- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали ме обича
Ся изведнъж отново ще ти даде надежда, ти няма да искаш да губиш шанса и ще му пуснеш.
Ами защо не му пишеш ти, виж как стоят нещата при него, попитай го всичко което те интересува .
.................
Ти си тъпа или да ?
Да питаш във форум дали някой те обича ?
Приемам го за да.
a3
.: machoka :.
да кажем, че в момента съм в ПОЧТИ същата развръзка.. и знам, че е гадно, НО нищо не можеш да направиш.. НЕ МОЖЕШ ДА ПРОМЕНИШ СЪДБАТА СИ!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
то си има специално отделче за любов, пиши ми , ако искаш да ти го обесня с по-прости думичкиПървоначално написано от JustPerfection
![]()
![]()
![]()
И отделчето неслучайно се казва Любов, а не Гадатели и Предсказания Всякакви. Пиши ми, ако искаш да ти го обясня с по-прости думички .
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Ех,Leticcia,Leticcia пак с нова тема. Не знам, защо но нещо ми намирисва на трол..![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
''Обича'' Е много силна дума ! Та вие не сте имали кой знае какъв контакт . Не те обича 100 % .. И защо DEAM ! ! форумът се напълни с дечица на по 12 (едвали си на повече). Не целя да ви обиждам но просто мястото ви не е в този форум![]()
Или всичко или нищо .
Защото "DEAM" тук няма ограничения относно възрастта и всеки има право да се регистрира, консултира и т.н с хората от форума.Първоначално написано от vakanciqta
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
искам да ми то обясниш с по-прости думички, давайПървоначално написано от someonerandom
По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...
Първоначално написано от ADMIRALKA14
![]()
![]()
![]()
![]()
всъщност съм на 16 и форума може би не случайно се нарича тийнпроблъмПървоначално написано от vakanciqta
евалаПървоначално написано от someonerandom
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
"Обича" е доста силна дума... Едва ли, щом не те е виждал от толкова време и не сте се чували. Пиши му ти. Нищо не губиш. Според това, което каза, не си направила нищо, с което да го накараш да ти се разсърди или ядоса. Пиши му 1-2 пъти и ако не ти отвърне, забрави за него.
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Вече е повече от ясно,че или си трол,или си бавноразвиваща се,така че няма да се занимавам...Първоначално написано от Leticcia
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Дали те обича?Ей ся ще "хвърля един боб" и ще ти кажа.И аз бях изпаднала в подобна ситуация,и не се чудех дали ме обича,защото просто ми беше приятен и ставаше за компания...Щом това лято не е дошъл или си е намерил приятна компания в родният си град или просто не е проявил желание да ходи у баба си....
Ми щом не ти пише по скайп и т.н може и да не те обича... и да не му пука за теб![]()
бавноразвиващаПървоначално написано от someonerandom
![]()
Не е смешно ;(Първоначално написано от Leticcia
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
просто исках да се консултирам с вас, не исках нито да гадаете, нито да ме обиждате![]()
![]()