.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

спортно катерене

някой , който го практикува ? да ми обясни някои неща , ако му се занимава

Голям фен Аватара на Leticcia
    гледаш да не паднеш

Banned Мега фен
    Не съм , но знам ,че не е много лесна работа.... Ако си без обезопасителни въжета може да се убиеш много лесно. Това е силов спорт . Трябва да може да се набираш . Ама да си набираш и на по 3, 2, 1 пруст .. да изредиш всичките си пръсти по-отделно. Дори да се научиш силови да правиш. И после си голем баце.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    ^напълно съгласен, с 1 дума трябва да си БИВШ ЛОСТАДЖИЯ и да си на инжекция сутрин обед и вечер иначе няма как да стане
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    Мани го ловеца какво ти говори....Лостовете и катеренето нямат нищо общо.Но да,хубаво е да можеш да боравиш със собственото си тегло в тая област.

Banned Мега фен
    Мани ме мани ме, ама за това си има специални стени в залите , дето тренират спортно катерене. На които си буташ различни пръсти и се набираш за тренировка....
    Разбира се,че катеренето не е набиране, но в доста от случаите се налага да се набереш здравата и то само с по 2 пръста като краката ти висят на във въздуха. Или пък да се изтласкаш , ако не можеш да преминеш някое от по-трудните препядсствия. И ако си някоя хила ще паднеш като круша.
    Трябва да си здрав във пръстите и китките.
    Не е задължително да си лостаджия и да правиш силови набирания, но е от огромна полза да можеш.

Не е нужно,но времето за научаването му е ..... Аз съм го учил 2 месеца и половина и то не щот нямах сила а щот се иска много техника.Силовото може да се прави с 1 по 1 ръцете което е напълно достатъчно.Но лостовете и катеренето нямат общо

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от musicinmyveins
    Не е нужно,но времето за научаването му е ..... Аз съм го учил 2 месеца и половина и то не щот нямах сила а щот се иска много техника.Силовото може да се прави с 1 по 1 ръцете което е напълно достатъчно.Но лостовете и катеренето нямат общо
    Ако не можеш 2 пъти се набереш - ще ти е много трудно . А ако си атлетичен и можеш - много по-бързо и лесно ще се научиш.
    С времето се научаваш, но не трябва да рискуваш ,ако си без въже да се изпуснеш някъде, защото не може се набереш ...

Абе далече съм от мисълта да гоня силово с 2 набирания....Но не пращай хора дето искат да се занимават с катерене на лостовете

ходих на фитнес (3 години) , но преди 20 дена спрях , защото ще се местя в друг град , сега тренирам само на лост . доста лесно ми е всяко упражнение със собствено тегло(въпреки , че това с 1,2,3-те пръста не го разбрах ) а университета , в който ще ходя има страхотни условия за спортно-катерене
    иначе разбрах , квото ме интересуваше , от друг форум

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си