- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ¤§¤ LAKOVE ZA NOKTI ¤§¤
Kakvi marki lakove za nokti izpolzvate? Za6toto ne znam za koi poreden put mi pisna![]()
Lakirvam se az i ve4e na drugiq den laka se e o4oplil i poiztril. I ne govorq samo za lakovete, deto sa po 0.80-1.00lv, dori posledniq put si vzeh edin lak na Perfect za okolo 3-4lv i kfo sled 1den - pak su6tiq efektpoobeli se i na mesta e leko iztrit
Ne moga da se lakirvam prez edin den, da ne govorim, 4e ima lakove, koito zasuhvat sled kato 4aka6 i 15min ne pipa6 nikude![]()
Ta kakvi lakove izpolzvate i dovolni li ste![]()
Su6to mi e interesno i kakvi cvetove slagate![]()
mi nz az si zimam ot kozmeti4niq za po 2 i neshto shot ne se lakirvam 4esto . imam 2-3 na avon no se tolko darjat . inache ima skapi lakove az imam edin za 8 i 20 i 4-5 dena ne marda
Виж мацка аз използвам някакви до 2лв max ама ми траят 3-4 дена, ама аз слагам основа обикновенно заздравител и топ лак и няма проблеми. А за марки различно тези обикновените, цветове всякакви просто имам много много лакове с различни цветове! Не виждам смисъл да се взимат някакви скъпи, по-добре много и ефтинки е сигурно има смисъл в издръжливостта, но аз не издържам дълго с един и същи лак. Пък за съхненето всеки нов лак съхне 60 секунди max айде мацка дано да съм била полезна![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
ами аз хич не гледам марки, просто гледам лака дали е хубав и това е
не са ми нужни марки за да се кефя на лака![]()
"Целувка за лека нощ"
az sam nai dovolna ot lakovete na bourjois-super cetove i sa izdrajlivi-no kakvo i lak da sloji6 otgore ako ima6 top lak 6te darji mnogo po dalgo! kogato hodq na lakirvane me lakirvat s lakove na perfect i te sa6to mi haresvat!
kfo e top lak?
I na men kato i na teb mi be6e pisnalo ot skapi neizdarjlivi lakove,zatva sega si kupuvam ot "Golden Rose"-malkite,kadeto sa po 0.60 lv-izdarjat 3 dena to4ni;gotini cvetove sa-ima i qrki,i perleni,i s brokat...;a i kato sa malko ne mogat da ti omraznat kato cvqt.I az sam po-dovolna ot tqh,otkolkoto ot skapite "renomirani" marki.
Искам ги YOUR EYES,
защото са VERY NICE.
Първо LOOK AT ME,
после DON'T FORGET ME.
Mi na4i az imam bezbroi lakove no sum nai dovolna ot Golden RoseA puk za tvoq problem /burzoto lu6tene na laka/ ,nqkolko moi priqtelki imat su6tiq problem.I edin put ptobvahme na laka li se dulji ili na samite nokti.Slojihme si po edno i su6to vreme laka i na sledva6tiq den moq si be6e super a neiniq susipan otvsqkude i to kato se ima prevdid 4e se 4aka nali da izsuhne i tn.Ta spored men prosto noktite ti sa takiva ...
A puk kvi cvetove polzvam..mi..zavisi ot nastroenieto mi no nai 4esto 4eren,sin,bqli ponqkoga si prava kombinacii sus 4eren lak i beli to4ki otgore
ili puk zlatist otdolu i otgore 4erni re6etki
mogat da se izmislqt mnogo kombinacii spored toaleta i tn i nai ve4e taka kakto na teb ti haresva
![]()
И аз използвам лакове на Golden Rose по принцип мразя да се лакирвам често щото много рядко успявам да ударжа никтите ми в идеално състояние...Първоначално написано от rosenceto
За сега съм най-доволна от Арома.
Други които ми харесват са Maximum и... може би Oriflame.
Използвам предимно по-нежни и дискретни цветове и избягвам ярките, което не означава, че не ги ползвам.![]()
П.П. Проблемът който имаш едва ли се дължи само на лаковете. При мен също не издържаха много, но след като ползвах разни заздравители нещата се оправиха.Първоначално написано от sineoka_kukla
Животът е колело, ако не завъртиш педалите няма да напреднеш!
