- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ВАЖНОО :S
Здравейте на всички от раздел ' секс ' ето че и аз се нуждая от вашата помощ . Наскоро спах с приятелят ми , ситуацията е такава : бяхме с презерватив , той се празни извън мен , презервативa беше здрав , но на мен ми закъснява менструацията (трябваше да дойде на 06. 09 ) PS: ако е от значение миналият месец ми закъсня ( трябваше да дойде на 08.08 , а дойде на 10.08 ) , но тогава още бях девствена .
Въпросът ми е има ли начин да съм бременна или менструацията ми просто закъснява ?![]()
![]()
нормално е да ти подрани /закъснее след като си правила секс за първи път .
Hostis Honori Invidia
Така е нормално е, след като е бил с презерватив и е бил здрав,няма от какво да се плашишПървоначално написано от Cucko0
![]()
maDamn
Ебахти тъпата овца... няма никаква сексуална култура ,, тръгнала да се ебе... Боже накъде отива България ..![]()
Е* тъпия овчар. :P Като не можем да кажем нещо, дай да направим обиден пост (с този +1). Според нейния коментар си има културата, а в предпазливостта няма нищо лошо.Първоначално написано от MilanowPz
Спокойно. И при мен след първия ми път ми закъсня с 4 дни! Нормално е.![]()
Нормално е да закъснее след първия път,не се плаши.
малка щракалка, говори мииииииииииПървоначално написано от Cucko0
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
След първия път е нормално. Да не говорим пък ,че щом сте били с презерватив и всичко е минало ,както трябва - не виждам защо се притесняваш. Дишай спокойно.
Пък и не ти е закъснял с кой знае колко дена.![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
на 4 очиПървоначално написано от tuzaro
![]()
Hostis Honori Invidia
по-точно на къде отива светаПървоначално написано от MilanowPz
![]()
![]()
![]()
Искам секс до скъсссссване XD
и отново и отново и отново старата песен "правих го за пръв път нормално ли е да ми закъснее"...
Наскоро спах с приятелят ми , ситуацията е такава : бяхме с презерватив , той се празни извън мен , презервативa беше здрав , но на мен ми закъснява менструацията [/quote]
Доколкото,разбирам,били сте с кондом,той не се скъсал и е свършил,извън теб,нали?Еми,тогава няма начин как да си забременяла,ако не се скъсал!Без грам сексуална култура,тръгнали да се е**т![]()
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн