- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Незасищащ се глад!!!1
Здравейте, на 17 съм и имам огромен проблем.Винаги съм бил пълничък но последната 1 година вече стана проблем. ПОследната година качих 20 килограма. Немога да се заситя с харана ям и още докат ям съм гладен приключвам с аденето и усещам че стомаха ми ще се пръсне и пак съм гладен... Нещо страшно е. а като не ям ставам нервен и почва едно такова да ме боли главата. Нее проблем да почна диета ама ме интересува късен пубертет ли е или е нещо по сериозно? да потърся ли доктор?
Да те види лекар.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
яж по-бавно и на по-малки порции, но по-често..старай се винаги да има какво да дъвчеш, но да не е толкова хранително
да, отиди на доктор, не е задължително да е сериозен проблем, но е добре да се посъветваш с някой квалифициран
само да вметна че заради килограмите вдигам кръвно до 170-180 и ми забраниха да тренирам щото щело да ми се пръсне сърцето... ще отида при личния да ме упъти за специалист
Отиди на лекар! Може да имаш булимия.
А?Първоначално написано от D3NG3rZ0N3
Ядеш основно бързи въглехидрати, а явно си предразположен към силно отделяне на инсулин, дори е възможно да си нулева кръвна група. Така като нагънеш хамбургера с картофки и ти се вдигне инсулина, той прави две много гадни неща - казва на тялото ти да складира кръвната захар като мас и забранява на черния дроб да си пусне запасите от гликоген, за да нахрани мозъка. Така мозъкът стои гладен и ти казва да продължиш да се тъпчеш. След известно време се предава и изпада в авариен режим и ти се доспива. Това, което можеш да направиш, е да смениш бързите въглехидрати с бавни (пресни плодове и зеленчуци), да ядеш повече протеин и да приемаш растителни мазнини, които стимулират нек'ва си жлеза, която отделя хормон, който влияе на центъра за ситост в мозъка и му казва, че вече не е гладен. Общо взето трябва радикално да промениш начина си на хранене. И половин час преди хранене пий поне една чаша вода.
Булимия!?.... по-скоро лакомия!Не е лошо да се храни човек, но вземи да спортуваш малко де.Да тичаш, да блъскаш в залата, да повъртиш колелото.Не става по цял ден да си гледаш фейса, да се тъпчеш и дунапренът на стола да е приел формата на потния ти задник!С това тегло, калориите, които приемаш на ден трябва обезателно да изразходваш, че даже и повече.Но как да стане като се тъпчеш само с наситени мастни киселини.Спорт, друже, спорт и без фаст фуудс.И ако не можеш сам да контролираш лакомията си едва ли има толкова ерудиран лекар, който да ти помогне.И едно златно правило....Ако ти не си помогнеш Сам - и Бог не може да ти Помогне!
Last night I let the party get the best of me.
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
N-gga and we roll deep, so deep
It’s going down in this bitch: concrete
We gon party all night: no sleep
Tell the owner them is all my guys
So tonight everything is on me
The drinks is on me
The bitches, the hotel, the weed is all free
Get high, I mean so high
We don’t see the whole suite
Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD
Булимия- неутолим глад, съпроводен от слабост и болки в корема.
Човекът написа, че може да му се пръсне сърцето ако спортува. Може би след като отслабне - да, но преди това - не.Първоначално написано от Red_Hair
Иначе badsector даде всичката нужна информация.
Е извинявай, ама нито аз нито някой друг би си помислил, че ще започне да бяга олимпийските дисциплини и да дърпа самолети с въже.Бъдете малко по-абстрактни бе хора.Имах предвид като за начало да започне да се движи, да ходи.Боже, Господи!
Last night I let the party get the best of me.
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
N-gga and we roll deep, so deep
It’s going down in this bitch: concrete
We gon party all night: no sleep
Tell the owner them is all my guys
So tonight everything is on me
The drinks is on me
The bitches, the hotel, the weed is all free
Get high, I mean so high
We don’t see the whole suite
Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD