Здравейте, пише едно 14 годишно момче. Значи сега ще съм 8 клас и има един проблем... самочувствието. През изминалите години, винаги съм бил дебел, не съм контактувал достатъчно. Излизам си с компанията приятели, но сме 4 момчета, и всичките са дебелаци геймъри и подобни... Не съм се опитвал с някоя сериозно, защото съм си мислел, че няма смисъл да опитвам с която и да е заради килограмите... Добреее до тук с сланините. Хванах се това лято и не само, че отслабнах до толкова, че да шашна всички, а взех, че и закоравях. Имам добра ръка, все още тренирам за гръб, скоро ще ми се виждат и плочките, но един проблем остава. Ниското самочувствие остава. Все още се чувствам като онзи дебелак дето по цял ден си седеше на гъза и не ставаше от компа. Като почна да чатя с някое момиче, идва един момент, в който нямам какво да кажа, а и тя като почне да мълчи... Направо за смях става работата. Тааа как да преодолея ниското самочувствие, защото не мога да продължавам така. Та аз ското ще имам плочки, а мисля, че още съм дебел ... еми wtf?!?