Заповядайте!!!
az na maybelline skupi sa no sa mn dobri
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Абе не е от ноктите баш,защото може би твоята приятелка да се занимавала с нещоПървоначално написано от priti_kiti
(да се е къпала и тн)и аз имам лакове на "Golden Rose" и на Манхатън ехеее на Манхатън лака ми издържа повече от една седмица като имаш предвид че все нещо съм се занимвала,тоест миех си чиниите,прала съм дрехи,миела съм прозорците и тн
докато при "Golden Rose" не мога да кажа нищо освен че не са трайни не издържат повече от два дена поне при мене е така
![]()
Никой не умира девствен - живота преебава всички!!!
mi az polzvam ns golden rose i avon mnogo sum dovolna i ot 2
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Аз ползвам лаковете на няколко марки и съм изключително доволна от тях. Издърхат по 4-5 дни, дори и повече. Manhattan, Rimmel London, Maybeline и Bourjois. Някой питаше какво е топ лак. Това е безцветен лак, който се слага за да предпази цветния от издрастване изсветляване и олющване. Аз ползвам един и същ продкт за основа и топ лак - заздравители с витамини.
Аз не се съобразявам много много с марката и цената на лака.
Гледам просто да ми харесва цвета.
Най-често си слагам сребристи или някакви по перлени цветове, но понякога като си харесам някой цвят може и най-убития да е на света, но си го слагам непрекъснато него.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
ами аз имам 13 лака,1 заздравител и 2 лака с тънки четчици за рисуване.за мен е много важно ноктите ми да са поддържани и лакирани.в момента съм с френски маникюр.иначе лаковете ми са на Golden Rose и Avon повечето и не се лющат.
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Ami az i maika mi sme manq4ki na tema lakove posledno bqxa kum 40 sq nz kolko sa i nqmam absolutno nikakvi pretenci otnosno marka vajno e da mi xaresa cveta.A za cvqt se staraq da sa kato drexite koito 6te obli4am i se lakirvam na 2-3 dena(tezi lakove koito ne sa perleni moje da se olu6tqt i sled 2 4asa ot li4en opit znam) :P
аз ли4но използвам много марки,но гледам да пише 4е съдържат витамини или не6то такова.харесва ми марката бруклин .4етката им е мека ,коли4еството е голямо и са сравнително евтини 1.10лв. има и други oriflame u avon те съ6то са що годе добри ,но по скъпи.благодаря!
Ами ако питаш за марката-на Бруклин,Голдън роуз,Еври,Класикс,Импала и Флормар(мисля че така бешеПървоначално написано от sineoka_kukla
) и съм доволна от всички
.Ми цветове-тъмно и светло синички,розовки,бели,като цвета на кожата,червени,черни и некфи като оранджеви
![]()
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Подкрепям.Първоначално написано от ycMuBkaTa
Иначе за цвят слагам най-различни,но за ноктите обичам по-меките,бебешки цветове.
Имам доста на Голдън Роуз и съм сравнително доволна.Но този на Манхаран е върха.Няма лющене и не пада дори и след къпане и миене.Иначе сега съм на Перфект от 2 дни и....ако имам някаква основа отдолу пада бързичко на луспи
времето, което лакът ще се задържи на ръцете ви зависи от вас!!!
колкото е по-нов лакът, толкова е по-течен и се лющи от крайщата на ноктите
по-старият е по-гъст и съхне трудно
ако сложите лак веднага след като сте си мазали ръцете с крем, лакът ще падне от нокътя на следващия ден като буквално се отлепва
никога не слагайте само 1 пласт лак, ще се излющи веднага, не слагайте и пове4е от 2 - няма да може да изсъхне
хубаво е да има поне 1 основен и 1 покривен слой, ако рисувате по ноктите си, покривният може да се повтаря всеки ден (на тънък слой!!!)
всякаквите брокати в лакът го правят по-издържлив
ако сте си сложили покривен слой може да миете чинийте спокойно, да се къпете също
от гризенето на ноктите лакът се олющва, от тропането с нокти по масата също
такам, ползвам всякакви лакове, защото обичам по-тъмни и странни светове (черни, сиви и вишневи основно), лакирам се макс 2 пъти в седмицата
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Голдън Роуз използвам и много си ги харесвам.
ne si li kazva lakiram, a ne lakirvam....
Лака ми седи вече месец,а не е марков.Мисля че струва не повече от 2-3 лева \/