.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Заекване

Hybrid View

Заекване

Който го е преживял,може би знае че е много гадно.
    Та,търся някъде логопед в град Бургас,моля който знае да ми даде скупе или е-майл на логопеда(телефон неми върши работа,сещате се защо...)....
    Ако някой знае някакви упражнения за справяне със този проглем, нека сподели

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    аз знам (знаех) един логопед, ама не знам дали го има още... там на оборище улицата

Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
    аз знам (знаех) един логопед, ама не знам дали го има още... там на оборище улицата
    може ли малко по точно,къде е това,и ако имаш инфо за връзка с него....А ти заеквал ли си?

Супер фен Аватара на badsector
    Сигурно има доста инфо в нета. А междувременно може да пробваш да отидеш на някакво затънтено място и да викаш. Просто да викаш колкото можеш, докато нямаш сили.

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Цитирай Първоначално написано от BsGlarusBs
    Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
    може ли малко по точно,къде е това,и ако имаш инфо за връзка с него....А ти заеквал ли си?
    да като малък, ходих там и горе долу се оправих... сега пак заеквам ама рядко и почти не се забелязва... също не можех да казвам Р и се оправих... пфф как да ти обясня къде е... оборище улицата не я ли знаеш ? дето има един голям магазин сидония ? на тая улица е малко по-надолу... ама не съм минавал отдавна и не знам дали не са го манхали...

Senior Member Фен
    От кога заекваш, още от малък ли ? Ако е така може да си е в гените ти и да се оправя трудно, но ако си се изплашил от нещо и от това си започнал, значи може и да се оправи от самосбе си. Аз имах подобен случай когато бях по-малка ... Щеше да ме блъсне кола и заеквах за определен период от време ( не много ), но после всичко се оправи от самосебе си ! Успех !
    I'll seek you out
    Flay you alive.
    One more word
    and you wont survive.
    And I'm not scared
    of your stolen power.
    I see right through
    you any hour.

МОМИЧЕ СЪМ

Супер фен Аватара на djipsito
    Четеш ли на глас ?
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Заекване

Та,търся някъде логопед в град Бургас,моля който знае да ми даде скупе или е-майл на логопеда(телефон неми върши работа,сещате се защо...)....
    порови в -Нета!!!!
    има много програми решаващи този проблем !!

ако сам не се справяш- Логопеда е насреща, но ако НАИСТИНА САМ не се справяш - машинните звуци са идеални,

просто следвай указанията на програмата, която си избрал!

Цитирай Първоначално написано от SilverPoint
    От кога заекваш, още от малък ли ? Ако е така може да си е в гените ти и да се оправя трудно, но ако си се изплашил от нещо и от това си започнал, значи може и да се оправи от самосбе си. Аз имах подобен случай когато бях по-малка ... Щеше да ме блъсне кола и заеквах за определен период от време ( не много ), но после всичко се оправи от самосебе си ! Успех !
    Мисля че не е от като малък....Заекването ми се състой в това че като говоря,започвам да се притеснявам, и неми достига въздух за да изкажа това което искам

Re: Заекване

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    порови в -Нета!!!!
    има много програми решаващи този проблем !!

ако сам не се справяш- Логопеда е насреща, но ако НАИСТИНА САМ не се справяш - машинните звуци са идеални,

просто следвай указанията на програмата, която си избрал!
    Трудно се намират програми,почти всички теми са от какво се причинява заекването,никъде непише какво да правим....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си