.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Мега фен
    Имал съм, но момичето започна да се влюбва, въпреки че твърдеше обратното и се наложи да прекратя физически контакт с нея.Иначе все още се чуваме от време на време.

Не съм имала такъв приятел и не ми и трябва. Привързвам се лесно, пък и този тип секс ще ме накара да се чувствам използвана и употребена. Като съм необвързана, по-добре без секс.

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Май ти е дошъл в повече филма ''По приятелски'' ... Яко си се вкарала... вземи се стегни малко

Супер фен Аватара на zero

Re: Неангажиращ секс

Цитирай Първоначално написано от xAddicteDx
    Преди около 3 месеца приключих сериозна връзка и малко след това започнах да се занимавам с едно момче, обаче се усетих навреме, че не ми се захваща пак с обвързвания и работи пък и въпросното момченце е бая несериозно. Всичко свърши преди да е започнало и така до преди няколко дни, когато случайно пак се видяхме на едно купонче и..такам. Работата е там, че и двамата сме загорелички и се разбрахме, че тъй като не искаме връзка може да се виждаме, когато и на двамата ни е удобно, правим квото правим и после всеки по живо по здраво, без влагане на чувства, ревности и сички такива неща, присъщи на обвързването. Въпроса ми е какво ви е мнението за този тип отношения? Имали ли сте 'приятелче за секс'? Мислите ли, че в крайна сметка винаги се прецакват нещата, защото единият от двамата се влюбва и започва да иска нещо повече и каквото още се сетите..
    Че то тва си е най-яко е Вечерта се вършеете под завивките, а на сутринта сте си пак приятели, все 1 вечерта не е съществувала.
    Ми имало е такива случай при мен, не са били ежедневни, но се е случвало да паднат задръжките иии ..

Супер фен Аватара на djipsito
    И аз съм имала такава връзка, за 1 година, аз се занимавах само с него, той само с мен и почти можеше да се каже, че сме двойка. Сред приятели и навън не се целувахме, не се прегръщахме, държахме се като приятели. Така де, ние бяхме приятели и то много добри. Всеки ден общувахме, споделяхме и т.н. Беше ми хубаво, ама исках нещо повече, въпреки че от самото начало знаех, че той не иска връзка. И така реших да спрем да се виждаме, беше ми трудно да го забравя, ама не съжалявам. Сега пак си пишем от време на време и повече той ме търси и ми казва, че му липсвам ама... аз нещо нямам желание да се връщам назад ;р

Зависи в какъв период си, аз с него бях в такъв, че исках връзка, исках нещо сериозно и за тва се влюбих. Ама след него не исках да се обвързвам емоционално, а и не можех, защото още го обичах и се опитах да имам втора подобна връзка с друг, която продължи 2 седмици, защото усещах, че пича почва да ме харесва и да си набива някви филми, хем бяхме говорили в началото как стоят нещата. И с него спрях да се занимавам, за да не стават филми.

Така че прецени си ситуацията, ако още ти е на сърце някой друг, не вярвам да се влюбиш в този, или поне докато не мине стабилно време. Ама всеки човек е различен и приема нещата различно.. Щом ти се иска, пусни се по течението.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

единствена > пинкпантер

Супер фен Аватара на Shia
    Ако не почнете да излизате по кафета заедно или просто да се поразходите,а само секс няма какво да стане.
    Аз бях започнала такава връзка,но излизахме,бяхме заедно и почнахме да се харесваме и обичаме.

Град
    Варна
    идеалн0т0 за един мъж секс без обвързване ;д
    Magica Juventus (h)

Къде се намират такива приятелки за секс, да си намеря и аз такава...

Ако трябва да съм честна,от година имам само такъв тип отношения"приятели с превилегии" и мога да кажа, че до сега нито веднъж не се е получавал гафа "Влюбен/а съм в теб!".
    Строго индивидуално е, така че действай. Ако стане нещо-майната му. Плюеш и режеш докато е още лигаво.
    ~девойче съм~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си