- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- възможно ли е
.възможно ли е?
От първия път-да!!!!!!!!!.
От полу-проникване с кондом-не!
Чети, учи и мисли преди да даваш на други да ти го ръгат!![]()
Е от къде на къде като те е таковал с презерватив ще забременееш![]()
![]()
освен ако не се е скъсал.
ПиКаЯ ПрАв
Ми те така обичат да си питат та да получат отговор на готово, без да има нужда да раздвижат сивото вещество... Ама много ми е странно как така хора, които се притесняват да не са забременели от въздуха едва ли не, мислят, че са готови за полов живот...
"Пеперудата е влюбена в огъня, но изгаря в него. Не искам и ти да изгориш - и мен ме боли от изгарянията ти."
Не си бременна,дишай.
добре не мога да разбера защо ме нападате....просто питам...смятам,че Вие сте единствените хора,който могат да ме посъветват...и да, не съм толкова опитна,че да мога да знам всичко......![]()
ъм, не не сме единствените хора,които могат да ти отговорят.Първоначално написано от valarysss
![]()
![]()
![]()
а и като не знаеш дали се забременява с презерватив или не кажи ми верно къде си тръгнала да правиш секс. То не се иска да знаеш всичко, ама пък точно тези неща трябва да ги знаеш.
Като не е могъл да влезе как ще забременееш?!даже не можа да влезе......възможно ли е?
Дори и да е влязъл щом презерватива е бил здрав,няма начин!
maDamn
То не трябва опит... то трябва сексуална култура, а тя е най-важна преди да започнеш половия си живот.
"Пеперудата е влюбена в огъня, но изгаря в него. Не искам и ти да изгориш - и мен ме боли от изгарянията ти."
никой не го боли за тая сексуална култураПървоначално написано от silverRose
повечето го правят, щото "баткото с който много се обичкат" настоява...
Първоначално написано от theeye770
Е, че на къде вървим тогава... то си е за тях де...
btw ти на колко си? (авторката)
Е къде си тръгнала тогава да правиш секс....Първоначално написано от valarysss
.........
Вместо да се заиграваш с пишките на момченцата хвани прочети малко книжки на тази тема.Имаш нужда.
Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.
Чудя ви се на вас... Това, че знаете кво е п*нис и кво е в*гина не значи, че сте достатъчно образовани на тая тема, че да се е*ете като невидели.... Вземете прочетете някоя книга бе хора ;х
П.П .. извинявам се за езика![]()
ходя с този човек от 1 година, скъпи СЪДИИ,.....и не се Е*А като разпрана....да си кажа![]()
Ами браво, за което. Но все пак на 16 не би ли трябвало тези неща да са ясни вече?Първоначално написано от valarysss
Първоначално написано от valarysss
Ти можеш да ходиш с него и от 100 години, това не те прави достатъчно образована за секс ... Прочети някоя книга или поне в интернет, за да не задаваш тъпи въпроси и да не тикаш количка на втората ви година заедно![]()
В крайна сметка мисля,че отговора е ясен - не съм готова още...Мислех, че съм, но явно не е така! И С според вас забременяване в моя случей не е възможно,така ли?
Психически може да си готова, може да го искаш ... Но това желание трябва да е подплатено и с някакви знания, защото може да стане гафПървоначално написано от valarysss
... И не, не си бременна.
Тръгнала да прави секс без елементарна сексуална култура... Боже опази от такива като тебе!![]()
По темата: Вече ти отговориха, няма да се повтарям.
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън