- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Неангажиращ секс
Имал съм, но момичето започна да се влюбва, въпреки че твърдеше обратното и се наложи да прекратя физически контакт с нея.Иначе все още се чуваме от време на време.
Май ти е дошъл в повече филма ''По приятелски'' ...![]()
Яко си се вкарала... вземи се стегни малко
![]()
Че то тва си е най-яко еПървоначално написано от xAddicteDx
Вечерта се вършеете под завивките, а на сутринта сте си пак приятели, все 1 вечерта не е съществувала.
Ми имало е такива случай при мен, не са били ежедневни, но се е случвало да паднат задръжките иии ..![]()
И аз съм имала такава връзка, за 1 година, аз се занимавах само с него, той само с мен и почти можеше да се каже, че сме двойка. Сред приятели и навън не се целувахме, не се прегръщахме, държахме се като приятели. Така де, ние бяхме приятели и то много добри. Всеки ден общувахме, споделяхме и т.н. Беше ми хубаво, ама исках нещо повече, въпреки че от самото начало знаех, че той не иска връзка. И така реших да спрем да се виждаме, беше ми трудно да го забравя, ама не съжалявам. Сега пак си пишем от време на време и повече той ме търси и ми казва, че му липсвам ама... аз нещо нямам желание да се връщам назад ;р
Зависи в какъв период си, аз с него бях в такъв, че исках връзка, исках нещо сериозно и за тва се влюбих. Ама след него не исках да се обвързвам емоционално, а и не можех, защото още го обичах и се опитах да имам втора подобна връзка с друг, която продължи 2 седмици, защото усещах, че пича почва да ме харесва и да си набива някви филми, хем бяхме говорили в началото как стоят нещата. И с него спрях да се занимавам, за да не стават филми.
Така че прецени си ситуацията, ако още ти е на сърце някой друг, не вярвам да се влюбиш в този, или поне докато не мине стабилно време. Ама всеки човек е различен и приема нещата различно.. Щом ти се иска, пусни се по течението.
Първоначално написано от antifashionshit
Ако не почнете да излизате по кафета заедно или просто да се поразходите,а само секс няма какво да стане.
Аз бях започнала такава връзка,но излизахме,бяхме заедно и почнахме да се харесваме и обичаме.
идеалн0т0 за един мъж секс без обвързване ;д
Magica Juventus (h)
Къде се намират такива приятелки за секс, да си намеря и аз такава...![]()
Ако трябва да съм честна,от година имам само такъв тип отношения"приятели с превилегии" и мога да кажа, че до сега нито веднъж не се е получавал гафа "Влюбен/а съм в теб!".
Строго индивидуално е, така че действай. Ако стане нещо-майната му. Плюеш и режеш докато е още лигаво.![]()
~девойче съм~