме с черен панталон, бяла риза и фишу
+Първоначално написано от zlatit0o
И при нас е така, с тази разлика, че вече имаме униформи..
Djenka, за мен само едно от изброениет неща, които изброи, не е клише, но това е друг въпрос.
Иначе аз като смятам, учебниците ( без тези по АЕ ) ми излизат 49лв. и то, ако си ги купувам нови.
Може и да е клише, просто аз съм срещала и са се държали така![]()
Лично мнение![]()
И аз да се запиша в предстоящ осмокласник.
При нас всичко е наред казаха ни кога ни викат ама нямахме предварителна родителска, сигурно ще ни кажат на 15.Иначе вълнението е голямо а ,и аз ще сменям града ,и сигурно на 14ти вечерта няма да мога да заспя ,а на 15 вечерта е невъзможно просто
![]()
![]()
Аз утре отивам за учебници.От 2-ра ръка ще ги купувам.А по английски и БЕЛ - след родителската,като кажат какви искат.^^
4 дни до 15-ти.![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Айде кажете откъде знаете какви учебници ви трябватНа нас никой нищо не казва
![]()
Първа вечер в новия град, как очакваш да се спи. Аз съм същата работа, нов град, нов клас. Обаче не познавам никой от новия клас.Първоначално написано от SOSgirl
![]()
Та нали се броят дните...![]()
5 ДНИ
NOTHING IS IMPOSSIBLE!
Е то кой не е така , и аз съм същатаПървоначално написано от gabriel3
Супер яко , нов клас , нов град , ново училище ...
Аз току що си намерих програмата -Програма:
Език - 19 часа седмично
Български език - 3 часа седмично
Математика - 3 часа седмично
Физическо - 2 часа седмично
Музика* - 1 час седмично
Изобразително изкуство* - 1 час седмично![]()
Хора, не знам защо, но не мога да заспяспах от 1 до към 3 и от тогава не мога да си намеря място
![]()
![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
It was very very very nice to meet you
Оооо я не започвай че да не почна и аз, моите се карат много повечеПървоначално написано от Djenka
![]()
охх неска щях да искам 85 лева на тати за да си взема униформата ама майка ми - не другата седмица ще я вземем....Да тя продавачката специално заради мен ще стой да чака![]()
кеПървоначално написано от Djenka
миоте понякога не могат да се търпят направо , ама аз вече им свикнах
те си крещят, аз си минавам със отвеяната физиономия и им се хиля
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Първоначално написано от polssa
![]()
![]()
![]()
Само си представям как седиш с/у тях и се заливаш от смях![]()
.
Добро утрооо![]()
Такааа..
на нас също нищо не са ни казали за учебниците, нито за родителска среща, въпреки че Арас97 каза преди, че родителската е на 16тиМисля, че при нас няма униформи, стига тази година да не са ги въвели
Днес официално се премествам в Софияя
Вчера ми донесоха новия монитор за там .. 23 инча
огромен е
![]()
Учебниците май ще ми излязат г/д като на Меги - 155 лв, но ще се опитам всички, освен тези по немски, да си ги взема от борсата
С една приятелка, която ще е с мен (sound0fsilence) се запознахме с много хора и другата седмица преди 14ти ще се видим с няколко момичета... списъщите с класовете ще излязат на 14тиии ... вече почвам да се повтарям, затва айде чаоо
![]()
Довечера ще ви пиша от Софияя
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Първоначално написано от bettiie
Емм в сайта на училището трябва да излезе списъка с учебницитее .. или в родителската среща ще ги кажатт ..![]()
Моите учебници 2-ра ръка са 50 лева без учебникът по английски който е 50![]()
![]()
![]()