.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Голям фен Аватара на Snik4er

Не знам за вас, но

Имам чувството, че вие си сменяте приятелите/ките през 2 дни и пишете в този раздел. Някой ако може да ми каже как изглежда любовта ще съм ви благодарен- кръгла ли е, синя ли е, каква е?

И ще цитирам Екзюпери:

Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.

На мен ми се струва трудно!

Last.fmFacebookBLOG

Град
    Пловдив
    Няма нищо лошо да се сменят, като не са подходящи няма нужда да седиш с тоя човек и да чакаш да се получи нещо...

Град
    Rousse.
    Всеки, си представя любовта по различен начин и всеки, я изпитва по различен начин, от останалите.
    Ще кажа само, че не съм съгласна с цитата, който си сложил.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не съм го сменяла от 27.05.2006. Останал си с грешно впечатление.
    И сентенцията е много вярна.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от MilkyWay23
    Няма нищо лошо да се сменят, като не са подходящи няма нужда да седиш с тоя човек и да чакаш да се получи нещо...
    То повечето го правят за гъзария. Хайде ,дай да направя още една бройка ,което наистина си е тъпо. Пък и няма как за два дена да си опознал даден човек,че да си сигурна дали ще се получи нещо занапред.

По темата: Любовта се чувства ,няма как да я опишеш . Като я срещнеш ,ще разбереш какво е любов.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Сентенцията е вярна, ама от темата няма смисъл, никого няма да промениш. Като им е кеф да си бройкат - ок, да го правят. Светът е шарен, хора всякакви.

Град
    plovdiv

според мен

лшбовта е гадна и е хубаво само когато е взаимна
    GUBISH-PE4ELISH.JIVOTA_PRODALJAVA NO TRUPKATA VINAGI OSTAVA

Мега фен Аватара на sasha_90
    И аз не ги сменям като носни кърпи.На 21 съм,но не мога да се похваля,че съм била с половин град.Гаджетата,които съм имала се броят на едната ми ръка.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Цитирай Първоначално написано от MilkyWay23
    То повечето го правят за гъзария. Хайде ,дай да направя още една бройка ,което наистина си е тъпо. Пък и няма как за два дена да си опознал даден човек,че да си сигурна дали ще се получи нещо занапред.

По темата: Любовта се чувства ,няма как да я опишеш . Като я срещнеш ,ще разбереш какво е любов.
    Е, аз това за 2та дена не го разбирам буквално...имам предвид като не се получава с някой, няма нищо лошо да го смениш с друг и така нататък.

За да се обвържеш с един човек,не трябва ли поне малко да го опознаеш,а не да тръгнат и след 1 седмица да си намерят недостатъци и различия и да се зарежат.Правят го,за да "бройкат" както каза Evterpa.
    you're the nicest thing I've ever seen <3 mousy ;**

Голям фен Аватара на Snik4er
    Е ти кво, запознаваш се и веднага се гаджосвате ли лол?! Точно, че ако не е подходящ/а няма да тръгнеш с нея/него и след 5 дена да кажеш WTF не сме подходящи.

Не съм го сменяла от 27.05.2006. Останал си с грешно впечатление.
    Супер! Радвам се за вас. Единица са хората, които познавам с такива връзки.

Last.fmFacebookBLOG

Супер фен Аватара на JagAlskarDig
    Въпросът е, че тези, които не ги сменят като носни кърпички, първо са принципно малко, второ почти не съществуват от 92/93 набор и нагоре...
    „Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^^ Може би, защото малките не знаят още какво точно искат. Около 16-17 или малко по-късно някакси ти става ясно какво търсиш в половинката си, намираш го и си седиш с него/нея.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD

Re: според мен

Цитирай Първоначално написано от theKING95
    лЮбовта е гадна
    йепп
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    То на 15-16 каква любов,защото това е средната възрастова граница във форума.Повечето за първи път имат връзка,нормално да откриват разочарования и преминават към следващия,докато накрая намерят това което търсят.Има и изключения естествено,но с повечето опит идва и добрата преценка и следователно идея как се гради една връзка.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Snik4er
    Е ти кво, запознаваш се и веднага се гаджосвате ли лол?! Точно, че ако не е подходящ/а няма да тръгнеш с нея/него и след 5 дена да кажеш WTF не сме подходящи.
    Аз не говоря за себе си, имала съм 3 връзки, които са продължили над 1 година. Казвам, че никога не можеш да знаеш дали този е дъ уан, както се казва. Може и след 5 месеца да го смениш и кво?! Трябва ли да се хванеш за първото си гадже и да седиш с него, щот не дай си боже ще те помислят за бройкаджия.
    И който е успял от първия път - евала, ама рядко има такова щастие...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си