- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля за помощ
Пф, хероиновите наркомани са едни от най-ерудираните и харизматичи хора, които познавам.
А аз не знам дали се досещате що е то хероинова абстиненция и как няма вариянт за един ден да го спре тоя пуст хероин, че тя да говори как "Ако чуе пак ще скъса с него".
И за мен разправяха, че се бода още преди да знам 'що е то дрога.
Има хора, които се държат, като "херци", както казваше един човек и съответно им излиза такова име.
И дори да се боде какво от това?
Това по-малко човек ли го прави? Или си представяте типичният наркоман изнасящ телевизора на баба през тоалетната, за да си купи дрога?
Това са глупави стереотипи, щом води връзка (с момиче, което не се друса, по твои думи) значи има достатъчна мотивация да се откаже от дрогата, а щом и тя е с него и осъзнава проблема му значи го обича до там, че да го подкрепи и да му помогне съответно го обича.
Аз не виждам какъв е смисълът да искаш да разделиш тези хора, дори и той да е наркоман, а тя да е цирков клоун.
Ти си я коткай, но не разваляй човешките взаимоотношения по твоя преценка и за твоя изгода, защото това е по-зле от всяка наркомания.
"Сняг е покрил земята, но търпя. Няма как иначе. Пъхам си ръцете под шала, ама боли...Не, не съм виждала никой да плаче.Няма смисъл"