.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

Отслабване в краката храна и още нещо

Здравейте!Ако някой може да каже как да изчистим излишни мазнини в бедрата според мен начина е в тичането ,но не става да ядеш като разпран някой да ми помогне аз съм решил да се захвана с изчистване по корема и краката по следния начин.
    Сутрин 2-3 обиколки по 400 метра вечер 1 обиколка по 400 метра и 10 мин. скачане на въже , през деня 50 лицеви опори 2х100 коремни преси
    Като ядене ще премахна "тежките" храни ще наблегна на леката храна.. зеленчуци,плодове.Ако някой има компетентно мнение да го сподели!
    Нека спрем войната по пътищата заедно.

Никога не сме се поколебавали да станем избраните от съдбата.

Мега фен Аватара на Chacho
    Първо, общо тичаш 1.6км. За 3км бавно бягане не знам дали дори почвам горенето на мазнини. Може и до темпо да е, но си прави веднъж дневно едно стабилно бягане. Ако много се изморяваш почни с кросово, а след това разучи за HIIT тренировки. Това ще е основният метод за топене на мазнини.

Не ги дели на леки и тежки храни, а на богати на протеини; богати на мазнини; богати на въглехидрати. След това си избери режим на хранене за отслабване - ВМ-НВД, РБД, НМ-НВД. Ако си си похапвал повече е хубаво да преминеш постепенно от РБД на някакво НВД, иначе можеш директно на ВМ-НВД примерно. Избери си режим с малки и чести хранения.

Прави си коремните и лицевите, не са излишни. Но не очаквай от тях да изчезнат мазнините. А и мазнини се чистят от цялото тяло, не само на определени места и упражненията в "проблемните" зони хептем не са решение.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си