- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С какво се обезкосмявате отдолу
Е, момичета?![]()
Има кола маска за бикини линия и подмишншци, ако търпиш болка
Кола маска.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Аз сега ги махам с пинсета, защото така държи повече време, обаче космите избиват по трудно и кожата ми става като на пъпчици. Това нормално ли е?
ПП: Извинявай, че ти използвам темата, ама няма смисъл от нова.
![]()
кола маска
stelSs21 с пинсета си ги махаш за първи път чувам такова нещо![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
stelSs21 - Вместо да се мъчиш с пинс (ц) ета ,дай направо с кола - маска или с лентички.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
не мога да си го представя товаПървоначално написано от stelSs21
колко време ти отнема?
не те ли боли много?
МОМИЧЕ!
Скоро имаше такава тема ..
Обичам те !!![]()
![]()
Ами не ми отнема много време и не ме боли, а лентички не съм си взела, защото една фр каза, че били пълен боклук.Първоначално написано от cookie_master
Кола маска ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
С огън...![]()
Кола маска /не боли много, само се филмирате предварително/
иначе който НЕ МОЖе, става и със самобръсначка.![]()
awerw♥
Кола маска... студена.
Първоначално написано от antifashionshit
Епилатор.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Аз започнах бикини зоната и подмишниците с пинсета, защото не бях изобщо доволна от кола маската.. половината косми не излизаха от корен, а се късаха. Адски бавно е, но поне много траен резултата![]()
кола маска и после минимум 2 седмици не мислиш за нищо.. и не е болка за умиране... колко неща болят повече
![]()
Кола маска сами ли си правите или ходите всеки път на козметик, че аз не мога да се престраша нещо ..![]()
Кола маска.
Попиваш всяко обещание,всяко вричане,всяка красива дума,попиваш като гъба и вярваш,че този път ще бъде РАЗЛИЧНО,а след поредната порция лъжи,оправдания, недомлъвки и болка се чувстваш отново като гъба,но вече изтискана от обещанията... празна...