- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към момичетата
Какъвв предпочитате да е приятеля Ви? Релефен или голям(не дебел!) и като се гушнеш с него да се затриеш и да усетиш упората в него ? Питам от чисто любопитство не за нещо друго !!!
П.П. Май обърках раздела ама нищо...![]()
ей т'ва ..Първоначално написано от Rolezzz
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
+1Първоначално написано от fenkaaa
Дали ще се почувствам защитена и ще усетя упората, въобще не зависи от размерите му.
И спря да се върти за миг земята..
Аха.Първоначално написано от xoxi
Аз пък си падам по клечовци. :P Фетишистка съм на тема плоско коремче.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
+Първоначално написано от fenkaaa
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Тялото не ме интересува, може да е дебел, кльощав, нормален, релефен. Ако ми допада като характер и тялото ще ми се види хубаво.
И където и да идеш,
и с когото и да бъдеш
няма да обича като майка, като брат!!!
Лъжеш и много добре го знаеш!Първоначално написано от MilkyWay23
![]()
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Доста момичета са ми споделяли, че "не биха простили" на по-едричък. Аз лично незнам, но не мисля така, щот като бях слаб поне си хващах някояа от 10 месеца насам(откакто уж почнах да се занимавам с "лостаджийството":д) НИЩОООО
... Така, че за тебе или вас незнам какъв ви е вкуса, но няма да е лошо ако прочета някое друго мнение
![]()
По принцип да, много ясно, че ще се загледам в някой на улицата, който има по-хубаво тяло, а другия ще го подмина без да ми направи впечатление. Казвам, че без значение какво е тялото, ако ми хареса като човек, няма да го отхвърля. Иначе релефното тяло си е +Първоначално написано от Antixrist
![]()
И където и да идеш,
и с когото и да бъдеш
няма да обича като майка, като брат!!!
Искам го огромен...![]()
![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Първоначално написано от Me4encety
![]()
Обичам те !!![]()
![]()
Първоначално написано от Anja
awerw♥
Пфф то ако се избираше по тялото...аз пък харесвам малко пло4ки, ама не така 4е направо релеф!!
скромна съм
![]()
* LOVE or FUCK *
Къде съм написал, че се избира по тяло?! Просто ми беше интересно какви тела предпочитате ... никъде не съм казал, че по тях избирате !!!Първоначално написано от oriflame123
Нека е голям. Ама не да е като изваян-само мускул-маса-мускул-маса.
Просто обичам много едри мъже (е са, не да се разливат като седнат), умирам за ето този
http://images.askmen.com/galleries/o...-picture-3.jpg![]()
![]()
![]()
![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!