- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- изненадка
Тези дни мисля да изненадам половинката ми. Ще го заведа на пикник.. но освен обичайната храна, която трябва да взема, искам да взема или приготвя или направя :Д нещо различно и много хубаво. Таааа... вие сте, чакам идейки
кюфтета, 60% свинска и 40% телешка кайма
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Защо не вземеш нещо нормално за основно ястие и не му сготвиш сладкиша? Точно из десертите има много място за развихряне. Аз от известно време се каня на моя да му направя едни сладки, които са с шоколадова глазура и могат да се изрежат накрая във всякакви форми.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Да,и аз съм за десерта,може някоя тортичка или мъфинки.
Много добре ще се получи.
Вземи замразена шкембе чорба в пликче и я стопли на примус в канче.
вземи някви баш боклуци.. боклуците са най-вкусни.. :P![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
Курабийки![]()
Вземи ягоди и сметана и действай![]()
I'll seek you out
Flay you alive.
One more word
and you wont survive.
And I'm not scared
of your stolen power.
I see right through
you any hour.![]()
МОМИЧЕ СЪМ![]()
Направи някакъв сладкиш ама да е лесен,че да не се изложиш.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
по-скоро му направи нещо, което знаеш че обича![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
E това и потърси една рецепта има за кебапчета, в които се слага газирана вода. Стават, както се казва, "като от едно време". Няма да съжалявате.Първоначално написано от tuzaro
Ок, намерих ти я:
http://bonapeti.novatv.bg/collection/?receipt=4318
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ако не разполагаш с много време или за пръв път правиш нещо такова, мажеш да си вземеш готова смес за палачинки/мъфини/бухти. Даже и готови палачинки в тарелка продават, но това е пък съвсем мързеливо.Първоначално написано от DeviL_AsS
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Малки кюфтенца, млечна салата, малки питчици (ако са още топли, ще е супер), домати. За десерт - мъфини - СТРАШНО лесни са, има тонове рецепти, стават бързо, има милиони вариации и са суууупер вкусни.
Не забравяй одеало, покривка и салфетки.
Това ми се стъува много префърцунено със сладките неща. Скарата си е ядене и създава усещането, че не отбивате номера и е нормално, и приятно да се наядете заедно. Не, че има лошо да има десерт, но според мен момчето ще оцени кюфтаците и кебапчетата.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Момичето си е написало "освен обичайните неща".Първоначално написано от Chacho
Ясно е, че ще има мръвки, но тя иска и нещо за гъдел.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Колкото пъти съм правила нещо сладко за приятеля си, все получавам смс-и от сорта на "Боже, тия са божествени". Някакси е по-сладко да му направиш мъфини отколкото кебапчета.Първоначално написано от Chacho
Тъй де, мисълта ми е main dish-ът да е за гъдел. Първият път, когато ядох по тая рецепта, изядох 20 кебапчета и не можах да спя от подут коремПървоначално написано от kalpazanka
![]()
После що женените мъже били дебелиПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
Абе то си е до човека, може би щото не ям сладко много-много и така мисля. Но с доста приятели сме на това мнение.
badsector, има виц, обясняващ точно и ясно що са дебели женените мъже. Ако не се сетиш, ще го напиша.
Авторке, можеш да направиш бутерки- солени и/или сладки. Можеш да направиш мидички за десерт, ако не ти се търсят хартии за печене или не си уверена в крайния резултат от правенето на палачинки.
Можеш да пишеш примерното меню и да ти предложим салата. За основното Chacho се е погрижил.![]()
Благодаря много на всички, много добри идеи ми дадохте :*
И това го има в зараПървоначално написано от kalpazanka
![]()
Да заключвам ли?Първоначално написано от macia