.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Анален след вагинален съм правил.. Но не обратното или пък редуване. Каквото имаше да се каже относно лекар/болести вече е написано, така че няма да повтарям.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

От вагинален към анален няма проблем.Но обратното или редуване те прецаква яко.
    Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!

Град
    BurgasS
    Болките ми минаха и течения също нямам,но не се знае то ту минава ту пак се връща.И от както съм с този партньoр само болести и такива работи.Той ми казва че много му харесва с мен е и на мен ми е приятно с него,но на него нищо му няма докато аз цял месец обикалям по лекари.Имах цистит,после пък гъбички ли какво беше сега и това...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от deni15
    Болките ми минаха и течения също нямам,но не се знае то ту минава ту пак се връща.И от както съм с този партньoр само болести и такива работи.Той ми казва че много му харесва с мен е и на мен ми е приятно с него,но на него нищо му няма докато аз цял месец обикалям по лекари.Имах цистит,после пък гъбички ли какво беше сега и това...
    Ми кажи му да се изследва, да отиде и той на лекар. Гъбичките от него ли ги прихвана..

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Не бих правил и двата последователно,камо ли без презерватив.
    ++
    Обичам малко, предимно себе си.

Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Вагинален след анален без смяна на презерватив или без измиване води най-често до цистит...
    Но все пак това е най-малкото, до което може да доведе.
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100001839142904

" Tattoos aren't limited to sailors. It's a form of art I find it beautiful. I love it. "
    Megan Fox

Даже няма и да чета к'во що ... само щи кажа ако си го правила си загазила доста ходи чичко доктор да ти бръкне ф ..... Майтапът на страна сериозно прегледай се не е срамно нито страшно

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...

Re: Редуване на анален и вагинален секс.

Цитирай Първоначално написано от deni15
    Правили ли сте го и без презерватив?Знам,че не е хубаво. Имали ли сте някакви последици след това и какви са били те ?? И до какви проблеми може да доведе това?
    Правили сме само обратното-от вагинален към анален, но обратно НЕ!

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си