- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Японско чудо
Знам ,че има такава тема ,но тъй като от отдавна не съм писала не съм много фред с нещата.Ако някой има желание да спазва диетата с мен ,ще съм много доволна![]()
ЯПОНСКОТО ЧУДО
(Сваляте 3- 4 кг. седмично!)
ПЪРВИ ДЕН
Закуска – чаша кафе.
Обяд – две твърдо сварени яйца.
Вечеря – парче месо (печено или варено без мазнина) и салата подправена с лимон.
ВТОРИ ДЕН
Закуска – чаша кафе и парче сухар.
Обяд – две твърдо сварени яйца.
Вечеря – парче шунка, салата подправена с лимон и една чаена чаша кисело мляко.
ТРЕТИ ДЕН
Закуска – чаша кафе.
Обяд – зеленчуци и плодове.
Вечеря – две твърдо сварени яйца, салата подправена с лимон и шунка.
ЧЕТВЪРТИ ДЕН
Закуска – чаша кафе.
Обяд – две твърдо сварени яйца и сок от моркови.
Вечеря – парче месо (печено или варено без мазнина) и салата подправена с лимон.
ПЕТИ ДЕН
Закуска – настърган морков подправен с лимон.
Обяд – печена риба подправена с домат.
Вечеря – не се яде.
ШЕСТИ ДЕН
Закуска – чаша кафе.
Обяд – две големи парчета пилешко месо (варено или печено) и салата.
Вечеря – парче две твърдо сварени яйца и морков.
СЕДМИ ДЕН
Закуска – чаша кафе.
Обяд – парче месо (печено или варено без мазнина) и плод.
Вечеря – парче месо (печено или варено без мазнина) или риба и салата подправена с лимон.
От 7-ия ден до 14-тия ден диетата се повтаря същия ред . . .
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=426483 Tук всички спазваме диети заедно, просто можеше да пишеш там, че я почваш и някой може да се навие да я прави с теб. Мисля, че е достатъчна една такава тема.![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
По-добре не си скапвай организма още от ранна детска възраст.
Тая диета е пълен ужас.
Фактически ти не ядеш почти нищо до вечерта.Сутринта едно горчиво кафе,наобяд две яйца и чак вечерта можеш да позалъжеш малко тоя глад с едно парче месо.Освен това с толкова малко храна няма да имаш никакви сили.
Аз отслабнах много с тази диета зимата, но след това продължих да се ограничавам и да ям правилно и бях доста доволна.И не си ги качих веднага, изобщо даже. Но последните 2 месеца качих около 3кг., от безразборно тъпчене и сега смятам да я направя пак.Пиши ми ако искаш, да се подкрепяме, че и на мен ми е трудно![]()