.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Моля за помощ

Когато бях малък (около 4-5 години) с дъщерята на един приятел на баща ми бяхме много добри приятели.Нямаше ден ,в които да не сме заедно.Когато пораснахме малко спряхме да се виждаме.Когато решихме да идем на море с нашите стана така че и тя дойде.Първата вечер си говорихме дълго само аз и тя и нещата бяха супер,но на втората вечер разбрах ,че си има приятел от около месец или два.Тогава не ми дремеше особено и всяка вечер си говорехме в един парк и тя се чуваше с него.Разговорите бяха доста тъпи и човек не би казал че са заедно.Хубавото беше до днес когато тя си тръгна и аз осъзнах че ми липсва много.Цял ден не ядох ,карах го на едно кроасанче и данон за пиене и не спрях а мисля за нея.Моля кажете какво да правя!Между другото гаджето и се друса мощно и тя се изпусна ,че ако чуе за нещо такова късат.Много я харесвам затова моля за помощ и ако може без тъпи и обидни коментари

моля ви кажете какво да правя сега си лафим в скайп

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    от един град ли сте ?
    ако сте от един излизай с нея по-често и след това и признай чувствата си,защото според мен тя и това момче нямат нищо сериозно ...
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

От един град сме , но не знам как да действам за да не разваля всичко до тук , а и тя надали ще иска скоро да се раздели с тоя.Дали да я питам какво да правя с едно момиче ,което има гадже , но да отрека че е тя ?

Мега фен Аватара на Chacho
    Немаш шансове брато

И да я питаш за друго момиче е тъпо. По-добре си намери друго момиче, след това я разпитвай и или ще те заревнува, и ще те подгони или ще ти даде съвет, как да забиеш другата. Win-win. Да не говорим, че и малко ще се разсееш от нея, че горката дори не подозира в кви филми се вкарваш, докато си мисли, че говори с приятелчето от детсвото си.

ПС: Бръкни в гащите и си потърси топките, че май си ги забравил някъде.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Хайде още хора да дават мнения моля ви

Искаш да ти обясниме, че в очите си и само приятел? Че ако направиш крачка, първо ще те отреже, второ - ще се почувства тъпо, защото си съсипвате приятелството и никога не е подозирала това?

Ще си направиш услуга, ако приемеш нещата и продължиш напред. Случва се на всеки да хлътне, но отсреща да не му отвръщат. Ако искаш пробвай, ще понатрупаш опит. И при мен нещата се развиват в застиваща насока, трудно е да се откъснеш от фантазиите, които си внушаваш, но колкото повече чакаш, от толкова по-високо ще паднеш. После да не кажеш, че не сме те предупредили.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Това, че е казала, че ще го скъса - нищо не означава. Ако го обича, ако ще и по 15 цигарки да изпушва на ден и по галон водка да налива - пак ще е с него. Ти можеш да си и само приятел и да се надяваш, когато скъсат да ти обърне вниманието, което искаш. Другото е да я загубиш като приятелка и да и кажеш какво изпитваш. (не е задължително да я губиш, но това ще промени бая неща. Естествено зависи от момичето.)
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

въпроса не е че изпушва 6 цигарки а се боде здраво.

Опасен е и я привлича. Всяко момиче би предпочело това, пред свръх мило момченце, колкото и да не й е идеала за приятел "наркоман". (айде, всяко е уклончиво, но все пак..)

Сигурен ли си, че се боде, а не е нещо друго?

Мега фен
    абе като те гледам не ти давам повече от 14, съответно и той едва ли ще е доста по-голям, за кво бодене става въпрос ;д

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Цитирай Първоначално написано от severed22
    Споко. До края на учебната година е труп.

Град
    Цитирай Първоначално написано от severed22
    Кво те интересува? ОМГ! Момичето ако има интерес ще го покаже по някакъв начин. Т'ва че разговорите им са тъпи (тези по телефона) не означава, че инак са тъпи. И т.н. Съвземи се и си намери друга работа.
    Пръски мозък се сивеят

Пък и даже да са тъпи и иначе. Тъпи разговори, драма и секс = успех.

Еми няма да стане нищо накрая и аз както обикновено съм преебан и така

Да се върнем на темата за топките. Без да си откриеш мъжествеността, няма как да се получат нещата и ще се случват и след този случай. Ако с това искаш да ти помогнем, вече е друга тема и може да ни разкажеш точно какви са ви взаимоотношенията, за да ти кажем кои качества - да, и кои - не.

Град
    Да един човек не споделя чувствата ти- и край! Преебан си. Аре гледайте си живота вместо да се жалвате, колко сте преебани! Знете ли кой наистина е преебан? Нещасният човечец, чиято жена е умряла и не е успяла даже дете да му роди. Ако си преебан колкото такъв човек, ще ми стане жал. Но за някаква подобна простотия... Вие незнаете какво е да си преебан, но веданага "преебан съм! Живота е скапан!". Жалки сте!
    Пръски мозък се сивеят

Взаимоотношенията са ни нещо средно между приятелски и нещо повече от само приятели.Chacho можеш да ми пишеш на лично какво точно искаш да ти кажа и за какви качества говорим.

Пф, хероиновите наркомани са едни от най-ерудираните и харизматичи хора, които познавам.

А аз не знам дали се досещате що е то хероинова абстиненция и как няма вариянт за един ден да го спре тоя пуст хероин, че тя да говори как "Ако чуе пак ще скъса с него".

И за мен разправяха, че се бода още преди да знам 'що е то дрога.

Има хора, които се държат, като "херци", както казваше един човек и съответно им излиза такова име.

И дори да се боде какво от това?
    Това по-малко човек ли го прави? Или си представяте типичният наркоман изнасящ телевизора на баба през тоалетната, за да си купи дрога?

Това са глупави стереотипи, щом води връзка (с момиче, което не се друса, по твои думи) значи има достатъчна мотивация да се откаже от дрогата, а щом и тя е с него и осъзнава проблема му значи го обича до там, че да го подкрепи и да му помогне съответно го обича.

Аз не виждам какъв е смисълът да искаш да разделиш тези хора, дори и той да е наркоман, а тя да е цирков клоун.

Ти си я коткай, но не разваляй човешките взаимоотношения по твоя преценка и за твоя изгода, защото това е по-зле от всяка наркомания.
    "Сняг е покрил земята, но търпя. Няма как иначе. Пъхам си ръцете под шала, ама боли...Не, не съм виждала никой да плаче.Няма смисъл"

И кога точно да и кажа какво чувствам и как да го направя?

Маняк,като и кажеш какво чувстваш си мислиш,че ще промениш нещо ли? хаха продължавай напред,и и бъди само приятел след време,ако се разделят и ти ако още имаш чувства кажи и..
    Look bitch I cut yo' face,this ain't no motherfuckin' movie

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си